22.32 - Myswithmyself

Bokrecension x2 - check!
Klippa Micke - check!
Duscha - uncheck..
Desperate housewives - uncheck..

Ska på mormors begravning imorgon, känns tungt men samtidigt skönt över att få det gjort.. klänningen jag tänkte ha har helt plötsligt försvunnit.. Hur drunk var jag på studentskivan ? Thats the question.. Jaja. Fårse hur det blir med allt. Ska kila i säng snart efter duschen, till Desperate housewives och min üüüber sköna säng.
Jag vet att du är sugen.

Gonatt wuz's!


19.59 - Hardworkwork

Seriöst, jag blir tokig! Hur länge har jag varit hemma liksom ? En timme och är redan less. Jaja, har iallafall skrivit ett fördjupningsarbete idag om hiv och aids till samhällskunskapen. Yey, jättefun! Men jag är ju som sagt bäst och lyckades bli klar totaly in time, kunde ju inte ha gjort det bättre liksom.. vet inte vad hon sätter för betyg på det för att jag aldrig gjort ngt sånt arbete till henne, men man kan ju alltid hoppas - jag fick ju trotsallt vg på det om anorexi plus ett serious talk med lärarn pga misstankar om att jag skulle ha ätstörningar för att jag lät så positiv om det (a) nu ska jag skriva klart två bokrecensioner innan 00 ;) haha, sen klippa Mickemichelle och träna lite snabbt. Gasch! Menmen, måste skynda på lite nu. Skriver later pussies!


18.08 - Vicco's place

Brrrrrrraaaa dääär, Maaaaliiin ;)





Victoria skjuter myror på mig, jag tycker inte att det är kul alls..
Aaah, vi då.. smarthuvuden.. var på Hm med Ida innan jag fick
skjuts hem till Viccan, så såg jag as billiga läppglans, så plocka
på mig ett sånt och köpte en ny ögonbrynspenna för att jag inte
har med mig någon här (+ att sminket är hemma) så tänkte, ah
men då kan Viccan pucko huvud ta den sen så slipper hon ta min.
Visserligen var den negermörk för att de blonda inte fanns kvar..
Menmen ;) haha! Så kommer jag hem till Viccan och hon springer
iväg och hämtar ett paket till mig ;) så fick två ljusrosa örhängen ;)
Najsigt. Denii puckon ;) Var även till Tessan och fixa frippisen, så
snart har jag återfunnit min hårfärg som matchar min hjärna ;) (a)


22.47 - G'dnight

Jag är fan bäst ;) nu ska jag kila i säng för att palla morgondagen. Halv 13 blir det till Tessan (maybe med Vicco, hihu) Puss och gonatt


Jo tack, jag vet att jag är snygg. Varför tror ni mina vänner är så snygga för ?
Precis. We need to match baby ;)

Viccobajshål, jag saknar dig :D följ med imorgon vännrumpan!


21.24

Tre prov, två bokrecensioner - dock har jag inte läst ena boken, ett fördjupningsarbete + sv nat muntliga.. allt ska vara done tills imorgon/onsdag. Så ska försöka kirra det nu. Uuuuuusch!


21.03

Dålig att Norska Hollywood Fruar börjat, like they would be better.. sällan ;)
Bara det att de norska typ bara är brunetter och svenskarna, ah precis är blondiner..


20.34 - Saturdaynight

L ö r d a g e n s   p i c s ;








20.27 - News

Mamma är snäll. Jag fick beställa allt jag ville ha i HM's katalog (a) fast vissa saker fanns ej :/ bajs! Så snålade lite och tigger pengar till ngt annat senare istället ;) så detta kommer jag få hem i början av juni..









Sen har jag även inhandlat massor den senaste tiden som de kanske kommer bild på senare ngn gång.. typ turkosa bikinitrosor, blommig "klänning" bla. Det gillas pussies! Sen hoppas jag att skulderna från andra snart klirrar till i min hand så att jag kan leva normalt once again. ;)


20.05 - Ahmagad, snygg!

F r e d a g e n s   p i c s ;








































18.46 - Lovely

Victoria Vicco Picco Viccan Stickan Bajskorv Älskling Oscarsson, säg att jag är bäst nu!



