23.19 - Såååjobbigt

Åh, jag har typ hela ögonfrans- raden i ögat. Och såret på handen läcker.

23.17 - Fooooodieman

Hej. Hej. Hej. Hallu. Hej. Hej. Tja. Hej.
Nu äre som så att jag ska kila iväg till köket och ställa mig och laga mat ;o får bli typ tortelini + pastasås, jag gillar sås! För en annan fick ju aldrig göra det idag iom att det va ngn stekig someone - typ jag - som bestämde sig för att sova och sov alltså då från halv 18 till kvart i 23. YEY! Så nu är jag död kan man ju lugnt säga. Men som sagt, ah.. ska laga mat.. inte för att jag är hungrig men jag kan ju liksom bli. Usch, fårse om jag somnar snart. SÅ HEJDÅ NU IGEN. Skulle bara visa att jag fortfarande lever ;)

Alltså btwaaaaaay, jag kikar på 5an nu och det är massa tecknade negrer.. så sist jag såg det så vare enda jag tänkte på Family Guy. Exakt lika många familymembers och allt. Fast det är en björnis med här :oo men wtf äre för ngt och hur jävla länge har den funnits ? :o

07.08 - Ogilla

Juste, måste bara skriva det.. Det är en sak jag stör mig på på fb.. När personer sitter och gillar sin egna status och ännu värre innan ngn annan ens gillat det. Alltså, i mina ögon så ser det desperat-t (kände att jag ville ha ett till T vid sidan av där för att det låter så när man uttalar just det där haha) ut. Jag gillar det anyway inte. Så inget "gilla" på det för min del ;) men sure man kanske gillar det så mycket själv så man måste gilla, i dont know.. sånt drar jag med i statusen in that case. Men ah, now you know ;)

07.04 - Vaknamedthevoice

Har varit vaken i en halvtimme nu, naaaajs. Jag lyckades somna igår så känner mig lite stolt över mig själv iom att jag inte kunnat göra det senaste tiden. Menmen, är nästan jättepigg thankgod så kikar lite på Vakna nu men ska väl gå och kirra frykost sen, men känner inte att jag vill ha ngnting även fast jag liksom måste. Hm, fårse vad det bliiir ;> haha! Hm, borde dessutom dissa Vakna och gå och duscha eller ngt, men som om jag lyckas :oo slutar väl typ med att jag sitter och kollar vid 13 också. Hah, lyckade jag!

23.36 - Wannajoin ?

Gonatt snyggisar!

22.52 - Watchmyboobie

Jag går loss satäään on fb. Rawrr!

22.34 - Tjockt med lovely

Nu är jag hemma igen. Blev en svängish förbi Majamouse först för att prata igen alla jääättemånga veckorna, sen åkte jag förbi Hannis to do the same. Så nu fetar jag i mig en milkshakkke och känner för första ggn på flera dagar/veckor att jag faktiskt är trött, så det blir nog en tidig kväll thankgod iom att jag typ måste gå upp über tidigt imorgon.. men ställer nog klockan på halv 07 så att jag har ngt att vakna till ;) Gasch, det är sånna mornar som vi hade hemma hos GUBBEN (ja, jag är medveten om caps och det är bara för att han är GUBBE och inte gubbe) i Sthlm man saknar. Vi hade värsta mys Viccan och jag när vi vakna upp där och kunde röjja runt iom att vi va alone i lägenheten. Plus att det va ett tag efter sommarn vilket betyder att solen va uppe massa tidigt och att det va relativt varmt. Och för att inte glömma deras liiite mer funnier nyheter - har liksom ledsnat på Uppsalas lokala nyheter -_- haha. Saknar det i vilket fall, det är inte alls samma sak nu. Eller här.


Hela helgen är planerad och det känns feting nice. Som sagt så blir det Eckerö med flicksen imorgon, sen utgång ;) och på Saturday ska jag hängish med min man Hanna F.L Tpl och se vad the other guys are doing. Lovely.


Men nu orkar jag inte det här längre. Ska försöka tagga ner så att jag inte blir pigg ngnstans för då är natten rätt körd!

19.32 - Byeforawhile

Nu ska jag klä på mig - for second time today - och åka rääälly ner till Alunda big city. Yaaay!

19.30 - Hannahh

Seriöst, ni måste bara gå in på Hannahh's blogg - klirra här - och läsa
vad hon skrivit :} jag saknar dig finaste du, jag saknar dig massor!
Du Hjärta Mig


19.11 - Idasfault

Nu kategori. Did u say kinderegg ? Ni förstår förmodligen why.
- brun utan på, blond inuti. Det är det Ida Lövis always told me..

19.09 - Nanana!

Åh, fail on me. Va inne på Hanna F.L Tpl's fb och såg en användare som hade bild på Skurt - ni vet! Men jag är ju så otroligt smartig så att det första jag tänker är "åååh, Skurt :d han vill jag talk to" sen efter ca 10sek så inser jag att det inte alls är Skurt utan ngn som har - snott - a pics on him. Nej, ibland kan man ju börja undra alltså..




18.35 - Smarting

Åh, jag hällde ut aromat i typ hela sängen -_- och då menar
jag att jag va så dum och höll den upp och ner också..

18.09 - Ingen vet..

Alltså ingen vet huuuur jävla hårt jag sov :s vakna inte utav att mamma + några ringt typ 6 - 7ggr ens. Så råka glömma hämta pappa - kände lite ångest när jag vakna typ 15min - en kvart efter att han skulle bli hämtad.. hm. Menmen, i gengäld så ska jag faktiskt diska och åka och handla snüüüs åt honom - fast det gör jag ju ofc för min egna skull iom att jag redan tänkt det earlier today ;) hihu.


Juste jag köpte massa finis grejer at h&m today. Typ som två nya - rosa ofc - nagellack, det ena är ett likadant som jag already haft i massa år men det andra är nytt för h&m och nytt för mig för this year. Det är typ en blandat en aning med rött :o och iom att jag bara - utom vissa otroligt unika, speciella tillfällen - använder rosa nagellack så passade det ju suverääänigt ;) och thankgod så är den faktiskt mer rosa än röd ;>


Usch. Nu måste jag ta och kirra ngt att äta iom att det var ca 11h sen sist ;>




13.21 - G'dnight

DÖD! Jag glömde inte h&m. Men vet ni vad jag glömde ? Jo, det jag skulle in dit för - nagellacksborttagning. Fyfan vad sämst jag är alltså. Shit. Jaja, men nu är jag hemma again så ska dra på en rulle och sova ngn timme för att komma tillbaks on track. Lovely! Det har jag väntat såååååhäääääär länge på verkligen! 

Och Hanna F.L Tpl - du SKA med imorgon. Pung och piska!

GONATT!

- mitt 1400'de inlägg ;>

08.20 - Tröttis i huvet

Lär typ stanna ngnstans på vägen och köpa 40energidrickor ;>

07.21 - Peaelela

Drar till staden till typpp 10 ;< yay, life couldn't be funnier..

06.22 - ;>

8 minuter kvar tills Vakna! Yey

05.23 - Jadu.

Fortfarande vaken. Inte okej. Fastnade vid gamla anteckningar i find ;) haha!

04.28 - I give up

Gonatt baaardyppl. Alarmet ringer om 2h.

03.54 - Timetoshine

Alltså vem plattar håret 04 på morgonen ? I do. I do.

02.50 - Jagärsåbraig!

Hm. Har kirrat klart my nails nu med snygg rosa färg - lovely! Nu är det typ bara 6½h kvar tills jag måste röra mig mot staden ;< jättefun! Ngt at all. Ska till Arbetslivsresurs och kirra massa papper så att jag får mina efterlängtade pengar + de som jag har på ingång. Får ju trotsallt 135:-/dag så det är rätt nice iom att sparkontot börjar minska - inte okej när det är 4siffrigt kvar -_- ledsamt. Men thats life iom att jag hellre chillar a while before jag börjar jobba som alla andra obraiga människor. Haha! Yes i know its nice to workkk men hellre gifter man sig ju rik.

Haha, glömde inlägget igen. Duktigt där malin!

Men hur som helst så skulle det sitta feting nice med en grogg, ett glas vin eller en lakritsshot. Gasch! Det skulle man ju almost kunna döda någon för just nu ;) haha! Saken med inlägget va att jag inte riktigt kunde bestämma mig om jag skulle tvinga mig själv att sova snart eller om jag ska vara vaken så länge som möjligt och typ sova ett tag tills Vakna med the voice börjar.. väldigt svårt beslut!
Juste, påminn mig imorgon att jag måste in på h&m och köpa.. hm.. vf.. eh, nagellacksborttagning vare ja. Men det slutar med att jag glömmer bort det - igen, typ sjuttioelfte ggn nu - och kommer hem med ngnting heeeelt annat som inte ens va planerat att köpa. Yay!

Haha, sitter och diskuterar med Rasmus Lillen på msn ang om att han ska ta med mig till u, s and a snart för att jag typ ska dit på ett viktigt möte :oo tycker det va en väldigt braig anledning till att åka dit ;) haha! Fårse om jag lyckas ngt bra. För tanken är ju att han ska hem till Sverige först, sen kan vi åka dit igen :d haha. Annars hinner jag virra bort mig själv på Arlanda eller ngt innan jag ens kommit innanför dörrarna -_- ni vet, i'm not known to be smart. Kinderegg, yes i am. Nej, men det är nog det som står högst upp på min "jag önskar att jag får göra - först" - lista, haha. Tror det blir ngt sånt.. ah, för det är ju ngt i dream about men inte riktigt vet om det blir av före ngnting annat på min "att göra before i die" - lista. Haha! Alltså ibland känner jag mig så jävla bra alltså ;) herregasch, det är ju nästan så man blir jealous på sig själv lite!

01.04 - mbitchan.blogg.se

Sådär nu är den done! Nya bloggen blir this one - klicka! Fast som underbloggen va så är detta bara en tpl blogg med lösen + username så att vi slipper sånt här och så att jag kan spred my lovely secrets about äckligt folk ;) ohja! Haha, men so u know. Dock känns det inte som att jag kommer komma igång med den än iom att jag inte är/har varit så tpl senaste tiden ;) thats nice!
Så hoppas vi att everything löser sig now med det där cplösengrejen som pluppa upp på den här all the time -_- hihu!

