00.28- Hm

Strange d där med picsen alltså!


00.23 - Happyfaced news.

Fick gooddie news today! Ojoj ;)) men dock väldigt secret å hemlighetsbelagda a few more days/weeks! To bad..

Jag har inte riktigt haft ngt ork till att blogga elr haft ngt speciellt att writa om, men who knows när det dyker upp ngt saftigt (; fluuuuurar lite på om jag exercise a bit nu när jag sovit sönder em och ändå inte lär sova på x hours ;) asm määjn. TTY LAAAATER PUSSIES!


17.13 - Thats for sure.

Du är som en riktigt fettig discomus! Usch.


07.07 - Bruuushän

Dött. Måndagmorning och jag ser inte dirr jättemycket fram emot 7h workk at all. Så tkr dagen kan skynda på a lot så att jag kan få åka hem och sovas lite again ;) heeeejpaaaa snadarrr


21.10 - Söndag och död

Inte blivit mycket tid till bloggen this weekend. I fredags vart det så chill det kunde bli med movie mys. Sen igår drog jag hem till Sorken med IdaKnarkis å Kalle. Där va/dit kom även Kittyy, HannaTpl, IdaLövis å massa others sweet! Har inte träffat my man IdaLövis på nästan ett år :oo helt sjukt med tanke på att vi i stortsett satt ihop med varann på gymnasiet! Så det gjorde verkligen hela min kväll plus de andras sällis also ofc (; men det blev vin för hela slanten anyway och hur kan det inte bli bra då ? ;) today hängde jag hos Sorken med Kitttan å Hanna å låg allvarligt i soffan framtill 17 då jag dissa dom för soffan at home instead ;) men ah, ska chilla vidare till vem kan slå filip & fredrik å fortsätter hålla my thumbs för fillan å freddrickk ;) gonatt


21.30 - Fredag hela kvällen

Har inte haft ngn tid till ngt idag, varken smsa elr mblogga. Kom hem halv 16 sen somna jag på soffan, så värt ;) vakna igen runt halv 20 så man tycker att jag borde va utvilad fast jag vet inte.. Fredagen howevaahh verkar inte leverera ett jävla dugg! Skulle vina med Viccan men sen va hon för tired för det och så regnade d ju faktiskt.. ehm. Haha, så blev inget sånt. Har suttit å flurat på att gå å duscha 2h nu.. kanske borde görat snart meeeen fastnar ju vid tvn -.-' hm. Whatever, kvällen ser ut att bli chiiiiiiiillllans. TTYL!


23.57 - Gonatt

Ligger i sängen nu med Idan i andra delen, maaowsit! Jävligt trött alltså. Så ska kila iväg å fixa det sista sen ska jag nog leta katt å burra ner mig under 30kg täcke å dö tills mamma ropar halv 7 imorn.
Åååh, helt tpl! SteveO va i keeraste Sverige tonight - men vart va jag liksom ? Hos Viccan. Fan va värt! Dåligt tpl för att de va enda dagen this time här. Bajso stuff!
Men better luck next time typ. Pusseliepusspusswuz och gonatt!


20.35 - Bingolotto räjs..

.. med Idan & Viccan. Wonerrrrfuuuul!


18.23 - WTFUCKKKK ?

Nu funka ju ena bilden -.-' fattar inte.


18.21 - Lagg x tusen!

Less jag blir! Det lagga i senaste inlägget så bilderna kommer lateeeeer!


18.16 - Slisk i tv!

Nu börjar jag vakna till liv again efter att ha varit vaken i 50min. Dött vad jävla trött jag va! Ida sitter å kollar på typ Mastetchef som inte ens är på svenska, d va ju fun - jag som älskar att laga mat och är sååå duktigt! Right.. Kan va drf jag skriver inlägget ;)
Yee, imorn äre fredag ftw äntligen kan vi ju bara svara på det! Fårse vad som händer för än har jag iiingenting planerat just för att det är helg innan löning å allt. Men kanske kikar förbi mina skorpor Sandra & Miley (; yeye! Men aja, probably så kommer väl paniken imorn när alkistarmen börjar skrika - men vilken tur att jag har mina tre apor hemma ;)
Åååh! Alla kockar i prgmt Ida kollar på är aaaaaaas ugly! Hahah! En ser helt sliskig ut med hög panna, halvt sned bena, öronlångt-, rakklippt-, platt hår och glasögon på sniskkkan. Alltså VEM vill äta hans mat som han pillat på ? ;o usch. Dstm ser inte ens maten god ut. Kass skit! Ser äckligare ut än min mormors spya imorse ;)
Nanana, however ska Viccan få en present av mig later ;) men d blir hennes surprice!
Juste! Hahaha, idag hos andra kunden dunka vi music bby på typ as hög volym, med bästa låtarna från the '90s! Så kommer kunden hem.. hahah! Det va lite kul just för att pappan kom hem sist vi va där å bbarta music! Haha ;) Men ska do something else now, tjingis!


