20.51 - Bye fisar

Just nu sitter jag hos Majamouse och Johan med de och lilla Hannis :} mys. Ska typ åka och fiska :oo eller Johan och Hannas Robin ska. Haha :P Igår spenderade jag lite av min dyrbara tid här och sen åkte jag och hämtade Robin och åkte vidare hem och myste lite tills ngn liten tröttis somnade ;) haha. Nu är det lite mindre än 12h kvar tills planet går, scary ?
Jag är sååå smart, är så stolt över mig själv ibland.. först idag fattade jag - tro det eller ej - att Skottland, låg i England (eller ah, Storbritannien/Great Britain) hahaha. Fyfan så dålig jag är ;)
Men nu ska jag skynda mig, åker straxt. Puss

Hejdå Sverige - Halluuuuuuuu Skottland, England eller whatever ;)


20.21 - Seeya liksom

Tar en sväng förbi Majamouse straxt, så fårse ifall jag orkar sätta mig här senare igen. Men annars maybe i do it tomorrow. Puss finisar


20.00

Jag finns här för dig, no matter what.


Förstår inte hur jag kan vara så trött. Helt sjukt! Vilket liv man har. Haha, pengarna börjar försvinna bort från sparkontot och jag får mer och mer panik när jag inte vet riktigt vad jag vill göra. Funderar på att starta eget, då får jag åtminstone göra just what i like.. Nej usch, alla tankar på jobb får mig att vilja självdå. Varför kan inte jag ha oändligt med pengar som all the rich and famous people ? Nej, gud hatar mig. Som vanligt, inget nytt. Gasch, så tpl!
Och inte har jag packat än! Hade jag varit rik hade ngn gjort det åt mig, haha.. men som att jag tillåtit det, naaat ;) Haha, nej usch. Imorgon kommer jag få värsta paniken och komma på att jag skulle ju faktiskt behöva tvätta, men så smart är inte jag ;) haha! När jag var liten ville jag packa en vecka innan för att jag längtade så mycket, men inte fick jag det.. och nu klagar de på att jag inte har packat. Gasch!
Alltså det här är inte okej, jag har sovit typ halva dagen (eller ah, hela) och ändå sitter jag här och tokgäspar, jag blir aldrig pigg igen.
Menmen, fårse om jag ska åka förbi Majamouse en stund lite senare ;>
Juste, R klädde på mig imorse som straff för att han väckte mig, as snällt! Haha. Puss


18.22 - Fail ;)

Lovely you - lovely hair



Nu först, flera veckor efter crosstävlingen - så packar jag ur resväskan totalt för första gången sen jag packade den. Hahaha, lyckat! Mamma har till och med köpt en ännu större resväska åt mig pga att jag aldrig lyckas få plats i de där üüüber små (a) menmen, måste packa mitt snart.. men känns så jobbigt, så har jag aldrig känt förut när jag ska flyga somewhere, visserligen händer det mycket på nästan 10år. Haha!


17.19 - Inte okej

Det är inte okej när flugorna sätter på varann precis brevid en alltså. Ysch!
Jag vill åka till staden x 3 tusen typ.. alltså, åååååååååååååååååååååh bögit allt är with nothing to do.. så vad gör man ? Jo, typ sover lite till.. why not liksom ? Det är fan sommar,jag drar snart - och ni är fortfarande lika tråkiga som att det vore typ regn, vinter och god knows what. Vad är felet på er hallå :o ? Haha! Ngn är tpl.. nana.


17.06 - Ahmagad

Hallyy pardypeople ;>
Fick precis en braig nyhet här på bloggen när jag kikade på kommentarerna;
"Hey malin!! Jag kommer till uppsala en helg nu i augusti, jag far härifrån till sthlm den 13e augusti och far hem den 22a. Jag ska vara i sthlm men kommer komma till uppsala och festa med er, skulle betyda asmycket om jag kunde träffa dig, Viccan, Vickan och Maja. Om alla är hemma då, kan vi inte ta en krogkväll då? :D pussar <3"
Dock kan vi ju skippa att träffa en av de andra personerna. Haha (a) nej, nu ska vi inte vara sånna.. Men det blev ju goddie! :D jag vill inte ens tänka på hur länge sen det var vi sist sågs :o haha!