00.44 - Usch!

Fyfan. Kikar på Sofias änglar. Fyfan vad hemskt!

00.13 - Nynyny

Iom att det krånglar Sören så fort jag la till lösen på underbloggen, så har jag fixat en ny. Ska dock flytta över allt till den så att det blir exactly the same. Skriver straxt bloggadressen till andra + det blir samma username och lösen på den nya ;>

23.58 - Alkuuhåål

Hade det här varit en onsdag i somras så hade jag haft rent ut sagt panik och ångest nu för att jag är hemma och inte på krogen. Att jag valde att inte göra ngnting istället för att dricka. Det är sjukt egentligen hur fäst man kan bli i alkohol och hur fäst jag va vid det. När jag tänker tillbaka på när jag va ut onsdag, ibland torsdag, fredag och lördag i stort sett varje vecka i flera månader så känns det helt sjukt. Att jag ens palla. Men antar att jag gjorde levern van. Men nu, bara jag dricker en/två dag/-ar så blir kroppen helt död och jag måste ligga och halv sova i sängen i typ tre dagar i streck efter för att jag knappt orkar ta mig ur den. Jag blir helt seg och dricker jag dagen efter också så får jag knappt i mig dricka för att det tar emot. Nu vet jag hur det känns att bli gammal alltså. När jag va 18 och va ung så kunde inte min bakis kropp stoppa mig. Men så fort jag blev 19 så kände man dirr hur livet börja gå ut för. Jag vill inte bli äldre! Alltså på ett sätt så saknar jag mina alkisdagar extremt. Att va drunk så många ggr i veckan fick en slippa allt annat för en stund och samtidigt fick de mig att längta efter ngnting som jag inte gjort på länge. Men jag antar att det va rätt bra att det drog ner på sig självt när det väl gjorde iom att jag, just nu, almost såg det som ett beroende just nu. Menar inte att jag va tokalkis eller ngt. Men jag saknade alkoholen varje dag jag inte drack den. Det gör jag fortfarande. Alkohol hjärta mig!




23.09 - Anna Anka

Jag tycker Anna Anka va snygg när hon va med i Dum Dummare ;> dessutom är hon inte as ugly nu som alla tycker, hon är ju liksom feting med smal och har liksom noll fett på kroppen - thats what u guys like right.

21.18 - DaSilvaRacing

Har kirrat en ny mapp nu ;) DaSilva Racing Brudarna - how lovely isn't that ?

20.47 - Hjärta dig


20.21 - Ohyes

Tycker ni ska gå in och kika på min fb på alla üüüübersnygga pics jag laddat upp ;) rawr liksom! Hahhah

19.45 - Fejjaaahhn

Jag sitter och pillar lite på fb med alla mina foton. Insåg precis att jag knappt la upp några pics 2010 :o vet inte varför. Kan bero på att Viccan la upp pics på all we did. Jag vet inte. Så sitter och funderar på om jag ska göra en mapp över my life 2010.. det visar sig.

17.35 - Onsdagmalinonsdag!

Råkade somna om vid 09 - halv 10 (a) och sen sov jag som en död kääät till 20 i 16 - kändes ju lite pain att vakna då alltså ;> menmen, nu är jag utvilad första ggn senaste veckan typ, hah. Funderar på att typ damma och dammsuga snart iom att jag inte kan göra det på natten -_- och det är typ det enda jag har kvar.. plus att sätta upp alla kläder i garderoben och kirra upp sakerna jag köpte igår och grejer. Sen så ;) hah!

.. oj, glömde inlägget ;)

Men laaagom taggad inför fredag! Yaaay. Blir eckerö med lite flicks sen krogen ;) lovely! Så ohja, vi kör mh all in - om ni inte redan uppfattat grejen med "mh all in", så säger man liksom "malin" men ni är tooooo suckers to see that ;> - och sen får vi ju hoppas att inte båten typ sjunker och jag dör eller ngt :s för det vill vi ju inte! Nej, men så jag har haft torsdag hela dagen today så jag står väl utanför willys och väntar redan imorgon, haha sämst. Men nu ska jag sätta in money'sar på kortet som lär visa typ 70tusen 0'or dagen efter.. inte okej! Men det va ngt jag tänkte på.. juste att jag iiinte skulle bli lika drunk och lost i huvudet som sist (a) fast det va icke mitt fel utan mitt huvud som vart en aning lite överbelastat med skit. Thankstoyoue.m.

07.53 - "What does it say?"

Ligger och funderar på min nästa tatuering ;o vill göra ngt mer. Helst nu ;o vet dock inte alls vad jag vill ha eller göra mer än att jag vill göra ngt - tror jag har blivit addicted och det skulle inte alls förvåna mig ifall jag sitter på hemmet sen som stenåldersgammal tant med kroppen full av tatueringar ;o heeeereeegud så kan vi ju inte ha det ;)

Ngt förslag ?

Vill nog göra ngt mer i nacken brevid min bäbisplayboy :} ni ser ju.. helt in love!



Aaaahh :o btw, ni ska bara veta huuuuur äckligt mycket mitt sår på handen kliar -_- mamma tvinga på mig ngn honungsplatta grej som tydligen ska va jä-tte-br-a och "göra" ny hud och lalala. Vet inte, ser ju äckligt ut.. men iom att det börjat klia Sören så maybe it blir bättre snart.

07.46 - High like a butterfly

Somnade halv 06 imorse, skulle egentligen upp halv 07. Meeeee ngnting hände på vägen och en timme senare (halv 08) så snooza jag fortfarande ;) men nu är jag vaken igen och det känns ju rätt nice, hah. Ska även - förmodligen - skjutsa mamma till gay Gimo sen.. dock kan det ju bli väääldigt jobbigt om jag somnar precis ngn timme innan hon ska hem. Haha! Then i'm dead. Nej, men ska nog sova vid 09 sen när Vakna är slut ;>

04.18 - |-)

Gasch, borde sova typ nu om jag ska vakna halv 07 - baaaara för att se Vakna med the voice :oo

01.32 - Nana

Nu ska jag kila upp och kirra alla saker jag inte gjort än och packa upp all the stuff jag fick av mamma today ;) elleeer.. tar nog med datan upp anyway ;)
Som ni might see så har jag både ny header här och på mbitchan, hade inget att göra så blev så.. ska nog kirra yttligare nyare ngn dag. Blir ju som sagt aldrig nöjd. Men nu ska jag kila upp och tänka på dig.. haha! Seeyaaa later pussies



00.10 - Kontaktannons ?

Alltså   D a v i d   E n g s t r ö m   är
såååååååååååååååååååååhäääääääääääääääääääääääääääär
söt ;o titta bara på honom..
















.. ni lääär ju hålla med ;>


David har precis fyllt 15år och bor i ghettot Knivsta, han vill mer än gärna träffa en söt tjej som han mysa med när killarna sviker.. helst ska hon också komma ifrån Knivsta och vara 14år eller yngre.
Som ni ser gillar David att mysa också ;) Ring vid intresse! 

Do you wanna marry him ? Vavavavava ?

21.10 - Myyymsmedvin!

Alltså jag somnade -_- fast det är rätt chill iom att jag knappt kan eller tycker att det är fun att sova ;> hihu. Så insåg precis att jag har massa stuff att göra tonight innan jag kan tjocka ner mig i sängen. Rawrr! Sen ska jag bara slänga in en print på ngt Jessica Ståliiiis skrev på fb. Haha, så klockren så blev tvungen alltsåååå..
.. i like it. i like it. So fucking right! Inte dirr just delen med att en kille inte skulle kunna va så, utan delen med att vinet verkligen är ens beeeeest friend ;)
Och.. vem fan blir inte lite klena i tarmen utav att höra ordet vin. Nu vill jag ju ha :(

17.46 - Hm. Nej.

Usch. Otroligt trött alltså! Har iallafall lyckats vända på dygnet. Tror jag ;o det visar sig imorgon. Ska försöka gå upp så att jag kan se Vakna med the voice ;> men üsch skulle verkligen behöva sova nu typ!
Anyhow, får se om jag får ngt vettigt att skriva today ;) haha!

15.52 - Niceashell

Home again efter a day i staden med mamma. Och som vanligt är jag ännu en gång rikare på stuff ;) how lovely isn't that ? Yaaay! Men nu ska jag kirra massa stuff, tänkte bara skriva inlägg så att ni vet att jag lever och att ni inte behöver oroa er anymore ;)














.. ah, ni ser ju själva vilket humör jag är på ;oo

02.51

Gonatt pardddy ppl.

01.25 - Jagärsåduktig ;)

Klar med allt nu, förutom tvätta och hänga upp kläderna i garderoben. Men det pallar jag icke today :} nu ska jag feta ner mig i sängen och försöka varva ner så att jag får ngn sömn tonight.

01.02 - Donedonedone!

Gasch, det här är det enda irriterande med att ha fyra täcken och fjorton kuddar i sängen - när man ska byta allt.. känns som att bara det tar en halvtimme om inte mer :s men snart börjar jag bli klar och då är jag done i rummet + hallen also - tack och lov behöver jag ju inte städa garderoben as usual ;)

23.44 - Secondthingdone

Badrummet done.
- ohja, jag måste uppdatera efter varje rum ;)

23.09 - Hmh..

Känns ju otroligt drygt när man har suttit nere och kikat på tv hela dagen och sen kommer upp till den här, får ju anstränga hela huvudet för att ens se att det är svensk text till Family guy. Haha sugit! Så a new tv står bland de översta vill ha sakerna på listan ;> usch, jag har fan ont i magen.. igen.. typ som vanligt. Bögsaker!

23.06 - Onethingdone

Nu är köket uppe klar städat och disken är done!