15.46 - Skönhäng

Hänger i soffan hemma, slutade för typ en timme sen så nu väntar vi på att klockan ska kila så att vi kan dra till Viccan å spela bingolotto - haha, niiice!


10.54 - Loooooovedinner!

Har lovedinner med Idaaaaaa ;)


09.41 - Chillsomfäjn.

Chillar på jobbet å kollar på Ida när hon workar ;) dåligt trött!


06.55 - Vill inteee..

Gick upp för snart en halvtimme sen, fyfan! Jag hatar andra jobbdagen, är helt dööööd då å skulle betala mycket bara för att få gå å lägga mig igen! Jag hör ju hur sängen står å skriker på mig alltså! Hm. Men aja, nu blire frulle för att försöka hinna iväg till 7.30 mot Länna å Ida!
Hahah, ser ut som ngns gamla mormor kräkts upp på tallriken! ;)


02.20 - Freeeeezee.

Jag gillar inte löst jävla folk alltså. Åh syyynd att hela Uppsala är fullt utav d. Talking to u, u and u. Förstår liksom inte grejen med d hela ;) men löst folk gillar löst folk, d ser man ju på eran hangaround krets. Eller vänta, aha det va ju bara ni två, tre, en eller kanske två eller va ? Ni är ju så lösa så hinner ju inte uppfatta hur många eller vad ni är innan ni hänger på nästa dudes dick ;)
Tillägger att bilden under inte alls behövs användas på dessa lösa ppl, dom är mycket lättare att handskas med än vad man tror - ah, fast nej d är ingen som tror d hlr - eller kanske vill tro åtminstone.


01.49 - Tröttcheyy

Yeeee. Efter a while insåg jag att jag kanske borde prova blogg.se appen å än så länge är den perfect! Lovely.
Ligger i sängen å har precis ciggat med Viccan, har försökt sova huuur länge som helst men tycks aldrig gå, men ska upp om 4h så än äre chill ;)
Alltså ingen anar hur jävla trött jag blev efter workingdayen med Ääna! Hon körde ju slut på stackars mig totaly så däcka på soffan i sisådär 2h. Dstm så ska jag nog aldrig springa runt in stores med henne again, galet cheyen körde med "klart du ska köpare" varje gg jag fick lilla beslutsångesten som genast försvann (; men imorn blire förhoppningsvis chillare med Idahoen trots våra tre kunder.
Men ska försöka sleepa vidare igen. Seeya in a while pussies! Gonatt.


18.57 - twitter.

mBitchan @ twitter, kooooom igen å joina - love it! Ligger i soffan nu med Chasse. Blev inge saw, vågade inte haha. Men nu ligger skiten å typ sover för att hon har "ont i huvet", kass säger jag. Men nu ska jag gå ut och ta en ciggis.

15.44 - Köttat.

Hjärnan har ju inte vuxit ihop riktigt på dig. Sitter hos Levis med Vikthoran, ska sätta på saw movies snart och mysa ner oss i soffan. Lovely! Va ledig today och d va ju pretty damn nice start på veckan, men imorrn ska jag upp in time again och börja förbereda mig mentalt för att workkka med Anna, gillas starkt. Men kötta ra! Lita aldrig på ngt som blöder en gång i månaden utan att dö. Så värt ;)

18.50 - Saftigt!

Mind my own buisness - ah, fast nej. Man backar sin broooder 100% och lite till. Jag ställer upp för ma' homies, så som jag ställer upp för Viccan nu. Jag skiter i vad du tycker om det. Du är ändå rädd. Vad ska du göra ? Hahah. Jag har fått såååå mycket saftig information (läs infårmäjschön) av honom. Hah, så ni kan inte ana hur kul min kväll varit och bättre blir den när jag ska tok sprida det till Viccan. Yeah! Bara älskar när Uppsala spelar som bäst. Fan så äckligt kul! Och juste, hörde att du ville veta några ragg eller personer jag "gillar" eller varu jiddra om näru pratade med/skällde ut honom, men leta ra ;) show me what u got. Men kan bara ställa frågan - did it hurt when u fell out of the whore tree and banged every guy on the way down ? Hahah. Lyckas! Watch your back wuz! ;) googlar man falsk fitta så äre bilder på dig som kommer upp så jag vet inte om det är så mycket att komma med. Men det roliga är att han har lika kul åt det här som jag, plus att du försöker återigen att prata med honom meeeeen så kommer han och säger det också. Hahah, äru skön elr ? Inse att det inte finns ngt att göra åt saken nu. Jag kommer lägga mig i och jag lägger mig i tills du ligger på botten. Nu har jag inte time for this, ska iväg till Viccan ;) yeah. Try what ever u want, men mina hugg kommer alltid ta liiite bättre och liiite hårdare.