Men iallafall som ni vet, så har jag blivit fet och ska nu börja på en diet ;) gasch, vad mycket rim.. nej, men ska dra ner på kolhydrater - as nice, lite synd dock att det just innebär pasta, ris, mackor osv. Vilket är en tjockis big fan ;) haha. Så nu satsar jag mer på bulgur + grapes och sånt som är bra/lite bättre för magen. Haha! Börja dock igår morse, haha. Så vi lär inte se jättemycket resultat redan idag.. haha! Men hittills har det gått bra och jag hoppas på att få lite ätstörningar i slutet av this trip (; det är sånt bara ett anorexia-fan kan önska sig typ. Hah!

Förresten små puppor, så fick jag mitt H&M- paket igår, wejwejwej! Nu väntar jag bara på leopardisarna som borde komma imorgon (; skickade inte tillbaka ngnting av det jag beställde, dock var det en "klänning" (sånna jag brukar ha) som var förstor och likaså ett par skor, men vet inte om det fanns 34 i klänningen så orka inte skicka tillbaks och sen vänta igen i och med att jag vill ha med lite till Skottland, så får fixa det på annat sätt. Juste, skinnjackan var också lite stor - i och med att det är en kortare variant så slutar den i midjan och just där så hade jag behövt mer fett för att fylla ut den, synd. Menmen ;) får väl bli ännu fetare ;) haha!

För er som jag inte smsat med under senaste dagarna så har jag spenderat helgen med alkohol, Viccan, Hugo + fler. Blev Barenbaren i fredags och Kalas i lördags - i mina nya porrskor ;) mjau. As nice! Men iallafall, åkte hem i söndags, jag är ju ngt som kallas bortskämd - så mamma och pappa kom och hämtade mig i Årsta (; men så fort jag kom hem la jag mig i sängen och låg väl där i stort sett resten av kvällen (var hemma vid 19 iallafall (a) så myste med mig själv och kikade på ca 40 movies typ. Sen på måndagen (igår) vakna jag runt 14 typ, heeelt seg. Gick upp och fixa lite - kom fram till att allt tog en timme att göra, typ frukost, äta frukosten, duscha och sen komma iväg. Hämta mitt H&M- paket sen kom Robin :) åkte efter ett tag till Maja och Johan för att bestämma det mesta inför Kolmården- tripen ;) och mest roa oss utav de. Haha! Åkte hem efter 00 och förvånande nog så somna inte Robin dirr ;) lalala, stängde av tvn vid 03, väcktes av R vid 10.25, åt fryyylle, gick upp igen och fortsatte kolla på Beck - Advokaten igen som jag inte fattat ett skit av igår och det gick inte bättre idag heller. Haha! Sen gjorde R ngt och jag somna, sov typ tio minuter tills han sa att han måste åka, följde med honom ner men så fort han åkte så gick jag upp igen och la mig, då var klockan 13, sov till 15 då jag vakna till lite fort och läste smsen, svara helt knas på allt, vände mig om och somna om, vakna vid 16 och kände att jag likagärna kunde sova mer, men bestämde mig för att gå upp och ah, nu sitter jag här och orkar inte ens prata eller koncentrera mig på ngn. Vad händer med mig, haha ?

Idag blir det nog lugnt, känner inte precis just nu att jag skulle vilja springa runtrunt och röjja sönder - konstigt nog. Men man vet aldrig, som always. Ska upp relativt tidigt imorgon och köra all the way in till staden - ingen vet hur många ggr jag hinner somna innan jag är framme.. haha! Och får förhoppningsvis med mig Vicocotoria! Hihu.
Nej, nu orkar jag inte mer ;) tjingis.


16.13 - Happyface

Wejwejwej! Igår kom tre par skor + klänningen från Nelly ;) lovely! Helt perfekt! Och idag fick jag mitt fjärde par. Nu väntar jag bara på paketet från H&M och på skorna som jag böt ;) mjau! Ibland kan livet inte vara mycket bättre.
Igår som sagt så hämtade jag Viccan i stan, åkte till Ikea efter det och råka slösa 231kr.. köpte bla lite saker till mami (a) måste ju fjäska lite för henne ibland ;) sen åkte vi hem till Vicco och åt mat med hennes mamma, mumsigt. Runt 21 kom Maja förbi och sen skjutsade vi hem Viccans mami till mig och åkte igen för att hämta Hanna. Sen spenderade vi slutet av kvällen hos Majamouse tills vi blev to tierd och åkte hem för att hämta Lotta, så skjutsade hem henne och Viccan vid 00. Ah, okej.. lite tooooo much information i know ;) jaja, det var min dag igår.
Och dessutom är det 6 dagar kvar tills jag åkte till Skottland :oo scary.
Nu ska jag börja kvällens drickande, ingen vet hur efterlängtat det är! Och nej, jag säger inte som alla andra - vi ses i dimman, utan malin är full och ramlar omkull ;) skriver someother day. Puss