22.27 - Städning

Nu blir det städning förfullt iom att V, M och H har varit här och stökat ner ;) hah! Nej, men nu känner jag äntligen att jag har ork till det, för tidigare har jag haft viljan men inte orken - ikväll när jag inte borde ha orken tycker man.. Menmen, ni får väl se resultat sen ;)


Skaffade också precis en ny kategori här - Perfektionistahh, vilket betyder min pedanthet and wierd love till städningen, haha! Loveit!

19.44 - Halv8hosmig

Jag är fan bäst! Tänk om alla va som jag liksom :o
- feting med nice!
Nu blire Halv 8 hos mig i väntan på att tiden ska flyga iväg så
att jag kan kötta ner mig i sängen och självdö ett tag ;>



18.22 - Gaaasch

Omg vad trött jag är -.- skulle kunna döda för att få gå och lägga mig typ. 
Men jag kan ju som sagt inte sova än ;>

17.51 - Sucker!

Och om ni inte redan lagt märke till det så är det era wannabe "elaka" kommentarer som gör den här bloggen och mig till den det är ;) så to bad med det är your own problem hun'.

17.47 - Obsession!

Tänkte bara göra det lite easier för dig och svara i ett inlägg än i det du kommentera i iom att du tydligen hellre ville vara anonym och jag vet inte, men du kanske tycker att det är mer status ? ;)






- för det första så vill jag bara säga att du inte ska använda mitt namn som att du känner mig, nog för att det är uppenbart att du vill göra det annars hade du inte lagt ner tid på att kommentera från första början ;) sen, mina ögonbryn ser ut precis som de jag gör varje dag och inget annat. Sen om du tycker att det ser ut som en kattunge är upp till dig själv. Men jag är ganska säker på att alla utan synfel ser hur mina ögonbryn ser ut ;) så varsegod för upplysningen du uppenbart missat ;> och till sist, sen näääääär i ditt, mitt eller din fula mammas liv började jag lyssna på vad folk bad mig göra ? Oooom det stör dig så otroligt mycket att jag bättre än dig so go fuck yourself eller ngt annat som verkar funnier.. ditt val. Så länge du hänger på min blogg och sitter och stör dig på vad jag skriver, hur jag är och vilken uppfattning du får utav mig så är det ju bara du som är pinsam och snarare DU som borde ändra attityd ;) för det vet väl alla att man inte gör saker man ogillar, iom att du stalkar bloggen så är du ju besatt av mig och det gör dig tydligen pissed för att du är jealous på ngt som har med mig att göra, annars hade du bara fine, i dont give a shit och levt ditt liv. Men du kan ju inte.. så sluta stalka min blogg om det gör dig så jävla tpl för så länge du sitter och leker hora och inte kan visa vem du är så finns du inte. För det är ju trotsallt DU som hänger här och inte tvärtom ;) men det är lugnt, jag kan förstå dig ;) hade förmodligen också varit jealous på mig själv ;)
tänkte pga din synskada så fetar jag till texten så att du ser ordentligt och förstå nu att andra ser samething ;)

Och juste, dessutom är det pinsamt när folk springer runt och ba "omg, jag måste ha de här kläderna för de är sååå inne nu" eller "gasch, jag skaffa mittenbena nu baaaaaara pga att alla celebrities har det nu" eller "jag drar på mig stora, fula, fejk glasögon just because alla andra har det". Grejen är den - jag har sagt det 40tusen ggr tidigare och lär få säga det miljoner ggr till iom att ni aldrig ngnsin fattar :s det måste ju seriöst fattas ngt i era huvuden :s
JAG TÄNKER INTE HA FEEEETA JÄVLA ÖGONBRYN! För jag gillar det INTE och jag passar inte ens i feta mcdonken ögonbryn :s sen skiter jag i hur jävla snyggt det är på andra eller att det är inne. Jag tänker inte tjocka dit ngnting som är fult och som bara kommer se wierd ut :s men tydligen så förstår inte du det, för enda anledningen till att du sminkar dig på ditt sätt, sätter på just de kläderna på morgonen är för att det är "inne" och inte för att du själv vill ha de eller ens passar i det.
Så återigen, jag väljer exakt själv hur fan jag sminkar mig, om jag vill ha über tunna eyebrows, vilka kläder jag väljer att köpa och sätta på mig - jag väljer saker efter min smak inte för att du ska ha ngt att inte klaga på för iom att du stalkar mig så hade det aldrig spelat ngn fucking jävla roll för att du lever på att försöka sänka andra för att göra dig stolt över dig själv och för att du tror själv att du tjänar lite extra självkänsla och självförtroende på det. Jag vill fan se vad du är för ugly person så att jag ser saknaden du har som du försöker fylla upp med sån här skit som jag sluta med när jag va 12. Dö!

17.27 - H&M

Idag va jag och hämtade nya körkortet och mitt h&m paket. Nice!
Dock ska jag skicka tillbaka leoväskan - det var fulare än på bilden och inte alls som jag förväntat mig :s så öppna inte ens förpackningen, hah. Sen skicka jag tillbaka denna.. 



.. för att beställa en 34a istället iom att den var förstor. I samma beställning till this, så fanns denna vilket jag behåller.. 




.. plus ett halsband - dock fanns de inte kvar på h&m's hemsida, så har no pic.
Men iom att jag ändå skulle byta strl på tshiiiiirten så råkade jag klirra hem lite other stuff, som tex den där leoklänningen jag pratade om tidigare..




.. och ..







Lovely!
Nu ska jag bara leta efter lite fler snygga korsetter - rosa ofc ;>

11.17 - Måndag ?

Kanske borde sluta pilla på äckel såret på  handen..


Hm.

08.01 - Skottlandpics














Juste E.M där har du bilden you didn't belived on..




- once up on a time in Scottland..

07.33 - Wakeupwiththevoice



- det är inte mitt fel att jag är som jag är, det är mammas och pappas!

05.35 - Deejvid

Blev tvungen att lägga ut bilden..



.. på David wannabe den bästa Engström med lite extra kryyll ;)

05.30 - Howyoudoing ;)

Har insett att listan på "blivande män" ökar drastiskt heeela tiden vilket får en att börja undra hur ett liv med en själv + 45 killar ska gå. Men förmodligen funkar det :o för jag hade ju inte tänkt släppa ngn utav de. Haha! Vilka tankar.. blivande män.. låter som en kärring på åtminstone 56+ haha!
Nej, men det jag ville säga va att listan med lovely boys ökar hela tiden och att det gillas. Rawrrr

05.26 - Mjau






- its hard to love yourself this much, but its fucking lovely!

05.15 - Timetosleep

Iom att min vakenhet övervinner min sömn så är jag ju såklart vaken inatt - igen. Tveksamt på om jag borde sova iom att jag ska försöka gå upp tidigt, men känns ju jobbigt att veta att man ska ligga i sängen och kika på yttligare en movie utan att få sova ;o och när jag sen vaknar så kommer jag ju vara död om ngt. Usch, det här gör en fan förvirrad och nervig i huvudet. Kul om jag ska på värsta viktiga mötet ngnstans och bara somnar typ :o inte bra alltså! Haha ;) Nej usch, nu ska jag nog sätta på some other movie och tycka synd om mig själv ;o haha!

05.09 - Highscooore


01.19 - Coyote Ugly

Ska kolla på Coyote Ugly och försöka sova lite tills imorgon ;o insåg precis att det är 11 år sedan jag såg sen första ggn ;o så ska bli fun att se om ngt i filmen ändrats sen dess, haha! Yeahright. Menmen, skriver later (vilket innebär imorgon) för jag är heeelt slut och har som sagt bara legat i sängen hela dagen vilket är i princip 11h - från det jag vaknade alltså ;> gonatt anyhow

20.07 - Reeeedan 20 :s ?

Jag är totaly dead alltså. Herregud! Så skriver mer om gårdagen later eller ngn annan dag ;)




- dessutom har jag lärt mig prata aserbaidschnaisch också. Duktigt!
Och juste, har bytt till Biitchan med två i iom att jag aldrig får ha baaaraaa Bitchan -_- och när jag hette Beatchan så uttala ju alla verkligen e och a vilket man inte ska. Så det får bli yttligare lite fjortis ;)

18.50 - Nudraaarjag


15.35 - Yay

Juste, blire ngt fel på deeeeeeen hääär bloggen och det står ngt om lösen och skit - vilket jag inte har på den här eller borde ha - så tryck typ 150ggr på avbryt så ska det funka. Haha!

15.29 - Saturdaynight

Tonight blir det mh all in med mina pussies! Totaly nice att få träffa mina Knivsta boys igen, är typ years ago sen sist.. inte okej! Menmen, ska flyga in i duschen straxt och göra mig i ordning tills Viccan och hennes boy hämtar mig runt 18 sen kööööör vi ;) can it be more lovely ? tveksamt!
Som ni maybe hör så har jag kirrat nya låtar på mixxxpoden (; fucking nice!
Nej, men maybe skriver later.. pyyyyssies

02.14 - Sovakanske ?

Juste, vi höll på dö idag. Hejdå!



01.37 - Lovely!

Gasch, jag har hittat nya låten som kommer spelas tusen ggr om! 




- dock äre synd att de bara sjunger "yellow and blue" i den här ;> 
och inte "yellow, white and blue" tooooo fucking baaaad!

Sen äre gay att jag inte kan ändra colour på spelgrejen som förr -_- böjg!

01.28 - Deadinmyhead

Kom typ precis hem. Har hängt med barnen adhd tonight och det blev ju lyckat. Imorgon blir det mh, all in med Viccan, IdaHåå och kanske lill- Hanna + plus att Knegny Starfighter might be there, luuvelie ;) så hoppas att natten blir totaly fulländad like it use to be i Gottröra almost the biggest city - efter Alunda ofc.. vad trodde ni liksom -_-
Usch, måste typ försöka sova snart, är heeeelt trött i ögonen iom att jag vakna halv 05 imorse. Yeeeey! Menmen, slänger in lite pics från tonight så att ni har something to look at when you're lonely ;) maha!


Before;


After 7, 8, 19, 50 glas vin :oo







G ' d n i g h t   s n y g g i s a r !

17.17 - Seeyaaasuckers

Har hor ont i magen!
Inte okej!