20.01 - Exploooode

2dagar och 18timmar senare..
Blev hemma från work today again så va iväg till vårdcentralen och checkkka vare va, men de kunde inte dom hlr säga så blev sjukskriven veckan ut och ska tillbaka på ons morgon och lämna massa prover som kanske kan visa vrf jag mår så piss. Känns typ som att det allvarligt är ngt i hjärnan som ska spricka. Har säkert fått en hjärnblödning. Haha. Men det känns ju inte så jättefun att jag ska vittna på en rättegång imorrn när jag mår såhär nu -.- får helt enkelt trycka i mig ipren, bli hyper och fly away. Men nu har jag klirrat hem 3 new perfumes så jag är nöjd for this week, så nu blir det Ensam mamma söker. Tjaraaa!

01.39 - Minnet på topp.

Tjennahallå. Nu har jag både katten och Viccan i sängen, så ska avsluta nighten med ett inlägg för att sen klirra på Remember me - nej, jag har inte sett den yet. Imorrn fortsätter ma life as normal - bortsett från att jag ska va nykter. Väldigt deprimerande. Åh. Åååååh. Åååååååååh. Förstår inte how i should make it. Och det är sånna här tillfällen man frågar sig why the hell jag ska va sjuk och whyyyyyyyy fröken Victoria Elisabeth Maria Oscarsson inte äger ett fucking jävla drivinglicens. Howwwra! Med minnet på topp så säger jag gonatt. Hejpa!

Btw, vi har ett givande rätt svar - namn - i inlägget Pinsambrud.se

18.39 - Oddwolf.

Hoooowdy cowboys. 
Har chillat i soffan framför tvn all day och fortsätter kvällen där tills Viccan hör av sig och vill bli hämtad after worrrk. Så drf har-, är- och kommer jag förbli totaly boring här så tänkte göra ett snabbt inlägg om pappas hemklickade stuff just for me. Alltså en e-cigg från Oddwolf. Pretty damn aaaas nice!


Det är en elektronisk {uppladdningsbar} ciggis fri från tobak, nikotin, tjära, kolmonoxid och du slipper bränna hål på dina strumpbralls etc ;) perfekt för mig iom att jag alltid lyckas med det! Med Oddwolf kan du röka när du vill, vart du vill iom att röken som kommer ut bara är ånga som inte är skadlig för - inte vet jag, mänskligheten elr ngt ;) när filtret på dessa är slut - alltså när röken är slut - så byter man till ett nytt filter/munstycke och ett sånt räcker lika länge som ungefär ett paket ordinary ciggisar så i längden blir det billigare - inte för att jag är fattig dåraaa men anyway, fatta all the shoes u can buy for that money ;) lovely. Till dessa cigg så kan man även köpa andra filter med massa olika tastes, så ah huuuur sweeet ? Looooves att den är rosa also - mjau. 

Men nu ska jag kila och inte alls tänka på att det är fredag, att jag är nykter och att krogen inte alls har öppet. Tjingis

10.47 - Ölbrillor på - check!

Ååååååååh. Skulle inte alls ha satt på ölbrillor på högsta volym, nu vill jag radera den nyktra helg jäveln som jag så duktigt planera tidigare i veckan. Åh, lack chey!

10.38 - Friday all day.

Gomorgon sunshines - äh, who am i kidding ? Det är ju sämst väder ute som får en vilja dö i sängen igen. Så veeem är sunshine today liksom. Precis, ingen. Gaaalet, vakna för en timme sen så ah, är fortf as trött så fluuuurra på att somna om men sen vakna min mage och den härjar och skriker, så det skulle bli en hårrrd kamp att somna igen alltså ;) så ah, på tiomin har jag kommit så långt så att jag sitter på sängkanten och har fått på mig mina tossor. Vi får väl se ifall jag är nere innan kl 11.. as drygt, mamma jobbar och jag ville ha omelett till frulle -_-' så nu får jag nöja mig med äggröra, haha. Värt! 

Btw, iom att ni är kind of jävla lame när det gäller att komma på vilken chey i was talking about så lägger jag till att hon är 92a och chey 2 är ingen annan än Victoria aka Viccan ofc!