Men jag säger bara, vilka fina lakan ;)



Hahaha, psykooo ;)


18.37 - Säg hooora

Åh, stackare ;) haha! Jag önskar jag också var så osäker i mig själv så att jag kunde störa mig på ngn så mycket så att jag satt och försökte sänka personen. Btw, har inte jag helt fel så trodde jag en hora (om det var det du syfta på med ".. H..a" ?) så är det en person som tjänar pengar genom att sälja sex. Vad jag vet så ligger man inte med personen (alltså låter honom köra in dicken i min pussy - ifall du inte visste det heller) och man brukar inte få pengar genom att strula med de heller. Men jag kan höra av mig när jag tänkte tjäna pengar på min kropp, så kanske du har fler kontakter.. har hört att det är välbetalt ;) rawr. Nej men jag vet att jag är snygg och att personer med dålig självkänsla (precis som du miss anomym) störs sig på mig. Men go on ;) jag gillar det bara! To bad.. och strula jag med din/ngn annans kille så bevisar det väl bara att du inte duger ;) haha, not my fault..



Ouuuuuuuuuuuh, katten har klös ;)


11.40 - Måndagmorgon

Dålig uppdatering - iknow. Men idag har jag mycket att lägga ut åt er mina små pussiesar! Men just nu har jag inte tid. Har massor att hinna klart med tills imorgon och på onsdag innan betygen sätts på torsdag. Känns värdelöst och as stressigt! Usch. Men som sagt, lägger in det när jag inte orkar göra det andra. So keep looking ;) PUSS


21.35 - Bög

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul


21.17 - Likeylikey

Nu ska jag fylla ut eran tråkiga tillvaro med massa lovely pics på mig + andra ofc. Det gillas!

M a m m a   o c h   j a g !

Jag: Äh, jag struntar i de.. jag köper några andra sen..
Mami: Nej, men köp de nu!
Jag: Men jag klarar mig..
Mami: Du behöver skor, nu köper vi de!
- jag älskar min mamma!

M i n   o u t f i t   y e s t e r d a y !





S c h o o l   b a b y !






















Nu orkar jag inte mer..


21.38

Ingen alls idag. Jag är så stolt över mig. Jag är fan bäst seriöst!


21.37

Jääätteeefina trosor måste jag säga. Verkligen.



Vadå, tycker inte ni ? :s


21.32

På ett ögonblick förändrades du totalt i mina ögon.


20.40 - Peaelela

Det är tydligt att folk stör sig på det jag skriver i min blogg. Fine. Men när jag väl är positiv about something så blir ni såklart lika griniga iallafall. Seriöst, vad är felet ? Ryck upp er och sluta häng upp er på saker som jag la ut i bloggen 09. Liksom för det första så menade jag inget negativt och för det andra gå vidare! Dessutom, har jag haft något annat emot dig ngnsin ? Nej. To bad. I win again..


20.35

Juste pussies!


19.58 - Money baby

Upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget!

Vad gör man liksom ? Sitter här.. tiden går, man blir bara äldre och snart är det onsdag. Vilket liv. Men det är lugnt för jag är ju liksom ledig och sjuk idag. Men iallafall. Har man inget liv eller ? Gasch, tack och lov så vet ju både du och jag att jag har det ;) haha! Jag sitter ju inte hemma och pillar navelludd på min pojkvän - kanske på Viccan men det räknas inte! Nonono ;) och jag sitter ju inte heller hemma och leker att jag har vänner fastän jag inte har.. så jo ;) jag har ett liv. Sen vad jag väljer att spendera tiden med är ju en annan sak. Usch, vad gott med piggelin glass! Bara för att jag köpte ett nytt paket idag ;) mjau. Så nu kan jag bjuda hem åtminstone en av er.. men tveksamt när Viccan hänger här hela dagarna.

Juste.. skolan imorgon. Ska åka in till halv 12 och kika lite snabbt på stan - i och med att jag är rik nu - och köpa den där bajs "klänningen" som jag har kollat på i flera år nu.. fårse om den finns kvar bara :o annars dör jag. Sen på kvällen har söta Sanna skiva, men fårse om jag och Vicco ska dit.. hon har ju liksom noooo money.. Jaja. Annars kan jag ju spendera kvällen med dig baby ;)

Nu tänkte jag kika lite på kläder online. Kanske finns något fun att klicka hem. Skriver senare.


18.36 - You gorgeous

P i c s   s e n   i   t o r s d a g s   ;>





- liiite dåligt light i know ;)


18.03 - Bino

Deruu Sabina ;) hahaha!


16.13 - Tisdag

Wejwej, hämtade ut mitt driver liecens today ;) så nu är jag lika tuff som alla andra (a) jaja, gick upp typ 08 för att jag drömde om R och blev sur :o sen kunde jag inte sova. Så mamma och jag åkte och hämtade körkortet sen åkte jag hem och la mig i sängen igen, somnade - tack och lov och väääldigt oväntat - och vaknade igen 13.25 as skönt! Sen har vi inte gjort så mycket mer ;) haha! Stekarna. Nej, men var och handla förr ett tag sen - i och med att mamma glömde det jag skulle ha :o - och nu kikar vi på That '70s show ;> väldigt ointressant dag, jag vet! Haha!