Ska anyway dra närsomhelst så hoppas på a night drunk as sören i hopp om att sverige ska flyttas liiite mer västerut ;) hahah! Herregasch, det här är fan inte heller okej. Sjukt hur ngn kan påverka en såå mycket under så kort tid. Rawr! 

- lovely you ;>

16.29 - ;>

Don't fuckup on me!

16.22 - Myms

Tonight blir det feting med häng med knark Ida ;) det gillas totaly much ;) men nu måste jag dra i mig ca 75 energidickor för att bli på topp och sen öppna vinet för första glaset today ;) ska bli unbeliveble gott!

15.11 - Lackihuvudet

Ouwh, alltid lika värt att åka med mamma till stan ;)
Juste, jag har glömt skryta lite om att jag beställt massa stuff från h&m till myself ofc, så de borde komma när som helst. Lovely! Dock fick jag för mig att det var något jag glömde beställa pga att h&m's hemsida fucka sig heeela tiden så försvann allt ur varukorgen all the time, sucky.. så tror i have to klicka hem den också :oo
Omg vad drygt -_- minsta beställnings summan är 190:- sugkuk på er.

Ahh och det horigaste utav allt, fyfan vad äckligt jävla pissed jag blev :s va till polisen today och hämta ut mina saker som lämnats in där. Och jag säger bara paaaallaaaa lämna in exakt allt, körkort, busskort, bankkort inkl tändare + kvitton :s meeeeeeeen inte väskan, plånkisen, pengarna, övriga kort och två, tre hårnålar. PALLA DITT HORBARN! Varför ens lämna in skiten ? Och varför inte ta busskortet ? Hade ju typ runt 10 resor kvar och det är fan alltid ngt. Vilken jävla sopa som tog det andra. Hoppas du dör, typ blir överkörd av en gräsklippare eller ngt. Fittunge! Fyfan vad less jag är -_- hade hellre stått här tomhänt än att få tillbaka ngt at all. Men gasch så fun om man skulle se ngn med exakt den väskan + plånkisen. Haha, körd! God if i only knew who the hell took it..

BÖÖÖÖG I HELA HUVUDET PÅ ALLA.

Nu ska jag chilla ner humöret och try to komma på vad som händer tonight iom att ingen verkar veta :o men jag känner att alkistarmen behöver fyllas på ordentligt så man kan ju hoppas att det är ngn liten pundare som vill hänga med mig ;) haha!

21.49 - Deeead

Nu ger jag upp, helt klart! Sängen är verkligen next.. om jag ens klarar mig that far ;) gonatt.

20.55 - Knockedout

Väldigt lite intag mat today, highfive på den.
Usch, jag är fan helt död i huvudet.. thankgod så kan jag gå och lägga mig snart i hopp om att få sova heeeela natten och inte vakna efter 3h as always.

19.56 - Pyff

Så vare ju det där med puffar och fb ;>




19.08 - Highonyou

Mungiporna är high over öronen ;}

18.38 - 3 weeks left

Idag är det 3 veckor kvar tills Close-up kryssningen är. Gasch, ska bli så nice att dra iväg och slippa allt folk för en stund! Så time to börja tagga sören snart ;) lovely!

Btw, så har jag bestämt mig nu.. haha, att jag ska flytta till Kansas City, Missouri.. typ haha! Ngn som kan säga vart det ligger på typ kartan ? :oo smile i hela facet!

17.07 - 05.07pm

Vakna precis. Efter typ 3h sömn. Är heeeelt död alltså! Ingen vet eller har saknat sin säng lika mycket som jag gör nu. Fyfan! Och han.. Gasch, i could die to just look at you pics.
Jaaa! Jag lärde mig.. precis.. haha sämsta stuffet som finns med pm och am -_- fattar ingenting.

12.22 - Homeonceagain

Yay. Home again. Herregud!
Insåg precis att det är d.h. på tvn :oo från 4e säsongen om jag inte har heeeelt fel och typ är ute och cyklar på ngt jättebrant berg ;) haha. Gasch, helt confused i huvudet just nu.

08.15 - Omg!

Gasch, jag dör! Det skulle ni också gjort.. smile i hela facet.. haha (a)

07.24

Fb är gay och nu ska jag start to fix me ;)

07.00 - Nanana

Haha, pinsamt ;)(a)

05.59 - 'mbitchan

Dont forget my other blog - klickahäääär eller kika bland mina länkar - och ja, som sagt ni behöver ett username + lösen vilket inte everyone gets utan bara tuffingar ;)

05.39 - G'dmorningsunshines

Fortfarande vaken. Känns lyckat! Skulle egentligen upp 06.30 men istället blev jag vaken all night och det blir ingen sömn förrän imorgonkväll om jag ska lyckas gå upp tidigt på fredag och ha en chans att vända på dygnet - vilket jag egentligen inte behöver för att det funkar när det funkar. Men som sagt börjar ledsna grovt på mina sömnproblem.
Ah och vill ni veta det värsta :ooo tidigare inatt kollade jag precis klart på sista delen av d.h. :oo jag vet, as hemskt! Haha ;) så nu ska jag tvinga Veronica att köpa fjärde säsongen, hihu :d det är jag faktiskt värd.. hm nat..

Så nu sitter jag här och äter fryylle och dricker kaffe - belive it or not, men det är inte lika äckligt som vanligt, kanske beror på att jag skumma mjölken.. who knows. Sen ska jag även trycka i mig en energidricka påväg till stan annars lär jag somna och typ köra i diket och dö och det vill vi ju inte ;) nono! Haha.. ah, juste ni lär ju typ also ringa och väcka Viccan vid halv 9 för det där sönderslagna facet lär ju va död -_- what a luck i've got.. Yey!

Kom även på en sak när jag låg där med käääten och tänke - att jag ska köpa väldigt många presenter till folk i år :o först Ida som jag already missat, sen Maja (i think she's next), efter det Viccan den 22mars, en månad senare Hanna och Sandra :oo herregud för att inte glömma alla andra snyggosar som Stina och högen :o med tanke på att jag loosat väääldigt mycket pengar hittills så lär jag va pankkk efter året är slut.. sen har jag ju sån tur som har lill Hanna och Ida Knarkis som både är små och fyller sent så att jag hinner spara i ett år, haha! Iom att jag only buy gifts to dom som fyller 20 eller ngn annan tuff siffra ;)

Så som ni kanske vet du har jag fortfarande en såndär "rödakorset bössa" där ni kan skänka en slant eller två till fattiga barn i Alunda - vilket är jag :o dock tar jag bara sedlar och stooora sedlar för hålet i spargrejen är så stort :))

m&p, förlåt att jag är som jag är.. iwaly

21.07 - Duktigt!

Feting med nice, idag har jag knappast uppnått tusen kalorier ;) yay.

21.02 - Nothanks

Hahahahahaha! Jag dööööör :'d fattar inte grejen mer era kläder.. haha!
Typ hej do you wanna join me in the '70s show yeees i want very much.
Eller ? Nja, klarar mig a lot.. och dessutom knappt så att 70 is enough..

20.59 - Yeeey

Pinsam kille eller what ;) jag råka inte svara bara ;)
- inte mitt fel att jag råka se the race.. hm.. haha!

20.51 - E.host.M.

Jag är lite happy i mitt ansikte nu tack vare dig, dig, dig.
You always make me..

20.19 - Inteokej!

Ska flyga in i duschen närsomhelst för att slippa do it tomorrow innan jag ska dra till kärringen -_- tackochlov följer Victoria med mig dit, sen ska vi åka runt på lite sightseeing i staden sen får jag se vad som händer. Gasch, det är otroligt hard att va en busy person ;) 




Alltså det är ngt jävla fetto som har suttit vid min über snygga computaah och LYCKATS tabort min mapp med musik och jag säger bara en sak äckel, jag hatar dig! Så yey, alla låtar jag satt och spara på är totaly gone. DÖ!




16.37 - ÅÅÅH!

Ååååååh, är så jävla pissed -_- skitkärring. Palla att hon hör av sig att jag ska dit dagen innan och klockan 10 dessutom. Tänk om jag ska på värsta brain operationen imorgon och tabort en jättestor tumör i hjärnan.. Nej juste, det tänkte hon inte på. Sen har jag inte ens fått my money heller. Hora. För att jag "inte varit där" nej, men säg åt mig att komma dit då, vafan. Är riktigt jävla less på skiten -_- åh! Så ja, om du har tid att följa med mig till stan imorgon innan klockan 10 så fine by me! Du eeer sååå welcome -_-

15.34 - Denii ;)

Jag ska också lämna vardagen som miljonär för att leva som de utsatta ;)


15.33 - Bööjg!

Åh, insåg igår - eller ah, det va mamma som påpeka det - att jag inte får give blood nästa gång pga att jag tatuerat mig -_- hur sugit är inte det ra ? Jag som enbart gör det för att det är kul när ngn pillar med nålar i mig och att få alla så jättetuffa och über braiga sakerna.. haha! Så nu sitter jag och räknar ner för att om ett halvår få görat.. bajs!

15.29 - GomorgonSverige!

Steker våffelpanncakes för fulla muggar, känner mig så otroligt duktig som kunde göra en pulver smet :d så det + blåbärssylt blir det till früükost ;) fett med fett alltså, nej men faktiskt inte ;)



Så söta, små som plättar :d hah! Kommer inte ens palla äta upp alla så känns lite ovärt att slösa såå mycket utav min dyrbara tid på this ;)

Alltså snacka om att jag inte fått sovit ut senaste tiden, eller åtminstone sovit as dåligt.. somnade igår vid 23 vaknade igen vid 03 - as pigg, somna om vid halv 06 - 06 vakna utav klockan jag ställt på 10, trots att jag va rätt vaken så somna jag om igen och vaknade runt 14. Sen kan man ju ställa sig fråga whats wrong with me.. Hm..