02.45 - G'dnight

Tiden flög iväg när jag kikade på bilder på fb. Hittade massa gamla på mig och Ida som jag har i en mapp typ längstlängst bak (; as fun att se hur snygg jag är som blondin. Nej, nu ska jag eller måste jag kila i säng. Natti


01.58 - Sofuckinglovely

Omg, jag kommer dö. Mamma kommer döda mig.. haha! Som ni vet så har jag precis beställt 6 par skor från H&M och Nelly, men precis nyss beställde jag mitt 7e par (a) haha. Stackars mig ;) kommer inte ens hinna prova de innan jag är dead. Jaja, hur som helst så ska jag slänga in stooora bilder på Marble- skorna så att ni kan dregla extremt mycket mer än tidigare ;) rawr.

Det senaste paret jag beställde:


Gårdagens beställning:





Jag har aldrig längtat efter en beställning såhär mycket förr!
Gasch, tur att jag får annat att tänka på imorgon..


01.26

Tjockt med gott med o'boy alltså! Så länge sen jag drack det alltså..


21.43

Imorgon kommer min lilla loppa till Alundabigcity, melike. Väldigt behövligt!
Fårse om jag ska hämta henne i staden..
I do anything, just to see you with a smile.
Ses imorgon puppin! Puss


21.27 - Segihuvet

Nu har jag suttit och kollat på massa gamla filmer som jag har på datan, lite seg i huvudet man blir.. händer förmodligen inget speciellt tonight men jag känner att jag inte orkar sitta här iallafall. Yschysch..


16.50

Såg precis att det här är mitt 1026e inlägg ;) mjau.


16.46 - Äckliga natt

Ingen vet vad som hände igår.
Ingen vet hur ont i magen jag hade.
Ingen vet hur fort allt ändra sig.
Ingen vet hur arg jag är över att inte va där.
Ingen vet varför jag satt i bilen 04.00 inatt.
Ingen vet varför jag gick och la mig 08.00.
Ingen vet hur mycket jag älskar dig och bryr mig.
Ingen vet hur mycket han ska dö.
- ingen vet, kanske bara du, jag och dom.


20.51 - Lovelyyy

Mina efterlängtade skor är snart mina.. jag dööööööör av lycka!



.. inte okej att vara 3000kr fattigare på bara några timmar alltså :o


20.36 - Bad time

Han åkte precis, så nu ska jag slänga ner lite kläder och åka vidare till Majamouse och Johanluring ;)


20.29 - Deenii

Världens snyggaste pojke är här ;)


18.10 - Rawrrr, not

Killar som visar sig överdrivet på, självsäkra och allmänt horny on themselves tyder bara på att deras dickar är tinyyy ;)


18.09 - Hemklirrat, mjau ;)

Hem klirrat och klart ;) lovely!

















+ lite annat. Ska klicka mig in på Nelly.com nu och kikaluringen där lite ;)
Puss


17.49 - Snap

När jag föddes fick jag välja mellan att vara as bra i sängen eller ha ett superbra minne.. men det värsta är att jag glömt vad jag valde ;)


17.06 - Gasch

12 artiklar - uppe i 2 260kr.
Och då har jag tagit bort massor.. Vad säger man, tjejen kan kasta runt pengar..


16.39 - Tisdag 1 week later

Inte okej.
Känner mig lite tpl som aldrig är inne och skriver - trots att jag har förklarat mig really well. Menmen. Har mycket saker att skriva, men dock bara lite som orkas skrivas ner.. sitter just nu och ska beställa kläder och kikar lite på fejjan, Robin maybe kommer lite senare en stund och jag hade bara en ända anledning till att sätta mig här - för att föra över pengar.. hm..
Dessutom, det är tydligen vääääldigt mycket som jag skriver här som folk tar åt sig, tex det med att alla skaffar små kids nu. ALLA GÖR DET! Och jag syftar inte på ngn speciell, långt ifrån. Så mycket gillar jag inte dig så att jag väljer att skriva om just dig i min blogg - inget jag skulle välja i första taget. Nej, tack! Däremot när jag börjar skriva namn. Tex Victoria Oscarsson är en chasewnöt - då kan hon ta åt sig. Eller ni kanske är sånna som tar åt er när man skriker ut hora på stan, ba "aaaah, det va åt mig, ofta.." töntar, get a life och andas förfan. Ni är pinsamma.
Jag skriver vad jag vill, om precis allt som faller mig in, för det här är min blogg och mina åsikter som skrivs. Sucker!