21.58

En annan är ju tvåtusenkronor rikare ;) mjau! Pengar rullar in som de ska, det går bra nu.. Sitter även och väntar på efterskatts pengarna från älskade Alfred Holm som ska komma i juni - om jag inte har helt fel ;) totaly lovely! Menmen, nu ska Viccan och jag klicka på Svenska Hollywoodfruar och mysa i sängen ;> denii!
Btw, Viccan gillar inte mitt "bushumör" som jag kallar det :$ varför gör ingen deeeet ? Jag är ju liksom hur gullig som helst och kanske liiite jättemycket enormt jobbig, men iallafall (a) så if you like it.. call me boys ;) hahaha!
Skriver imorgon igen eller ngt ;> btw, vi blev stalkade av tre üüüüber snygga sportcars (läs spåååårtkars) tidigare ikväll ;) yummie baby! Gonatt


18.07

Upp och hoppa, upp och hoppa, kasta fet ost på allihop..


18.03 - Sjukling

Hallu pussies!
Sitter här i soffan och chillar järnet med Viccan! Totaly mys. Ska nog åka en sväng förbi hennes mami en stund och kanske åka och hämta pengarna hos farmor&farfar. Fårse hur mycket jag orkar (a)
Blev ingen skola today, mådde/mår så otroligt dåligt :o typ ont i huvudet, halsen och mårilla nu har jag iallafall börjat släppt att det vara för att jag kanske var bakis iallafall. Kvällen i lördags blev typ allt utom bra. Vi åkte iallafall till Knivsta (Gottröra) till våra små pojkar :) har inte varit där på hur länge som helst :o men det var fun.. tills jag blev för drunk -_- inte kul! Sen igår åkte vi hem, eller skjutsade in Connii och David till Knivsta först, sen åkte vi hem och dega i sängen hela dagen/kvällen ;> Sunes Jul spelades om och om igen.. liiite tjatigt ;)

Jaja, kanske skriver senare igen. Som ni kanske märker så har jag redan blivit lite mer happy, men det beror på att jag försöker släppa allt med mormor och tänka positivt och än så länge går det bra, men allt kommer väl tillbaks när hon begravs i slutet av maj. Längtar inte kan jag ju säga! Usch! Men, jag saknar dig
Puss så länge


14.21 - Kissiekääät

; sommaren är här och jag är snyggast i världen. Jag glider på stranden som en diva i Sälen. Alla killarna de kollar och pekar. Jag är en fjortis så jag får er att tveka. Vill du ta på mig, följ med mig så ska jag ligga med dig. Vill du ha mig inatt ? Ge mig en cider så särar jag på benen snabbt. Jag vill ha uppmärksamhet, för det är det bästa jag vet.
L as in lovely!


14.02 - Sabino

Sabina :ooo skicka bilderna du har på mig från i onsdags på msn, vill ha de i orginalsize och inte de från fb (a)
yaaaa knaaaa ;)


18.45 - Eller ?

Omgomgomg - för att överdriva..
Hanna och Bure hittade no love between eachother.
Ida Knarkis och Kalle hittade inte heller någon.
Men några som gjorde var Viccan och Johan.. haha!
Som ni förmodligen inte förstår är det Happy Pets på
fb. Har inte varit in på flera månader tills nu när Vicco
snacka om ngt..


18.30

Aaaaaahmen kul, polisen har tagit kontakt med mig ang att adoptera Robin för typ 387$ - aaaaldrig!


18.27

Idag la de ut mormos dödsannons i unt..


16.29 - Pics (fr byggskivan)

- Dock endast några från förkröket och enstaka från själva middagen.
Fårse om Kalas eller Vimmel lägger ut fler, har inte kikat än. Mjau!


Fr.v - Jag, Elin och Ida


Bitchan baby!


Fr.v - Jag, Ida och lakritsshotarna


Fr.v - Sötaste Bino och jag


Fr.v - Sabina, Ellen, Elin, Elin och jag


Fr.v - Ellen och jag


Malin Bitchan Korsdraget Maala Moooliin Mufflin Lundell
- kärt barn har många namn..


Fr.v - Tjockan, Sabino och Ellenpropellen
- seriöst, jag ser ut som ett jävla hus på bilden :o fattar inte grejjen..