Aja, nu ska jag tjocka i mig mina våffelpanncakes till lite OC ;)

21.18 - Rawr

Omg. Omg. Omg. How you doing ;)


18.47 - Howfatareyou ;o

Ahmagad, har ju som sagt börjat räkna kalorier kanske inte nämnt det men anyhow så är det rätt nice men har också blivit ett kind of beroende när man ska handla ngt eller innan man äter och gör valet av fryylle och mat a bit difficult.. men som sagt sitter och letar recept nu på things som typ har sjuttiotusen kalorier per 100g ;> inteokej! Så därför innbär det ju att alla fetton som hänger på donken får hänga där utan mig - förutom när jag vill ha mina chickenbits ;)
Jajajajustja, tatuerade mig ju igår som jag skrev på fb. Feting med nice! Blev totaly tre stycken, dock ska det fixas mer på den sista jag gjorde och vill även fylla i en av de andra två lite ;) men ska kirra bilder later när jag hänger på my lovely rosa compuutah ;) och juste, en sak till.. den sista gjorde även my homie Sandra on the same plats och likadan - det är lite gylligt ;)
Men aja, ska kirra klart recept skiten nu, men maybe skriver later.


16.41 - Snadarrr next

Om ca one half an hour så ska jag köra räälly hem till Sandra i Östh och vem vet om jag maybe kommer home med en surprice för er alla after that ;) lovely! Så skriver igen later, måste äta min fucking keso innan jag ska hämta pappa om femtonminuterenkvart. 



12.24 - Syndommigohja

Omg. Vill tillbaka till sängen nu dirr! Men nej, för det är ju ngn jättesmartis person som "råka" glömma all her stuff på storatorget. Haha, så börjar bli dags att kirra nytt foto till nya körkortet alltså.. Usch, har snoozat i typ en timme och det gjorde ju verkligen inte saken bättre -_- menmen. Nu ska jag gå och kirra lite fryylle och räkna kalorier, hah!

03.12 - bitchan.blogg.se/mbitchan

Juste, har kirrat a "new" blogg, under den här där man kräver användarnamn + lösen vilket ni får av mig. Händer inte dirr värsta feta grejerna där, utan enbart sånt jag inte vill att ni stalkers ska läsa eller sånt jag inte vill att ni ska behöva tränga in i erat lilla huvud ;) men hör av er in that case. Puss

03.10 - Hm

Det blir en tillfällig header tills senare! PUSS!

01.17 - Happyface

Ah, feting nice! Har som sagt fått tillbaka mitt körkort plus massa other stuff, vet dock inte om det gäller väskan eller plånkisen also men det visar det sig när jag hämtar det ;) så snart så har jag allt igen, lite smått synd att jag har spärrat allt menmen.

Tänkte kika lite och maybe kirra en ny header iom att jag inte pallat gjort det sen god knows what. Men det är ju chill med tanke på er och eran header som ni haft den -97 ;> ts. Jaja, det visar sig om jag kirrar klart det today. Puss

00.57 - a-ha-hailikeit

Omg. Omg. Omg.
Vilka days de senaste dagarna varit. Blir så less på folk, haha!
Men tell you more about it later ;)
Tänkte bara slänga upp en bild från knyyyt i torsdags..




Fr.v - Maja, jag och Hanna on her knees + Viccan bakom the cameeera


Jag vet inte om det "pinsamma" är att du lägger dig i stuff som är none of your
business eller om det är grejen med att han inte har ngn koll på att han har
flickvän. You tell me. And do it with a good reason ;) såg ni hur drunk han va ?
Och om ni inte uppfattat det själva så fanns han inte i mitt minne 1 minut
efter och tro mig, det va inte för att göra det lindrigt eller för att inte såra
ngn cus i really don't care about saker som har med personer och såra.
PUSS RAKT I FEJJAN!

14.28 - Knuuuuuut!

TAGGA!
Fick ett brev från polisen today igen, där det stod att de hade mitt körkort, bankkort och typ lite other stuff. Så håll alla 30 tummar du har ihopp om att jag får min leo plånkis (iom att jag kirrat en ny likadan väska ;).
Nu ska jag börja dricka och dra ner in i duschen och kirra mig inför tonight. Lovely as hell! Pussss

02.11 - Lowscore

.. sen har vi smartast idag - Viccan! 


02.09 - tepeel

- nu är malin tpl igen.. ovanligt typ, nej.
Gud måste hata mig rejält, men inte tillräckligt för att ta mig härifrån..

01.56 - Stillavake

Jag har insett nu, vem du egentligen är.

01.46 - Doyouevencare

Jag hatar dig.
Jag hatar dig inte.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig inte.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig inte.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig inte.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig inte.
Jag hatar dig.
Jag hatar dig inte.
- jag har faktiskt inte bestämt mig än.
Men just nu lutar det åt att jag hatar dig.

01.03 - Jakerbest

Nu har jag pratat med Victoria Fetast Idag Oscarsson i 2h. Nej, hjärnan dog inte on the run. 
Nu ska jag böga mig i sängen och försöka sova iom att det inte har varit det lättaste för min 
del de senaste dagarna ;) annars äre braaaa för det blir ju d.h till det ;) tagga sören tills tors!
Puss och gonatt små suckers!

00.57 - Judit&Judit

Är Judith och Judith en och samma person eller två olika ? 





Jag anser iallafall att det inte är en och samma person, kolla bara ögonen, näsan, längden.
It's not the same ;)

18.15 - AllasvåranHannahh



Måste vara den skönaste dotter-till-en-kurd eveeer! 
Hanna: "Ahh, så kom det fram några jävla blattar och fråga massa. Fyfan"
Du är ju typ mer svensk än mig ;) haha, thats nice!

17.53 - Lovely

Hm, börja sola snart kanske.. har sett oneger ut länge nu ;)

Planerna inför veckans end är ju så lovely som krök tors-lörd. Niccce! På torsdag blir det krökkk med alundabigcity flickorna; Viccan, Maja och Hanna! Sen fredag med snyggorna från fd klassen; Sabina, Elintjockbert, Ellen och maybe som more. Och på lördag blir det favorit i repris med Victoria Fetastidag Oscarsson ;) så känns ju fett med feting nice ;) 
Today har jag varit snäll och fått massa stuff av mami. Det gillas hårt! Köpte även en nyyy guldig bbartyväska iom att jag råka typ glömma den andra litegrann. Så nu behöver jag bara grina om att plånkisen är lost. Hah! Ibland har man ju lite tur. Konstigt nog iom att gud hatar mig.

17.46 - Tuesday

D u   v a   j u   h a n d s o m e   ;)



19.16 - Klickbaby

P i c s   f r å n   i   o n s d a g s ,   f r a m å t   o c h   b a k å t ; 


Gasch, inget vet hur många "omg"- blickar jag fick den kvällen pga mina kläder ;) men sånt gör att jag vill utmana det ännu mer. Haha, ni förstår inte att era blickar gör en så mycket mer än att sänka en ;) fail on you! Jag klär mig som jag vill, i vad jag vill och i det jag trivs i. Era blickar får mig inte att ändra mig. Jag lever bara en gång och det är rätt uppenbart för alla att det är just nu. Så jag tänker inte klä mig i mormorskläder och se ut som ngn som lever i celibat. So go fuck yourself iom att ni inte får ngt annat ;) 




















Det finns bara du. Min andra halva. 


Jag skulle dö om du lämna mig nu


Titta, min leo- plånkis :((




AIK - Djurgårn'  -  20/12 '10







18.24 - Mondaaaay

rkar inte bloggen. Haha! Somna typ 23 igår på soffan, vaknade 00 - 00.30 gick upp, börja kika på tredje säsongen av D.H. så jo, jag fastnade, blev pigg och va vaken tills typ 9, då jag somnade och vaknade 13. Skönt. Så hoppas på att kunna somna in time tonight i ett försök att vända tillbaka dygnet lite.
This is my weekend anyway;
I fredags bestämde jag mig för att åka hem till tjocksnadar iom att det var ett bra tag sen ;) kände att jag behövde en chill helg pga onsdagen. Så blev kvar där till lördagen, då jag åkte hem vid 13 och sen drog in till stan för att handla till Michelle iom att han låg sjuk, haha stackarn. Men som sagt, han fjäska lagom för mig och jag fick en obh nordica mixer ;) feting nice! Så jo, min storebror är nog bättre än alla andras trotsallt. Sen dessutom ska han skicka iväg mig till Norge. Haha, vadå vilja bli av med mig ;) menmen. Senare på kvällen kom Kitttan och hämtade mig, sen åkte vi och hämta Kenny och Tobias för att åka vidare till Mackuus {ja, jag gillar att uttala det så} haha, vilka muppar alltså! Blev tvungen att roa mig med dom själv innan Hannahoe kom, plus lite annat folk. Så satt där och drack i massa timmar för att sen köra en donken runda innan vi åkte hem ;> va typ vaken till 7 - halv 8. Fyfan! Helt lagom jävla död alltså. Vaknade typ två hos Hanna och låg helt dead i sängen tills jag skulle hem vid 18. Ah, sen hände inget mer i helgen.. förutom att Mackan och Mange misshandlade min hand :oo stackars mig typ ;)

- nej, ingen skillnad alls va.. ;) 
svullen + lite blå pga Mackans och mitt game vi körde ;) men jag va snäll och lät honom vinna. Haha, sen det vita, som ser bra jävla äckligt ut, är från Mange. Han skulle göra en smiley med tändaren {som IdaHåå gjorde en gång i tiden på samma hand förr ;)} men den här ggn gick väl sisådär, fårse om några dagar ;)

På torsdag gäller det snyggingar!

04.39 - Skitkatt

Nu drog kattjävlen. Skitkatt! Haha!