Slänger in massa gamla pics senare maybe och lite på det jag ska beställa ;) puss.


02.58

Heeeelt slut nu alltså. Gonatt


01.11 - Sunday night

Home again efter tre dagars drickande. Har hänt mycket funny stuff måste jag säga! Allt ifrån positivt till negativt till positivt igen. Jag älskar mitt liv. Har varit över till Majamouse och Johan nu på kvällen, as mys! Men blev dock för kort stund, menmen får ta igen det ngn dag framöver alltså! Sen tänkte jag efterlysa jobb, helst simpla, bra betalda och som endast pågår några timmar på vardagarna ;) tänker ju inte sumpa helgen pga jobb.. hah! Men det är som det är med det ;) skriver mer imorgon, ska kirra annat nu till Wallander filmen ;)

- "Vi kollar på Beck, jag har mens och Ida gick nyss"
- "Jag kollar på Wallander, har inte mens och kom precis från Maja och Johan"
Väääldigt intressanta sms man får ibland ;)

Men vad är grejen med att alla skaffar ungar nu ? Seriöst, okej om du är old enough och har levt dit liv klart, men annars.. vafan är grejen ? Erat liv blir inte bättre med en unge som ni sen inte kan ta hand om ;) belive me..
P u s s s


12.14 - Duschen next!

Nu, idag om tre veckor sitter jag på planet mot Skottland. Liiite wierd att gå på ett bröllop därborta alltså ;o
Menmen, ska kila iväg in i duschen straxt och sen bege mig till Viccan. Förresten, lyssnade på inspelningen sen igår xd jag typ dör! Ni ska höra det.. så nu har jag en ny kontaktsignal åt henne ;) hahaha!


11.23 - Torsdag

Ska precis bränna en ny skiva till daa car ;) mycket porr. Sen ska jag kila ner och äta fryylle och typ kirra det sista och sen bege mig mot Viccan - där jag ska sitta alone tills hon kommer hem. Trevligt. Hah! Ska ta med mig vinet och börja dagens drickande i och med att det var lääänge sen sist. Mjau!

Hahahaha, seriöst.. kolla vad jag hittade på youtube :o



Jag kommer ihåg att jag såg dessa klipp as mycket förr, typ bara pluppa upp.
Haha, så fult :'D


03.05 - Som att ngn visste ?

Saker de flesta förmodligen inte visste om mig;

Jag är beroende av saker såsom..
- nagelsax (- eller ah, tång. Har en i stortsett i varje väska + en i jackan)
- plattången (minsta fuktigt och mitt hår blir krull)
- rosa nagellack (sällan som jag satsar på stort och byter till ngn annan färg)
- att hela tiden förnya (kläderna i min garderob, pengarna i plånkisen och sakerna i mitt rum)
- sex (men vem är inte ?)
- mobilen (min bästa vän)

Jag blir kär i saker som är rosa, oavsett vad det är.

Victoria och jag har precis blivit crosshoror - dvs glider runt i kortkort på crosstävlingar.



- nej, nu måste jag sova alltså :o kan ju fortsätta listan typ nästa vecka ;) as always..
Puss och gonatt


02.47

New music, pussies ;) det gillas e n o r m t !


02.16 - Küngen

Sisådär. Den får duga ett tag.

Om ni inte har märkt det så finns det yttligare en länk nu bland mina små porrisar, jomenvisst. Ida Kungen Knarkmyr har ju kirrat en alldeles sprillans blogg och jag väljer ju såklart att sponsra snäckan genom att länka ;) haha! Murretuttan, vi måste ses någon dag igen och steka sönder i solen, jag saknar ju dig så mycket annars!
Puss!


00.45

Nu header on geee!


00.40 - Rumpan i Veeeeeeinamoo

Hahahahhahahahahhaahahahahahahhahaha, jag dööööör :'D Viccan ringde precis (hon är kvar i luren) och börjar snicksnacka massa - as full. Hahaha, fyfan när hon får höra det här xd jag har liksom spelat in det ;)
Stackarn.. så nu fick jag ringa lilla Hughoe ;)


00.29 - Slaaaaaap

Jag är personen som leker stark. Personen som låtsas kunna ta all kritik.
Personen som försöker stå med båda fötterna på jorden..