Fr.v - Jag (klassens bitch), Sabina (klassens pingla) och Ellen (klassens sockervadd)
- la precis märke till Sabinas naglar, sött!


Fr.v - Jag (fyfan så snygg, hahaha), Jocke och Robin i think :}


Fr.v - Lill snuttan Ellen och jag

Gaaaasch, i'll miss you babes!


16.00 - Fredag baby

Ska snart lägga upp lite bilder från Sabina (och från krogen) men w8 a while..
Måste uppdatera lite om vad som hänt i mitt lite smått rubbade liv de senaste dagarna ;>

Onsdag;
Hade min skiva med mina underbara byggklasser - melove! Haha, kvällen var heeelt lovely förutom vissa omständigheter. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva än att jag vill göra om kvällen once again ;) en sååååååån värd skiva verkligen. Kom du inte, missade du mycket!
Och själv blev jag klassens bitch ;) mjau!

Torsdag;
Åkte runt runt med Vicco - nej, men hämta hennes mobil i årsta, min dricka på kapellgärdet (haha, en chansning där ;) och sen hämta kläder hos Viccan. Sen åkte vi hem och chilla fem sek innan vi börja fixa oss inför kvällen som var minst sagt oplanerad till max! Åkte hem till DaSilva och förkrökade lite, sen vid tolv gick vi ner på stan (till Kalas där bla Ida, Simone och Jossan hade skiva). Dock måste jag bara säga att den var sisådär, hade inte druckit mig aas drunk så blev inte så mycket röjj för Viccans och min del. Mycket mindre folk än på min ;) men det förstår man ju faktiskt varför. Men annars var det smått trevligt där ;) - och dessutom var det liiiite mycket negrer där :o har aldrig sett så många på ett och samma ställe förut.. haha! Tog en taxi hem till Lunden med honom och Jocke. Sen blev det svart. Haha! Tog iallafall 05.48 bussen hem till mig imorse :) sen sov vi som små kisseungar tills halv 15.

Fredag;
No one knows.. ;)

- Ville också bara skriva att jag tycker det är otroligt sött av er som tex läser min blogg eller får veta på annat sätt om allt med mormor och blir så otroligt "ställda"/rörda eller vad man ska säga. Liksom så fint att folk som inte ens vet vad hon heter typ kan ha sån empati för henne/oss.. Verkligen jättesött! Men fortsätt läsa min blogg - lovar att jag snart ska bli mer happyface när jag skriver.. i'm on the way!

Skriver mer och lägger in bilder senare som sagt. Puss så länge
(btw, nu funkar det med centreringen igen)


20.38 - Last goodbye

The day.
Idag skjutsade jag Viccan till bussen och tog en sväng förbi solariumet. Var as kallt jämfört med vanligt, förmodligen pga att ingen solat nyligen/tidigare. Haha, så låg där och frös tills värmen kom igång. Så nu när jag visar magen för ngn så kläcker de ur sig "guuuud vad brun du är" och det gillas, för det är ju resultat jag vill ha. Liksom är lite stolt över mig själv som endast solat 4 ggr och blivit så pass brun som jag är. Mjau katten ;)

Menmen, som sagt så åkte jag med mamma till Östhammar för att "fixa" mormor inför visningen på fredag. Jag har aldrig sett någon (irl) så himla smal som hon var. Visst magen var ihop sjunken, men höftbenen.. jag lovar, de stack ut 10cm ifrån kroppen. Så hemskt att se dig! Samtidigt som man väntade sig att hon skulle säga någonting så kände jag på mig att det var inte hon, bara hennes livlösa kropp som låg där alldeles kall. Jag stod där med tårar i ögonen samtidigt som jag försökte skärpa mig och höll i hennes händer och smekte hennes panna, men det var ingen människokropp, den var bara kall och stel - fast ändå inte stel så.. som man kan tro.. det känns så himla fruktansvärt att aldrig ngnsin mer få höra hennes röst, få se hennes smala lilla kropp eller vänta i timmar på att hon och mamma ska prata klart i telefon. Och aldrig mer kommer mamma säga "nej, men jag ska in till sjukhuset med mormor idag..". Samtidigt som jag är så otroligt ledsen och börjar gråta bara jag tänker på dig, så känner jag sådan lättad att veta att du mår bra, men det är svårt. Tankarna flyger runt och det slutar med att jag sitter där och tårarna rinner och jag kommer på att jag aldrig mer ska få träffa dig. Din hud var så len och ditt hår.. det kändes så lent och fint. Jag är glad att du inte gjorde mig lika rädd som sist jag såg dig. När skillnaden var så enorm. Du blev så fin med dina vita kläder och dina rosa naglar, jag kommer ju aldrig glömma att det är "ditt" nagellack jag använder.. jag önskar jag bara kunde¨få träffa dig en gång till, som frisk..
Det är första gången jag ser en död kropp på riktigt och första gången jag rör vid en, känslan är unik men inte lika läskig som den känns när man tänker på det. Utan det var verkligen bra att jag följde med dit.
Usch, du gör så att jag får ont i magen och mårilla :( kan knappt äta för att jag känner att det vänder sig i halsen.
Men mormor, jag älskar dig och jag hoppas du ser ner på mig och känner dig stolt.. ♥