04.38 - Herrejävlagud

Just nu är allt lagom kaos. CPLIV!
Insåg också att jag bara ätit en baugett today, plus lite potatisfritt av Majamouse påvägen hem. Konstigt att jag inte är fullare iallafall. Imorgon kommer älskade Victoria hit - eller ah, till Alundabigcity, så får hoppas att hon stannar tills på lördag. För det tycker jag att hon kan :d nu ska jag lugna nerverna och krypa ner i sängen med Bysan.
Man kan ju säga att kvällen gav på mycket hat och bättre stuff. Hm. Puss

Btw, mitt 1300de inlägg

17.15 - Alkistarmenvillhamer

Nu är jag inne på första glaset vin. Sååå jävla gott! 
Som alltid så är alkistarmen uttorkad! Så botten upp ;)

14.57 - Wednesday

Gomorgooon Sveeeeeeeeeeeerige!
Insåg precis att det är ännu en dag i paradiset. How nice isn't that ?
Första delarna av Tre kronor är klarrrt och det är även Kenny Starfigther (förstaförsta), Remember me och Devil också snart. Måste bara kirra det när jag sitter här.. visserligen gör jag det nu, men vem kunde veta att jag skulle bli kvar såhär länge liksom :s fan, jag har ont i magen.. tror det är för att jag har hållt mig så länge innan jag vakna och liksom kunde springa iväg och kissa. Haha! Fail on me..
Tonight blir det Kalas i think med Majamouse, vi tänkte köra en helkväll tsms för att vi aldrig har gjort eller kunnat göra det förr. Känns så tråkigt iom att jag för det mesta virrar runt alone med annat folk och inte med de jag kom dit med ;) haha. Så försöker få dit mina other små flicks also, men fårse om jag lyckas ;) ska ner nu och käka fryylle sen lär jag flyga in i duschen iom att jag är sååååå snabb ;)
Puss så länge

04.41 - G'dnight ?

Ahmen typ gonatt igen ra.

04.18 - "Ahmagaadteip"

Ja, jag har råkat hänga på yt ett tag nu.. haha, men om jag hittat funnie old music ra ;) typ denna..


.. men det här är ändå min låt, the loveliest of'em all ;) 



03.29 - Nanana


- kan vara en av de braigaste låtarna faktiskt.. den får mig tänka på typ mamma :o 
inte pga texten utan själva låten för att jag kommer ihåg den som liten..

03.25 - Whoknows

Like a dirtied shirt
Like a broken medal
Like something that stood for something beautiful, but which lost its shine
It’s too late to fix
It’s too late to start again
It’s too late for a discovered solution
Was I a fool, was I blind, was I lost?
If so it was for your sake
Was I a child who got lost in the night?
If so it was for your sake
I should have left when I felt my heart take a beating
Should have understood you needed something more
I’ve understood now, I finally get it
But too goddamn late
Like an empty glass
Like a joke you’ve heard before
Like bowing to the audience when they’ve already left
It’s too late to fix
It’s too late to start again
It’s too late for a discovered solution
Was I a fool, was I blind, was I lost?
If so it was for your sake
Was I a child who got lost in the night?
If so it was for your sake
I should have left when I felt my heart take a beating
Should have understood you needed something more
I’ve understood now, I finally get it
But too goddamn late
Should I curse and cry or laugh and forgive myself for my stupidity?
Does it matter?
It’s too late of course
It’s too goddamn late
Was I a fool, was I blind, was I lost?
If so it was for your sake
Was I a child who got lost in the night?
If so it was for your sake
I should have left when I felt my heart take a beating
Should have understood you needed something more
I’ve understood now, I finally get it
But I should have left
I’ve understood now, I finally get it


03.17 - E.M.

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt 
Även om du grät och sa jag har aldrig känt så här 
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Du lovade att ändra dig och bli normal 
Du sa jag kommer alltid att älska dig
Så spelar det ingen roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig
Du brände dina broar när du sa det där 
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Men när du försöker le så ser vi bara den mer
Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Du som tror på karma och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Den är ju som gjord till dig - e.m.

02.51 - Answermebitches

H A R   D U G Å T T   U P P E L L E R   N E R I   V I K T D E T   S E N A S T E Å R E T  ? 
- answer me bitches!

02.46 - Goaway

pics is memories, lovely things you don't want to remember, memories who never die

02.32 - Sängen

Ner i sängen och försöka sova maybe. Får ju trots allt sova sönder imorgon, vilket kan behövas. Puss

02.28 - Photoshopdiss

Så fuuuuuuuuuuult när folk photoshopar sina pics och man verkligen ser det :s uglyuglyugly och feting pinsamt för den som gjort det - typ en aning bevis på att personen faktiskt är ful.

02.04 - Käääten

En av mina - små - käääter står och äter pasta eller ah, han står och pillar med tassen först och lägger de på golvet.. vilket cp.. nu måste jag städa imorgon igen. Haha! Men han är snuttig min lilla Solo :}

02.00 - Katchiiiing

Hörde att ngn ville skänka pengar till "fattiga barn - jag - i alunda" :oo
Jag har verkligen ngt fel. Gasch, pengarna minskar ju relativt mycket fortare om jag ska hålla på såhär ;) har snart bestämt mig för att klirra hem ett par Marble shoes igen ;) mjau! Vadå, limited edition ju.. mamma lär kill me again när hon märker det ;) det är ju trots allt hon som får stå med pengar utöver allt jag inte vill lägga ut pengar på. Men vem skulle inte gilla det ;) men som sagt, har mycketmycketmycket utgifter nu till typ alla håll.. eller två iallafall.. pga nästa vecka. Hoppas verkligen vi hinner klart tills dess ;) yey!
Men som sagt, fårse hur jag gör med shoes'en :/ vill ha de! Sen har jag ju ett par other shoes som liggen kind of högst upp på min "vill ha"- lista ;) mjau..


G E M I G G E M I G G E M I G G E M I G   N U N U N U !

This is the other shoes som jag är tre sek från att klirra hem.. 


.. vilket skulle bli mitt 7e par av Nellys Marble shoes ;)
Inte de snyggaste, men gillar att de är bruna och sen har jag
ju mina älsklingar already - så hur kan man inte älska de ?
Jag ska fan gifta mig rikt!

01.09 - Eller ?

Hahaha, skön jag är! Sitter och tok spammar fb lite lagom med nya statusar.. omg så roande ;)






Stackars baaaarn!

01.01 - Ngntänkerpåmignu

Nu fyynkar tangenterna again ;) gasch jag är så jävla duktig ibland alltså!
Fårse hur planerna blir imorgon. Naaaaaajs!

23.35 - Ärmanrikså..

Sitter och spanar in kläder på nelly.com ;) lovely!

23.11 - Sörrrenn

Imorgon heter jag Sören. För jag ska tagga till maxxx. Och alla - de flesta - vet ju huuuur party Sören blir på en öl ;) så ja, jag skulle också vilja hänga med myself imorgon ;) hah.
Tankar filmer förfullt, dock typ mest bara sånna som är scary :s förstår inte why, för sällan att jag skulle sitta och glo sönder alone.. nej inte dirr. Hah! Menmen, ska kirra lite stuff sen försöka sova, fast har redan sovit typ 2h today så lär gå sämst för min del. Puss

00.46 - G'dnight

Nej, borde maybe dra på en movie och försöka sova. Ska liksom upp üüüber tidigt imorgon med - klockan 8 liksom ;o men sen får jag visserligen somna om efter ngn timme. Thats lovely om ngt ;)
Btw, så börjar det klia liiiite i fingarna nu. Vill, vill, vill! Menmen.
Puss och gonatt snyggface'es ;)

00.41 - Ignoooore



- borde man ba "how you doing ?" sattsar inte på det va ;)
Moe Black låter som en sliskig kondom.
Radityo Adiwardhana kan man inte ens uttala.
Inte Mdea heller -_- gasch, att folk ens pallar.

00.32 - Pyffeliepyff



- är det nu man borde börja puffa tillbaka ?
Om ni inte förstår det funnie med puffandet, så förstår inte jag er ;)

00.30 - FFFsomifitta

It's unbeliveble. 
Life is full of people like you, så jag säger dööö! 
Sen säger jag also att i don't need them or you as well!
HEJDÅ SUCKER

00.15 - Afewwordsaboutyou

Update: 03.31 - 5/1

Tänkte som sagt skriva lite smått om de som gillat min status på fb. Är inte dirr sure att jag kommer på speciellt mycket to write about you, men kan ju always try ;) så gilla statusen så uppdaterar jag inlägget allt eftersom!

A n d r e a s   C .   A d o l f s s o n
- du är en av de som stod/står mig närmast. Den jag kunde säga vad som 
helst till bara för att få det sagt. Du och alla {förutom M. you all know who..} 
stavbyboys som jag lärt känna genom R. är nog de finaste personerna jag 
känner. Tror inte det finns så många fler än er som jag har som mina egna 
små bäbisar, haha! Jag skulle göra allt för dig och deras skull. Jag saknar dig! 

J u l i a n   R o d r i g u e z 
- jag tror att du är den person som jag är gladast över att ha träffat. Den 
kvällen när du kom fram, så gjorde du verkligen hela min kväll och jag är 
glad att du överhuvudtaget kom fram och pratade med mig om you know 
what. Finns inte många som kan förstå att det har fått dig betyda så pass 
mycket från att inte ens ha vetat att du i stort sett fanns (a)

I d a   F e l t e n m a r k   G e z e l i u s
- känner inte dig så bra. Men har ju klart fått sett dig som den du är. Haha, 
jag tror aldrig jag sett ngn verkligen sminka sig i fleeeeera timmar. Typ hej 
jag måste ha typ tre timmar på mig för att fixa mig innan jag är klar ;) haha 
du är så söt! Så skön bara! 

A l e x a n d e r   H j a l m a r s s o n
- vågar man verkligen skriva ngt ? ;) haha! Nej, men tror att du är en av de 
närmaste utav alla - we all know who. Inte för att jag dirr känner dig eller 
så, men du är en av de jag kan lita på till skilland från de andra. Jag vet att 
jag alltid kommer kunna räkna med dig när det är något.

J e s p e r   G u d e n   K v a r n s t r ö m
- vet inte dirr vad jag ska skriva. Du var den person jag kunde va hur grinig 
och sur mot som helst, typ när man kände att man skulle vara pissed i flera 
år framåt och verkligen inget skulle få en lite happy igen - förotum du. Du 
skrev aldrig ngt specillet eller ngnting som ens borde få mig smile'a men 
oavsett så lyckades du jämt. Tyvärr så måste jag erkänna att jag saknar våra 
fjortistjaffs. Haha! Btw, så fick jag för mig ett tag att du faktiskt hette Guden.. hah!

