19.40 - Myyyms

Satt och googla lite förr ang Weight watcher sopporna för att se vad folk tyckte osv och det enda man kunde läsa om det va negativa saker. Som this; "Jag har bara 3 ord att säga om den här soppan.. USCH... FY... och NEJ TACK! Och det var egentligen ganska snälla ord. Ska jag vara ärlig så kom det egentligen helt andra ord ur min mun när jag tog första tuggan. Ord som får dagisfröknars hår att resa sig och mormödrar att få stressutslag på hela kroppen.. Jag förstår att man går ner i vikt när man köper den här...för det går ju helt enkelt inte att äta den." och att sopporna "smakar halv fabrikat" osv.



Today så provade jag en av sopporna - gulasch. Allvarligt talat. Det va gott! Och bara tanken på att det är feting low med kalorier gör det ju tusen ggr bättre! Så nej, förstår inte deras åsikter riktigt. Och den som tyckte att det smaka halv fabrikat har ju fel, men min första tanke när jag såg det så kunde jag enbart tänka "men vafan tror hon själv" alla vet att light produkter och low carb things smakar annorlundare än saker som är fyllda med socker + other stuff. Right ? Anyway, nu när jag har smakat den själv så kan jag bara säga att hon verkligen har fel. Så this will be my food the rest of life - nog för att jag lär ledsna om ngn vecka men vad gör man inte ;) haha! Hiss till soppan och feting diss till er ;)

Per 100g (ca 1dl) är det så lite som 38 kalorier och äter man hela burken (400g) så innehåller det endast 151. Vem kan ens tacka nej liksom ?

Your comments pussie

Komsi, komsi - kommentera här darling;
Alla kommentarer blir lästa och får svar!

Tell me your name baby;


Jag addar dig på;


Skryt med din blogg;


Write here baby, write;


Trackback
RSS 2.0