Juste, har beställt en förstorning på kortet på henne, som ska stå på kistan på begravningen.. hon var jättefin :/


21.20

- innan man hittar sin prins måste man kyssa många grodor..

21.13 - Hollywood fruar

Åh, jag älskar verkligen Maria Montazami!

20.05

Men gasch! Mellan 18.54 och 19.54 så har jag fått 5 kommentarer på ett och samma inlägg. As gulliga kommentarer - ovanligt pga alla jealous bitches ;) haha! Nej, men så passande verkligen! Det gillas!

19.59

Nu har jag och Viccan varit ner till ica och köpt cola, sen åkte vi förbi hennes mami today igen. Hihu. Så nu ska vi tjocka framför tv'n och chilla heeela kvällen låååång. Mysigt! Är ledig imorgon - thank god! Så fårse vad vi hittar på. Maybe måste åka in till stan en snabbis och fixa en eller två biljetter till och maybe träna :o jag har blivit as fet!
Runt 16 ska jag och mami åka till Östhammar och vara med när de "fixar" till mormor. Man kan tydligen åka och se henne på fredag, men följer med imorgon istället ifall jag inte har tid på fredag :< känns bajs tråkigt och kommer nog kännas rätt så förjävligt att se henne. Fyfan så hemskt. Åh, egentligen vill jag bara hoppa över de närmsta månaderna och slippa all sorg och skit som ska hända. Så sjukt mycket jag måste tänka på, hinna med och allt.. vet inte hur jag ska kunna orka :s dessutom måste jag sluta vara så otroligt nere i mina inlägg här på bloggen. Liksom fun för er att sitta och läsa om all skit som händer och har hänt just nu.. nja not va.. men skriver väl senare igen.

18.39

Nu ska vi åka och handla och sen bege oss till Vicco's mamma och mysa lite en stund.
Alltså bloggen laggar :s kan inte byta till centrerat längre :s bara bilderna.. drygt!

18.33






Glömde lägg in bilden på min nya bikini överdel ;) mjau!

18.17 - News..

Yeeeeey, så happyface jag är nu alltså. Har kvar i stort sett alla nummer, dock är det några som saknas :/ menmen, så nu är jag as glad. Haha! Så nu har jag lagt in alla bilder jag tog tidigare, som jag skulle lägga ut här men som jag aldrig hann, så tänkte slänga in de nu ;) lovely right! Vissa har ni dock redan sett ;) men det är ju trots allt sen ca 1 månad tillbaks..


Viccans och mina partybrills och prinsesskronor!




(dock inte precis sån färg som den bruna är :s den är med beige)




En ny - pga att jag glömde min i en bil i Bollnäs, eller ah Söderhamn






Kul att det bara fanns pojksize's på alla strumpisar utom de gula.. så
hälen sitter över hälsenan till och med.








Ett 30-tal stringisar - totaly billiga ;)

15.12 - Ohja



J a g  v e t  a t t  j a g  ä r  s n y g g .


15.06 - Måndag

Fick hem min mobil idag, yeey! Eller ah, i fredags men fick aviseringen idag ;o drygt. Menmen. Fick en kamera av mamma och pappa igår, fårse om jag vill ha den.. beror på ifall bilderna blir bra annars får de köpa den rosa som jag vill(e) ha - från början. Menmen, det återstår att se om några sek. Men jaja. Tjingis så länge

23.04

Jag är så arg på dig..
Mamma, lämna aldrig mig.

Nu ska jag gå upp till Viccan och kika på Andra Avenyn, sen typ sova. Blir som sagt ingen skola för mig imorgon och på tisdag är jag ledig. Känns iallafall relativt bra måste jag säga. Sen sovmorgon på onsdag och ingen engelska och studentskivan på kvällen. Usch, hur ska jag orka.. gonatt


20.56

Har stekt i solariumet today. Plus att den snodde 30kr av Viccan.
Fast det är hon som är dålig :o
.. jag tror jag får min phone imorgon. Lite att se fram emot iallafall.
Fick även en rosa bikini överdel + solpuder av mamma idag så..
Påtal om ingenting.