M a l i n   W i d e n
- sån skön person att ha i närheten och umgås med. Haha! Ska nog ta med 
dig nästa gång jag ska till Statoil, haha gasch! Det kan aldrig bli bra när två 
malin'ar umgås! Tänker inte ta upp ngt old, för det hände då och stannar där. 
Du har fått mig inse att man kan ändra uppfattning om folk och att det går 
bara man vill. Vi får ta en helkväll ngndag fast försöka komma undan 30plus'arna 
som godknowswhat gjorde så blir nog kvällen totaly on top ;) 

T h o m a s   T i l l b e r g
- tyvärr så är du en av de personer som jag inte har dirr ngt att skriva om :o 
känner inte dig och har aldrig träffat dig. Så vet ingenting egentligen. Mer än 
att du skrev mitt namn i den där gråagrejen (a) på jobbet :} haha! 

M a t t i a s   F i b b e   F r i b e r g  
- blev tvungen att lägga till Fibbe där, annars hade jag inte fattat själv ens 
vem jag du är ;) haha! Dig vet jag aldrig vart jag har, senaste ggrna så har 
man nästan blivit chockad över hur typ glad du har varit, haha men det gillas 
ju ofc! Din mupp :)

D a v i d   E n g s t r ö m
- en av mina snuttiga Knivstapojkar :} du är nog också den skönaste av de 
haha! Kan ju inte dirr säga att det är lugnt när du är i närheten - om du inte 
är tpl ra ;) haha! Ibland tror jag inte att du själv fattar vad du håller på med 
eller vart du ens får allt ifrån ;) det är rätt nice att ha dig i närheten för att 
det oftast alltid händer ngt då. Haha, så stöörd! :d men samtidigt så är du 
som typ de flesta andra - man vet inte riktigt vart man har dig.. :/

M r R o b   E r i k s s o n
- jag vet inte ens vad du heter :o för du kan ju inte heta mr.rob ? Eller.. :o 
Haha, saksamma du är precis som David, en av de sköna - fast kom på 
nu att det är ju almost alla Knivstaboys saksamma. Det är så svårt att skriva 
ngt passande om dig, får inte fram rätt ord för att det ska bli bra :o men du 
är iallafall en av de som man kan sitta och fördriva tiden med utan att behöva 
prata om ngt speciellt. Du om ngn fick en känna sig typ "hemma" hos Conniiboy 
och Henkrik {ja, Henkrik ;)} i början :} hah!

I d a   L ö ö v
- du var länge min andra halva. Den man alltid såg mig med. Jag måste bara 
säga att jag saknar dig enormt mycket och våran tid om något! Som sagt så 
var du min andra halva, den som gjorde min dag och alltid fanns där genom 
alla svårigheter jag gick igenom - precis som jag finns här för dig! Men ngnstans
på vägen så tappade jag dig, vi gick olika vägar, fast vägarna brevid varann.
Det är alltid du och jag innerst inne, även om vi inte ses sådär onödigt för ofta 
som förr. Jag saknar dig fina du och det spelar ingen roll vilken tid på dygnet 
det är, jag finns här när som helst. Jag älskar dig finaste Ida Boombie Lööv! 

M a l i n   A h l m
- har inte känt dig så länge, ändå har vi lyckats med det mesta de få ggr vi 
setts. Du är personen som inte är den man tror du är när man först ser dig, 
menar inget negativt eller dåligt utan att du är ganska störd, precis som mig 
och Viccan. Haha, du om ngn måste man uppleva några fler krogrundor eller 
varför inte bara sitta och dricka oss drunk under bordet typ med ;) 

D a n i e l   A n d e r s s o n
- du är en av de jag umgicks med ganska ofta med förr, sommarn 09 tom. 
Sen försvann tiden precis som vi, du är en as skönperson som lätt kan få den 
sämsta dag bli bra. Synd att allt blev så fel då på slutet, men känns som att 
den dåliga tiden typ är över och det är tur för dig, annars hade jag slagit dig ;)

R i k a r d   N o r d q v i s t
- jadu, vad säger man! Haha, har hört så mycket som jag inte riktigt vet om 
jag ska tro på eller skratta åt. Haha, har dock bara träffat dig en gång och den 
kvällen gick på typ tre sek tycker jag, så fick inte så mycket uppfattning om 
varken dig eller Micke just då. Men lär ju inte heller vara sista ggn vi ses!

V e r o n i c a   W e s t e r l u n d
- har känt dig i ett x antal år, men det känns som att det är först nu som vi 
kommit varann närmare. Det känns lite bra att umgås med dig för att det får 
en att inte känna sig lika utstött som inte fattar ngt ;) haha! Nej, nu va jag lite 
elak! (a) Du är en av de man verkligen kan vara sig själv med, som inte bryr 
sig om folk runt om. Vi får ta och köra på krogen snart tycker jag ;) för nu vare 
ett bra tag sen! Jag finns här för dig nomatterwhat!

C o n n y   C o n n i i b o y   S ö d e r g å r d
- åh, min lilla korvis :d du är den jag känner bäst av alla er Knivstaboys ;) dig 
kan man verkligen längta efter att få träffa när det har gått för lång tid. Du får 
en alltid smile'a lite extra när du kör med dina dåliga grejer som ggn då det va 
typ 10st ninjor på din hylla! Haha, du är så körd :d det ända dåliga med dig är 
att du tar upp verkligen all plats i soffan och bråkar på en ;) hahah! Förresten, 
så är jag kär i Tonny! Så ge mig honom!

S o n y a   S o n y   L u n d a h l
- pappan till vårat barn! Finaste minnet med dig var ju när vi körde Lilla Olle på 
min biiiirthday. Haha! Jag vet inte vad man ska använda för ord för att få ett som 
passar dig. Du är inte den jag trodde du var och det va ju lucky for me ;) haha! 
Du är en sån überskön person så godknowswhat! Haha, kan ju förstå Sandra att 
hon är "trött" ibland ;) haha! Nej, men du är så söt lilla snuffsan :d ska nog stjäla 
dig från den där Stefano alltså!

S a b i n a   B i n o   R e m a h l
- kan nog slå "årets sötaste" alla år i rad! Det stör mig ibland att jag får in ditt 
namn i huvudet när jag kikar på D.H. för att du och Gaby - Eva Longoria Parker 
är så otroligt lika! Haha, jag är faktiskt liiite avundsjuk! Du är en sån fin person 
så du förstår nog inte själv. Dig om ngn vill jag aldrig förlora kontakten med! 
Vet inte om jag kan skriva så mycket mer än att jag alltid finns här för dig!

E l i n   L a r s s o n
- du om ngn slår alla i att vara snyggast! Jag älskar ditt hår och allt som har 
med dig att göra! Du är nog den snuttigaste av alla. Jag saknar skolan med 
dig och er, får typ  a l d r i g  träffa dig längre. Inte okej! You're my sun when
the rain is fallin'..

P a t r i k   Ä l s k l i n g   B e r l i n   K l i n g v i k 
- min egna lilla älskling! Du lyckas alltid få dagen lite ljusare med bara din 
närhet. Haha, kommer ihåg typ sist vi träffades på krogen. Släppte typ allt 
och strunta i den jag prata med bara för att jag såg det. Men som sagt så 
är du min älskling så vad borde man inte göra ? ;) du är en av de jag skulle 
kunna göra vad som helst för..

R o b i n   W a h l b e r g
- hade det varit för typ två månader sen så hade jag haft mer att skriva om 
dig än vad jag har nu. Det är synd. Så vet inte vad jag ska skriva för att det 
inte ska bli fel eller om jag ens borde skriva ngt till dig iom att jag inte precis
vet vart jag har dig. Men en sak vet jag.. precis, that'll be a secret here..

I d a   H ö g b e r g
- en av mina porrflickor från Alunda big city. Umgås inte med dig så ofta så, 
men har fortfarande ett antal sjuka minnen med dig. Haha! Gasch. Det är 
inte mycket som kan slå de! Haha, jadu vad säger man ;) haha! Btw, vi lär 
ut och rääjsa snart tycker jag ;) Puss!

M a r i e   E r i k s s o n
- ser dig mer som Viccans faster än hennes pappas moster. Du är den av 
hennes släkt som är mest social och struntar i om man bara träffats en gång 
eller sju men ändå är lika snäll och omtänksam. Dessutom tror jag att du kan 
ha fått det sötaste barnbarnet av många!

R a s m u s   B n
- har bara förkrökat med dig en gång, sen har vi bara setts på krogen så jag 
känner ju dock inte dig så bra men det är alltid lika fun att träffa dig! :}

M a r c u s   K a r l s s o n
- alltså du måste vara en av de mest skadaste boysen jag ngnsin lärt känna, 
det är alltid lika fun och roande att träffa dig. Du är alltid lika körd och får en 
alltid garva liiite mer än vanligt ;) det är så fun att se dig och Kalle tsms för 
ni blir verkligen fjortisar! Hahah, jag älskar ditt {och erat/allas} sällskap! :d

A l e x a n d r a   J o h a n s s o n
- haha, kom precis och tänka på att jag typ alltid pillar med ditt hår när vi 
ses, varje gång, vet dock inte varför :} älskar din stil! Dock är det bara du 
som kan och skulle kunna passa i den pga din lilla, smala kropp ;) vad vore 
Kalas utan dig liksom ;) naat.

T o b i a s   T o b b i s   H o l m
- once again en av mina Stavbypojkar! Du är typ den enda jag aldrig träffar 
längre och du är en av de jag saknar mest också. Saknar allt, sommarn-, 
festerna- och alla andra dagar och kvällar med dig/er. Finns nog inte så 
många fler än er som jag skulle göra så mycket för. Men vi har ju typ en 
eller 40paket cigg att röka för att komma ifatt ;) sen kan man ju hoppas att 
Nyman - aka min verkligen bästa vän! - har kvar lite läkarsprit ;)

H a n n a   F r e d m a n
- min älskade lilla Peaceman! Vad skulle jag göra utan dig liksom ? Alla minnen
med dig och Majken, saknar oss! Måste ta och rama in alla handsome pics vi 
ritat på folk genom tiderna ;) - vilket var det enda genom hela högstadiet och 
gymnasiet jag gjorde på lektionerna ;) haha! Ses snart igen babe! Jag älskar 
och saknar dig fina du!