I n l ä g g   ' 1 2 . 4 8   -   P i n s a m b r u d . s e '   d e n   2   n o v .
"Haha. Det handlar om en cheyy {vi kallar na chey 1} från Uppsala trakten, åldern kan vi säga är mellan 18-20 - annars blire waaaayy to easy! Bloggar. Haha, jag undrar om jag kan säga mer iom att det blir rätt avslöjande alltså ;) brunett. Rätt kort. Aja.
Sen handlar det om en boy, som jag däremot inte tänkte hänga ut här iom att det är cheyen jag "vill åt" haha ;) chey 1 och den som berättade det här för mig som vi kan kalla chey 2 känner varann relativt bra sen innan och chey 2 och boyen är old exes. Men yeye, chey 1 och boyen låg one night - menar det, fick lite kräkkänsla när chey 2 berätta det för mig.. men anyway, hahaha.. så efteråt säger chey 1 till boyen att han absolut iiiiiinte fick berätta för chey 2 iom att dom känner varann eller ngt och synd, för chey 2, jag och god knows who vet och synd igen för att jag skrev ut det här och synd en gång till att du är så pinsam satt du säger sådär och tror att han ska va tyst om det och synd igen att du bara bevisar att du är rädd för chey 2. Hahahaha, jag kan allvarligt inte göra annat än att skratta åt hela grejen men mest utav allt åt dig. Åååååh, jag döööör :'d fan vad jag längtar tills jag och chey 2 ser dig next time för att bara se hur mycket du kommer fjäska iom att du är så dum som tror att ingen vet. Men kniven i ryggen back to you ;)"

Kom igen nu, så svårt är det inte ;)
Nu ska jag kila ner och påbörja min brunch.

15.32 - Fläskkkk.

Ramla in på gamla inlägg, rättare sagt maj 2010. Så hittade jag bland annat detta;
"Den du visade dig vara i helgen, trodde jag seriöst inte att jag skulle få se av dig. Jag har insett hur falsk du egentligen är och visst, jag har alltid haft det i bakhuvudet, men att du kunde bete dig sådär otroligt fittigt trodde jag ju verkligen inte. Jag är glad att jag inte är som dig, att min mamma uppfostrade mig till att inte vara så. Fyfan! Menmen, antar att du gillar den du är ;)"
- hahahaha! Kan det va fläskberget jag mena ? Belive so ;)

15.14 - Satsar på super Sala.

Finally så mår jag nästan som en king. Efter nåra tabletter vs. Så tomorrow blire en as chill night - belive it or not. Sen på lördag drar jag, Chasse, Majk och Hannapeace iväg till Knivsta på going away bbarty för Conniiboy, Limont och Joel för sen drar dom jävlarna iväg till Australiaaa, vad dom nu ska göra där liksom -.-' och efter det tror jag, har en ganska säker feeling - eller ah, jättesäker - att det blir super Sala till boysen, dock flyger vi nog hem same night again, men anyway pretty damn sweet ;)




.. måste ju skryta att this is some of Sala boysen. Men nu ska jag kila. Seeya!

00.14 - Dö.

Fattar inte vrf headern är så jävla lame. Ökkaaaaa!

00.06 - Igiveupfortoday.

Haha, är på världens jävla humör alltså! Galet. Är typ helt uppe i varv med smile i facet. Kan va för att jag tryckt i mig för mycket ipren. Men det är sweet iom att det är första ggn de senaste dagarna som jag faktiskt känner mig levande. Men ska tagga ner och kika på television {läs med sväng i wordet} och försöka sova lite. Men goooood vad ni älskar att i'm back - för det gör jag också ;) a few days from now iallafall. 
Juste, har ni hört nyheten ? Jag ska - kom jag faktiskt fram till heeelt själv - va nykter hela helgen och förhoppningsvis så glömmer jag bort att det är helg och alkistarmen håller sig lugn. Chockad över att jag ens kom på tanken iom att det inte gick sist när jag bestämde det. Men however så kände jag att det kunde behövas efter en vecka som död.
Tycker ni är rätt kassa på att komma på vem jag menar {med chey 1} så jag får slänga ut yttligare information {läs informäjschön} about chey 1, men det får bli imorrn ;) luuuuuvelie.
Slänger ut pics på mina små tussar before i leave u. Gonatt.



- Miley & Lovis, aww.

16.40 - Ngn som vet ?

New music. New header. Än så länge.
Men the question is.. HAR NGN KOMMIT PÅ VEM PINSAMMA CHEYYYYEEEN ÄR ? ;)
- jag är sååååå öppen för förslag alltså!