20.39 - Jag älskar dig



8  a p r i l  1 9 4 1 
I vårvindens susning Du somnade in stilla
Nu sjukdom och oro ej mer gör Dig illa
Skön är vilan som natten ger
Gott att veta, Du lider ej mer
7  m a j  2 0 1 0


Julafton 2007

Mormor, jag älskar och saknar dig!
Jag fattar inte. Jag träffade dig några dagar innan jag skulle upp till
Bollnäs, visst du var sjuk och behandlades, men du var pigg trots det.
Sen straxt efter att jag kom hem från Bollnäs (1½ vecka senare) så
lades du in på sjukhus någon dag efter pga smärta ngnstans. Då var
jag dit på söndagen (ca 3, 4 dagar efter), seriöst människan var inte
densamma! Som jag skrev här i bloggen så ångrade jag mig stort att
jag åkte dit. Menmen, dagarna gick och mamma var där varje natt i
15 dagar - alltså tills i fredags. Jag fattar verkligen inte hur det kan ha
gått så fort. Från att jag såg henne innan jag åkte till Bollnäs, tills att
hon läggs in 2 veckor senare och sen dör ca 3 veckor efter det. Lite
över 1 månad tog allting. Hon som satt där i bilen och prata och var
glad och allting - det trodde jag aldrig.. Det var så kul, för du älskade
verkligen Viccan om någon, du tjatade jämt om henne. Så gulligt, ingen
annan har påverkat dig av mina vänner som hon gjorde. Du sa alltid
"är det hon som är så vig och rolig ?". Fyfan, just nu känns det som att
jag aldrig kommer släppa det här eller sluta vara ledsen. Jag trodde
aldrig att jag skulle påverkas så mycket. Men det gjorde jag. Men jag
försöker hela tiden intala mig själv att du mår bra, för det vet jag att
du gör. Men känslan av att du aldrig kommer ringa eller vilja åka ngn-
stans med mamma och mig - det gör så jävla ont i hjärtat. Fyfan..
Ta aldrig mamma ifrån mig, det får du inte! Jag skulle aldrig klara det.
Jag älskar dig, men just nu vill jag och kan jag inte förlåta dig. ♥
Åh, det finns så mycket jag skulle vilja säga dig nu..


14.26

Bino, we have a lot to talk about..


14.17 - Söndag

Hur kan du bara gå och dö sådär :( är så arg på dig på något sätt.. fast det känns så otroligt skönt att veta att du slipper känna smärta. Jag hoppas du har det bäst där du är med alla andra fina änglar :/ jag tänker på dig hela tiden. Vill inte tänka på att jag aldrig kommer få träffa dig eller prata med dig igen, men ändå så glider mina tankar in på det om och om igen. Jag saknar dig älskade mormor. Det finns inte ord ♥

Dagens planer är iallafall att mamma och pappa ska komma och hämta mig och Viccan, sen ska vi hem och jag hade tänkt steka i solariumet. Pallar nog inte skolan imorgon, men åker nog in till stan och tränar för att tänka på annat. Usch, fårse vad jag gör. Ska iallafall bara mysa med Viccan ikväll och känna mig lättad att äntligen ha mamma hemma på nätterna. Usch, mitt humör är inte på topp nu och jag känner att jag kommer vara fittig mot typ alla.. menmen jag har väl trotsallt lite rätt till att vara det också.

Den du visade dig vara i helgen, trodde jag seriöst inte att jag skulle få se av dig. Jag har insett hur falsk du egentligen är och visst, jag har alltid haft det i bakhuvudet, men att du kunde bete dig sådär otroligt fittigt trodde jag ju verkligen inte. Jag är glad att jag inte är som dig, att min mamma uppfostrade mig till att inte vara så. Fyfan! Menmen, antar att du gillar den du är ;) men som sagt, då vet jag vart jag har dig. Snyltare!


19.21 - Lördagkväll

Sitter hos Viccan. Blir nog bara en lugn kväll för oss i och med att båda har lagom ont i kroppen..  