Men vet ni, jag är personen som är stark, jag kan ta all kritik och jag står med båda fossingarna på jorden.
För personer som du, kan inte sänka mig. Däremot det som sänker mig inside - det är döden. Slaaap!
Nu trodde ni ngt annat igen! Att ni aldrig lär er ;)


23.43 - Jag älskar dig, min ängel

Kärleken ger oss vingar.

Idag är det 2 månader sen mormor dog. Känns på ett sett som att det var jättelänge sen fast ändå inte, jag drömde till och med om henne inatt och om att farmor & farfar dog precis samtidigt. Usch. Men iallafall så tänkte jag ägna detta inlägg till henne, mormor.

Jag tänker på dig, ofta. Ibland flera ggr om dagen. Känns fortfarande overkligt, det var över 2 månader sen jag sist pratade med dig, kanske 2½.. Jag glömmer aldrig den dagen. Det är egentligen den dag som jag ångras mest i hela mitt liv, men samtidigt så är jag glad att jag åkte dit och fick krama dig en sista gång. Säga ett tyst farväl och skynda mig ut därifrån lika fort som jag kommit in. Jag visste inte att jag kunde sakna någon så sjukt mycket ngnsin - shit, nu hände värsta läskiga grejen.. mobilen ligger brevid och börja lysa precis som att jag skjutit upp lyckan eller tryckt av knapplås :o lite scary, men jag får hoppas att det är ditt tecken på att visa att du ser vad jag skriver. Iallafall, det känns så konstigt. Du finns inte. Du ringer inte. Du står inte där vid spisen i köket och drar in halva ciggen på ett och samma bloss. Du kommer aldrig hit. Jag saknar dig! Kom tillbaka och ställ allt till rätta.. Morfar fejkar sitt smile och är inte sig själv. Det enda han säger är att han inte ens längtar till att få komma hem - för att du inte är där. Jag ska aldrig gifta mig. Aldrig hitta "den rätte", för jag vill aldrig behöva sakna och ha den känslan i hjärtat när personen man levt med så pass länge dör.

Tanken på att aldrig få träffa dig igen ger mig ett slag i magen, jag kan inte tänka så.. du är borta och jag får inte träffa dig än. Det känns bättre.. Jag förstår mig inte på döden. Jag fattar den inte.
Förlåt, men jag har gett upp hoppet om att klara mig livet ut, jag känner på mig och vet att jag kommer hamna i samma sits som dig.. känns elakt att säga det men.. ah..
Du var stark, men inte tillräckligt stark för att vinna. Jag vet att du har det bättre, men jag saknar dig så fruktansvärt mycket.
Usch, jag glömmer aldrig när jag fick mammas sms, jag sov med Viccan hos Nick Carter och Lill Jimpa och varkna av ngn konstig anledning direkt innan jag fick mammas sms där hos skrev att mormor dog tidigare på kvällen (dagen innan). På Ida Fg, Jockopucko och en till tjejs fest.. saken är den att jag inte vet vad jag gjorde, då runt 23 när hon dog. Men det var säkert när jag ramla och skrapa upp knät + händerna pga en plast mugg eller ngt sånt.. Fyfan, jag har aldrig gått runt så länge och försökt hålla tårarna inne. Kanske 3 - 4 timmar gick jag runt i min egna värld och försökte tänka på annat och kommer ihåg att jag inte ens svarade Viccan på det hon sa eller fråga utan typ satt där och ba "m..", tills jag kom hem till henne och kände mig "hemma" då allt släppte och hon fatta ingenting. Jag är glad att jag hade dig där då Victoria!

Menmen, din urna ska snart ner i jorden, vet inte om jag är hemma och ska följa med. Skulle ju vara skönt och samtidigt att få se gravstenen nu när den är klar.. jag köpte dessutom lite grejs att lägga där igår.. fårse när jag kommer :( känns jobbigt att åka dit med någon annan..

Jag hoppas du är stolt över mig mormor. Jag älskar dig.

Du log mot mig, en sista gång. Du var så lugn, som om du redan gett dig av. Du såg på mig, att jag var rädd. Men hur kan man ngnsin vara beredd ? Du lever kvar i mig, så länge livet ger mig tid..

Jag saknar dig enormt. Vila i frid.


23.30 - Såld!