I d a   K n a r k i s   K a r p m y r
- min egna drog! Jag är så happy att jag fick träffa dig och lära känna dig, du 
är nog den funniest att festa med, tveksamt om ngn slår det! Jag är nog inte 
alone om jag säger att du är en av de bästa och finaste personerna i mitt liv. 
Jag finns här för dig finis!

M a j a   E r i k s s o n
åh, jag önskar du finns kvar.. när solen stiger.
Förlåt att jag är så svår. Men du är trotsallt en av de som vet mest om vad 
som händer i mitt liv hela tiden, som vet varför jag är på ett visst sätt ibland. 
Jag skrev att Elin va den snyggaste jag visste, men ni två får helt klart dela 
på första platsen. Jag är så glad för att du har Johan och att han är den han 
är. Som jag alltid sagt, gör ni slut så slår jag ihjäl er! Juste! Passa er ;)
Det har varit för mycket nu, som jag inte har velat tänka på själv ens, det är 
därför jag aldrig hörde av mig igår. Orkar nog inte ta det idag heller. Det är 
inget speciellt men det har bara satt sig på hjärnan. Men jag kommer alltid 
att älska dig, finaste Majken eller ska jag säga Majamouse. Som sagt, kärt 
barn har många namn..

S o f i e   J a n s s o n
- länge sen man såg dig.. Har endel funnie memories med dig. Dig tror jag 
att jag lärde känna på Bärby och typ genom våra pappor. Haha, rätt fun tid. 
Men som sagt har inte sett dig på länge och har inte samma kontakt nu som 
då. Faktiskt lite synd.. Ge mig ditt typ überlånga hår! 

M o l l y   B e r g s t r ö m
- precis som med Sofie så träffade jag dig under tiden på Bärby, du var så 
blyg och söt! Haha, saknar den tiden! Så fun att se dig så ofta igen, almost 
mer än vad jag gjorde förr! Fina du!

V i c t o r i a   C h a s e w n ö t e n   O s c a r s s o n
- min andra halva, mitt hjärta, mitt liv, mitt allt! Återigen har du tagit mitt liv
med storm. Jag älskar alla minnen vi har med varann. Inget slår tiden som vi 
hade när vi var små! Jag saknar dig din skitapa! Men kommer och överraskar 
dig på onsdag, så låtsas förvånad! Haha, jag älskar dina "medkänslor" när 
ngt är som det inte ska! Du lyckas alltid få mig på andra tankar och om inte 
så blir du alltid arg, men det hjälper ju som sagt ;) jag älskar dig snyggface! 

T o b i a s   T o b b e t o b b i s   A n d e r s s o n
- min lilla groda :} saknar dig/er massor, tiden när jag umgicks med dig och 
Adde. Skadat vilken tid :d haha, finns inga som er! Jag måste komma till er 
snart, flera år sen sist känns det som! Gasch, det är sånna som ni som får 
en på så mycket bättre humör..

H a n n a   T p l   F r a n s s o n   L u n d q v i s t
- precis som med Ida Knarkis så smile'ar jag lite extra för att jag fick träffa 
dig. Du är typ heeelt galen, haha! Jag älskar ditt sätt att vara på, finns ingen 
lika skön och spårad som du. Känner att orden har tagit slut under dagen, så 
kommer inte på ngt braigt just nu. Söta lilla du, finns här för dig!

J e s s i c a   S t ä r n m a n
- länge sen man träffade dig, kände knappt igen dig sist jag såg dig och då 
kändes det fel att ens säga ngt iom att du förmodligen inte kände igen mig 
heller. Men det känns ju lite wierd iom att man ändå träffa dig rätt mycket 
förr.. jag vet inte vad jag ska skriva till/om dig för att jag inte "känner" dig 
längre (a)

S a n n a   K r ö h n e

- en av mina älskade flickor från Vattholmabigtown och även en av de som 
jag saknar mest och tiden med er. Jag hoppas vi ses snart igen, för man 
känner verkligen hur tomt det är efter er! Sanna, finaste du med boobsen 
man skulle kunna döda för ;) jag finns här, även om jag är sååhär långt bort.

P e r n i l l a   E k
- jadu, vad säger man ? Du var min andra bästa vän jag fick som liten, men 
du var den första som jag verkligen var min riktiga som jag umgicks med 
heeeela tiden. Vi har flera år tsms och ännu fler minnen, bra som dåliga. Sen 
att vi gick åt olika håll var en annan grej. Det känns otroligt wierd att du snart 
ska få din bäbis, det fanns liksom inte i tanken när vi sprang runt och fjanta
som små och alltid skulle leka varje skolavslutning att du skulle vara en av de
"yngsta/första" bland de man umgåtts/umgicks med som skulle bli det såhär 
"tidigt". Man kunde aldrig föreställa sig det då, för stunden. Jag kan inte säga 
att jag saknar ngnting som har med oss att göra så, men det är klart att jag 
saknar dig och oss, så fun som vi hade det då. Jag saknar tiden innan vi gick
åt olika håll. Men liksom inget mer, låter säkert as dumt men båda vet ju att
vi aldrig skulle palla med varann nu. Men jag kommer alltid se dig som den
första riktiga bästa vännen jag hade som liten, tänk dig själv hur många år 
som finns bakom oss.. Jag ser oss inte som ovänner eller osams som du fick 
det låta som, för det är inget jag vill. Utan jag ser det bara som att vi inte
har ngn kontakt eller att vi inte funkar ihop med varann. Jag önskar dig inget 
annat än lycka till med allt som har med eran lilla bäbis att göra och att allt
blir som det ska. Never forget that.

J o h a n n a   S t å l f o r s

- har inte dirr känt dig sååå länge, bara sen i somras typ men vadå hej malin 
på fyllan ;) funkar liksom inte.. haha! Du verkar vara en feeeting skön person 
som man förmodligen sällan har boooring with. Det gillas ;) det är alltid lika 
fun att se dig på kruugen för du ser alltid, verkligen alltid lika jävla glad ut. 
Haha, jag fattar inte :d jämt! Det är ju iof braigt, men ändå.. är du aldrig tpl ?
Du är så söt så tror faktiskt du borde hålla dig inne dagar då det regnar ;) 

J o h a n   H o l m b e r g
- Juuuhään, förmodligen den kille jag känner som är mest in loooove i en av 
mina pullor ;) och det är tur för dig för annars hade jag slagit dig :d hihu. Jag 
längtar tills allt blir som vanligt igen, som det var förr. Jag älskar att vara med 
er två för ni är så muppiga i huvudet. Men allt hade väl förmodligen varit ann-
orlunda om det inte vore för you know who - vilket kan betya en eller flera 
personer men tror du fattar kind of! Aaaah och dessutom är du aldrig här läng- 
re och kollar på movies som är scary och går sist ner för trappan :o tror jag 
ska slå dig för det också :d haha! Menmen, jag saknar att det inte är som förr 
iallafall men det känns bra att du tar hand om Majamouse åt mig när jag inte 
kan ;) keep on doing that. Fjärt på dig prutt- Johan ;)

I s a b e l l e   A t t e r m o

- vi har väl inte dirr varit friends mer än kanske tre times som små, haha du 
är en av de jag bråkat mest med under låg- och mellanstadiet. Men konstigt 
nog är allt som borta, ser dig inte alls som samma dryga person som jag 
gjorde då, haha! Men det är jag glad för, för palla ha det som förr. Du är en 
skön person och det är alltid lika fun att träffa dig på kruugän, inget man
skulle kunna tänka sig då/förr, att vi ens skulle gilla varandra ngnsing eller
överhuvudtaget kunna prata med varann va ju inte precis väntat. Haha! Men 
som sagt, jag är glad att det har blivit som det blivit mellan oss! ;)


Har glömt att skriva klart, så har gjort det nu. Lagom långt efter ;) 
Men nu är det slut gillat för eran del ;) hah. Puss


18.22 - Close-up

Yey. Snart är det 1 månad kvar till Close-up kryssningen på Silja Galaxy. So fucking lovely ;)

18.17 - Upandaway

Haha, omg insåg precis att det va två veckor sen sist..
- jag vill åka bort, långt härifrån och aldrig komma tillbaka.

18.02 - Ingenärlikabrasomjag

Nu har Hannahh precis åkt till stan så får träffa henne senast efter hennes student i sommar :/ känns bajs. Lite smått tråkigt att man inte kan ringa henne och typ hej ska vi ses - igen. Men sen är det fan sista ggn hon får lämna mig/oss ;) menmen, fick många kind of braiga stunder med henne som nyår, dagen efter nyår och igår då vi röjjde runt med Kitttan och Juhän aka Sorken för att inte glömma lill Hanna ;)
Orkar inte update tidigare veckor just nu eller överhuvudtaget.
Skulle bara skriva och säga att jag är lite tpl för att jag glömde min lilla väska i lördags på storatorget, känns gay i hela huvudet iom att jag med ganska stor risk aldrig får tillbaka väskan och plånkisen för att Uppsala är så fullt med äckligt folk. Skiter i att körkortet, bankomatkortet och allt annat jag hade i plånkisen - min fina leopardis :/ - och i väskan - som förövrigt va new - försvann, det är just själva väskan och plånkisen jag är pissed över. Så skulle jag se horan som tog den så är han/hon död. Inte ens mycket folk ute -_- säkert ngn neger i taxin som tog hem den till sin unge. Jaja, så nåååågot tpl får jag vara. Men får snart hem ett nytt bakomatkort - inte för att jag vet varför ska ändå byta till swedbank när som helst ;) och körkortspappergrejset borde jag också få hem snart.
Annars är mitt liv lika lyckat som vanligt. Yey. Jag är ju så jävla bäst ibland. Eller ? Jooo, om jag är ;)
Nu ska jag fetta ner mig i sängen och kika på senaste Twiligt filmerna, alltså Eclipse i väntan på att höra if M och J kommer over for a while. Puss

RSS 2.0