10.03

http://existenz.se/out.php?id=21437

10.02 - Vila i frid

Vila i frid älskade mormor! :(♥
- vilket jag vet att du kommer göra och jag vet hur skönt du kommer tycka det är att slippa ha ont. Jag älskar dig!
Vaknade av ett sms av mamma imorse där hon skrev att mormor dog igår vid halv 23, samtidigt som jag så pass ledsen så känner jag en lättnad. Men fortfarande vafan.. och det är ju jäääättekul att sitta hos någon annan med tårar i ögonen mer än vad jag haft tidigare de senaste veckorna. Åh, orkar eller vet varken vad jag ska skriva nu..
Ska väcka Viccan snart igen så att vi kan ta 11.05 tåget från Tierp. Vill bara hem just nu..

Juste, måste säga också att jag skrapade upp knät (och lite på handen) igår pga att jag rädda ett par jävla solbrills och min mugg :s vilket jävla pucko! Hahaha, fatta er mig ta värsta satsen och slänger mig efter de på vägen bara för att de kom en bil en bit bort. Haha! Mobbad..

Jaja, skriver mer sen eller ngt. Har sjukt ont i huvudet.. somna typ vid 06 och ah, vaknade efter 09, så behöver verkligen åka hem och sova.. :/

17.32

Det är bara det där lilla extra som gör en glad nu. Precis som det du skrev på fb ♥


17.28 - Friday night

Hon tar snart sina sista andetag. Känns förjävligt att behöva gå i skolan när de säger att hon endast har några timmar kvar att leva. Men jag struntar inte ikvällen trots det. Orkar inte sitta hemma och tänka på det när jag kan umgås med folk som gör så att jag slipper. Orkar inte skriva mer nu.

Sitter iallafall och väntar på Viccan, Jennie och IdaHögis. Ska åka vidare till Karlholm och fira Jockopucko och Ida som fyller 20, grattis små fisar! Jaja, skriver väl imorgon. Puss


22.10

Nu är jag pissed.. again. Yeeeeeeey mitt liv kan ju inte bli bättre förtillfället -_-
Gonatt


21.43 - Majamouse

Kom precis hem efter att spenderat massa tid med Majamouse i Gimo ;o haha! Lyckat, jag kommer ha fett ont i rumpan imorgon och inte lär jag bli friskare nu.. men det var mys tills vi blev jagade av uteliggare med jättestora (överdrivet stora) yxor :o verkligen scary! Så nej, snart ska jag krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv igen som ska behöva sova själv.. Suck.. Är det såhär det känns ifall ens föräldrar skulle vara skilda ? Orkar inte.

Juste, jag har ju inte berättat om yesterday. Var som sagt inte i skolan - men vi var tydligen lediga! Åkte in till engelskan och gjorde nationellt prov med Stina, muntligt.. haha, fast utan lärare så spelade in det på band! Lyckat.. sen åkte jag hem och Robin hämta mig vid bussen och ah, sen behöver man väl inte säga mer detaljer. Han sov här och fick skjuts till skolan imorse - vilket visade sig vara totalt jävla bortkastat! Drygt.

Jaja, nattinatti små pussies. Eller ah, lär ju skriva mer ifall jag får otroligt väldigt jättetråkigt.


18.09

Hahaha, jag sitter och visslar lite fint sådär och så hör man Micke från hallen gnällandes "meeen tyst! Inga julsånger!" vadå, vad äre för fel på de liksom ? :o Haha! Jag är iallafall happyface nu igen (a) och Micke är inte lika dryg som innan tackochlov liksom.. haha, så nu töntar han sönder sig. Så det är ju lite plus i kanten! Menmen, ska följa med Majamouse till Gimo närmare 20. Så fårse om vi hittar på gungorna igen ;) haha! Mjau. Usch, orkar inte skriva mer right now ;) eller alltså vet liksom inte vad jag ska skriva mer, förtillfället..


16.27

Nu ska jag börja pilla med en ny header.. om jag hittar några funny pics vill säga. Btw, Ida Knarkis.. jag ska hjälpa dig med din. Vet inte riktigt precis när jag har tid än med jag hör av mig pullan :} jaja. Shululu wuz's.


16.07 - Heladagenlång

Gaaaaaaaaaaaasch. Jag blir så less. Michelle är här heeela tiden nu när han är "sjuk". Han tjatar sönder mig och drygar hela tiden. Blir så less. Det är ju inte så att jag som fortfarande är lite smått sjuk kan komma hem och liksom vila. Nejnej. Åååahh! Menmen, nu väntar resten av That '70s show ;) lovely!


15.33 - Dyyyschen baby

Done now. Så nu blir det duschen sen smörja in sig satan ;) haha! Försökte sola magen och boobsen så lite som möjligt pga att jag redan "bränt" mig lite (a) så får hoppas det inte blir alltför mycket mer ;) haha! Smartis i know. Men vill man vara neger så vill man.. Meeeeeeeeeeeen nu äre ju så att duschen är upptagen av Michelle - snabbast idag you know. Ska även prova den nya lotion'en som jag fick av mamma today ;) tjingis.