13.43 - Suckaaahh.

Sen kan man ju undra vrf besöken steg, kan det va för my dirty little secret ;) yey.

12.48 - Pinsambrud.se

Det jag skriver nu blir kind of a quiz för er iom att jag inte kan nämna any names about this thing så får ni helt enkelt gissa er till det och jag har en feeling om att personen i fråga förmodligen kommer läsa och maybe, förhoppningsvis känna igen sig i detta och ah..

Haha. Det handlar om en cheyy {vi kallar na chey 1} från Uppsala trakten, åldern kan vi säga är mellan 18-20 - annars blire waaaayy to easy! Bloggar. Haha, jag undrar om jag kan säga mer iom att det blir rätt avslöjande alltså ;) brunett. Rätt kort. Aja.
Sen handlar det om en boy, som jag däremot inte tänkte hänga ut här iom att det är cheyen jag "vill åt" haha ;) chey 1 och den som berättade det här för mig som vi kan kalla chey 2 känner varann relativt bra sen innan och chey 2 och boyen är old exes. Men yeye, chey 1 och boyen låg one night - menar det, fick lite kräkkänsla när chey 2 berätta det för mig.. men anyway, hahaha.. så efteråt säger chey 1 till boyen att han absolut iiiiiinte fick berätta för chey 2 iom att dom känner varann eller ngt och synd, för chey 2, jag och god knows who vet och synd igen för att jag skrev ut det här och synd en gång till att du är så pinsam satt du säger sådär och tror att han ska va tyst om det och synd igen att du bara bevisar att du är rädd för chey 2. Hahahaha, jag kan allvarligt inte göra annat än att skratta åt hela grejen men mest utav allt åt dig. Åååååh, jag döööör :'d fan vad jag längtar tills jag och chey 2 ser dig next time för att bara se hur mycket du kommer fjäska iom att du är så dum som tror att ingen vet. Men kniven i ryggen back to you ;)

Goooosch, såhär kul har jag inte haft på a looooong time!

11.31 - For sure.

Känns som att jag ska update bloggen lite va ? ;) some new musicaahh och header for sure. Fårse om det pallas lite later för nu håller my computahh på att brinna upp och det vill vi ju inte ;)

11.23 - Yeye i'm back.

Elleeeerrrr ?
Efter att ha legat hemma i sängen och varit helt dödssjuk så har jag för första ggn på lääänge saknat mitt lilla hjärta till blogg - och det bevisar ju bara att det är something i should do. Alltså va hemma och inte workkka ;) however, har legat helt död i fyra dagar om nåra hours. HUR KUUUUUL !? Jo, det hade ju varit det om jag va totaly frisk och inte alls mådde som sagt.. döende. Känns pretty nice iallafall för inatt är enda natten som jag har sovit hela tiden, förutom när mamma väckte mig runt 05 elr ngt imorse för att ge mig hot milk med honung i som jag beställt ;) haha. Men alltså idag känns det inge fun alls alltså! Tror jag måste live on kräm elr typ soppa all day för att jag börjar få skapligt ont i halsen.. tror det inte blir none smokyy at all today iom att jag bråkades lite yesterday och drog i mig en och jag anar att det inte dirr blev bättre efter den. Whä.
Men anyway, just nu ligger jag och as degar i sängen framför - ah, ni kommer säga the best program evaaaahhhhh - sjunde himlen -.-' hahahah! Alltså jag fattar inte vrf jag ens kollar på det, ändå gör jag det typ så fort jag är hemma by this time näre inte finns ngt annat. Hahaha! Stör mig lika mycket varje gång på att dom ska va så jättttttteeesnälla osv. Skitprogram. Men otroligt underhållande. Yeah.
Haha, det roliga är att när jag vakna och kände saknaden av bloggen vare enbart för att jag skulle skriva en sak.. hahaha, om fläskberget. Men nu kommer jag fan inte ihåg vare va. Men det va ngt kul. Det är jag pretty damn sure about. Men wtf vare ?! Jaja, får fluuura på den a while och sen, sen, sen får ni something fun to laugh to.
Och sen tänkte jag bara skriva till min stalkerrrrr Sandra aka Snadar att hon rätt cutig när hon nu, efter att ha läst verkligen heeeela inlägget sitter och tänker "åh, äntligen" ihopp om att jag ska skriva varje hour för att roa henne, but who {eller ska jag skriva how Snadar ? Hahh} knows ;)



- mitt fina hjärta, för a few weeks ago.



- gosch, vad jag kärlekas på dig.

RSS 2.0