Ojoj. Lagom mycket har hänt senaste tiden! Så röjj. Kommer knappt ihåg vad jag gjort :o Åkte och badade med min skrutta Ida Kungen Karpmyr ngn varm stekig dag, sen gick jag ut på fredagen och lördagen så åkte jag till Viccan och var med på släktträffen :o sen gick vi ut på kvällen och kom hem straxt efter 03, fortsatte dricka i väntan på Stefan DaSilva som skulle hämta oss 04. Sen kom han och vi bar iväg mot en av de roligaste sakerna jag gjort i mitt liv - cross vm i Uddevalla - porriga pojkar, porrig stämning, porrig sport och über mycket uppmärksamhet - kan det bli bättre ? Sällan. Sen åkte vi vidare på söndagkväll (mot Gbg, men stanna tidigare), på måndagen blev det Gbg + annat, kom in på Liseberg straxt efter 17 - såg liksom Lotta på Liseberg in real ;) tycker dock att vårat älskade Grönan är bättre än Liseberg där det fanns fler barnkaruseller och färre läskiga.. menmen. Det var ju trotsallt flera år sen jag var där sist. Sen gick vi hem - över gatan ;) till Gothia hotell, vårat porriga hotellrum för natten ;) sen på onsdagen (juste, det var igår) åkte vi hemåt genom massa ställen bland annat Ullared, vilket var andra ggn för min del och första för deras och typ massa andra ställen där jag already have been, men rullade inte in hemma i älskade Uppsala förrän vid halv 01. Så helgen var perfekt!

Idag åkte vi till DaSilvas butik och kikade på "våran" cross och provade kläder ;) haha, skadat! Slänger in en bild sen maybe.. sen kom mamma och hämtade mig och efter det har jag bara packat upp allt - packat ner allt, duschat och legat i min otroligt efterlängtade säng och kikat på movies! Väldigt mys.



Imorgon blir det vidare till Viccan och på fredag rullar vi vidare till Söderhamn på ngn rockgrej sen kanske det blir Myggjakten (crosstävling som pågår i 9 dagar, varav 2dagar på ett ställe osv) så på söndag och måndag är det uppe i Östersund, så man kan ju hoppas att vi åker dit på lite äventyr till alla porriga pojkar, mjau ;)

Jag är så såååld.



Förresten så har vi sett massa kändisar bla Lotta Engberg (+ alla sånna fjompar som var där). Molly Sandén, hennes mamma + syskon och ngns kille. Mollys mamma har även pratat med oss.. jättetufft, not! Sen såg vi ju, tuffast idag, killen som sa hej och vinka.. ena killen i Room Service, snickaren (alltså inte målaren - gottlänningen!) as ballt :D


00.08

Jag ska bli så drunk imorgon så att jag inte ens vet vad jag heter ;o
Yaa naa - malin är full och ramlar omkull, inget nytt precis ;)
G o n a t t  -  t y p   e n   t i m m e   s e n a r e  ;)


22.34

Oh, hot mama! En ny bevakare ;) saftigt.. haha, nej jag börjar bli trött.. men lovely people! Keeeep on doing it..
P u s s .


22.32 - Sängen next

Som ni ser, en ny header. Hiss eller diss ? Ska byta snart again..
Imorgon blir det förmodligen Kalas där de har värsta kalaspriserna ;) gillas mycket! Så ska fira både Alexandra puddingen och Idahoe som båda fyller 19 imorgon - right ? :o Haha! Temat på Kalas blir leopard eller rosa, pga att det är Alexandra som bestämmer ;) but i like it alot, så mig liksom! Haha, iallafall det där med rosa. Menmen, ska alldeles straxt sätta över pengar på kortet :o så att jag har cash att röra mig med if you know what i mean och joja, jag ska bli tok drunk! Mjau.. Menmen, ska kila upp snart och klirra på en movie och burra ner mig under täcket i väntan på att Sandra ska ringa ;> lovely. Visst, jag vet.. livet har sina vändningar, men jag är fortfarande tpl.. det här är bara ett face som används för att leka happy ;) hihu! Btw, så håller Maja och Johan på att flytta massa saker idag, så snart så.. längtar enormt! Mina små sockerduvor! Och juste, Ida Kungen Knarkis kommer hit på dagen imorgon, hihi. Mys! Men nattinatti små fjortisar (bara vissa utpekade)! Puss

Update 21a juli '10:
Det här är ffs mitt 1000e inlägg, omg liksom!


21.29 - Varför så svårt ?


Vem kan säga att de inte älskar det ?

Jag orkar inte det här längre, typ döda mig snälla.
Meeeeeeeen, ska tagga tills imorgon och hoppas
på bättre tider eller ngt. Lyckat, jättelyckat! Åååh!
P u s s   s m å   p u p p i n s !


RSS 2.0