14.23 - Solariumet next!

Nu ska jag tvättabort sminket, byta till mina rosa mys clothes och sen blir det till att sola. Lovely! Resultatet kommer ju så fort alltså ;) mjau. Men nej, det ska ju faktiskt synas att man är svensk också anser jag..


14.10

Huvudvärken är påväg tillbaka. Åååh, jag har ju aldrig varit så happy i hela mitt liv.


13.44 - Beställd!

Har beställt en ny mobil nu. Eller ah, en likadan :D haha.. jag är så sämst ibland alltså. Nej, men jag älskar den så mycket - as you maybe know.. typ som när jag skulle lämna in den på lagning pga knapparna eller när mamma och jag skulle byta och jag skulle ta en samsugn touch. Fyfan, har aldrig haft sån ångest i hela mitt liv för att jag skulle lämna bort den :/ haha! Så det blev en likadan - gammal ;) lovely.

Nu behövs bara en ny kamera och en ny dator, sen är det kirrat! Har redan spanat in kameran, så får väl beställa hem den till butiken snart i och med att den knappt finns ngnstans :o hihu. Det ska ju som sagt bli min studentpresent.. jag vet, visst låter jag old. Haha!

Nej, alltså.. nu ska jag nog åka en sväng till Alundacity och boka tid för solningen om jag inte har sån tur och kirrar en dirr ;) sen blir jag neger och fin tills i helgen och even better will it be.

Btw, vi var tydligen lediga idag :o haha, gasch vad mycket jag missar när jag är borta ;) förstår inte.. haha! Eller är det jag som aldrig lyssnar på lektionerna as always ? I reeeeaally dont know (a)





Puss!


12.45

Glöm inte att det var du som sa det..


12.41 - Nomore

Du sårar mig om och om och om och om och om och.. - skulle kunna skriva ett inlägg som fyller ut hela bloggen för att visa hur jävla mycket du har sårat mig och så gör du det igen. Jag börjar tro att du tycker att det är fun. Liksom, vafan får du ut av det ? En del av mig hatar dig samtidigt som den andra delen tänker "nej, hata är ett för starkt ord" men jag vet inte längre. Du sumpar dina chanser som vanligt. Men nu orkar jag inte..


12.16 - Äckeldag!

Jag hatar verkligen den här dagen!
Jag kom totaly late till skolan.
Jag tappade mobilen så att displayen gick sönder.
Jag hittade inte klassrummet - eller ah, ingen i klassen.
Jag kunde inte smsa någon - så åkte hem vilket resulterade att det var onödigt att gå upp.
Jag har insett ett och annat med dig och ångrar allt.
Jag såg ett äckel på bussen.

Ja, alltså.. jag har en annan mobil - alltså inga gamla nummer. Så smsa mig med ditt namn så att jag får ditt nummer igen. Jag är riktigt jävla less på den här dagen nu och vill bara gå och lägga mig. Vakna och att allt ska vara som vanligt igen. Som att det inte räcker med problem nu för min del ? Men iallafall, har inte hittat ngn mobil som jag är totaly in love with - som jag är i min rosa. Så blir nog en likadan fast new ofc.. även fast den andra blev slapp i knapparna redan efter 1 vecka så.. haha, man kan ju inte skylla på mobilen när man skickar ca 3 - 4 tusen sms i månaden. Men så ni vet. Jag är riktigt jävla pissed alltså.

Men det har även hänt lite bra saker. Mamma skämde bort mig nu när vi var och fixa kort till körkortet, fick Rfsu - after shave, brun-utan-sol bodylotion, hon ville köpa en VR - men dock sa jag "ääh" och hon kikade på digitalkameror osv. Jag älskar henne. Men just nu vill jag bara ha en relativt ny mobil.. Men som sagt. Viccan och jag är mobbade med våra otroliga hightec mobiler ;) så liksom vi sticker ut ur mängden vilket ingen annan gör ;) haha. Fyfan.

Jaja, åkte iallafall hem med 09.50 bussen från stan. Så nu är jag bara hemma. Ska vänta några timmar tills brännan lagt sig lite, sen ska jag ner och bränna på lite till.. ska nog bli en solarietorskkk ;) haha! Nice. Menmen, roa mig ni..


13.45 - Skolan nästa!

Ligger verkligen back med pengar. Måste hitta ngt lite lätt, underhållande och funny jobb med lätt förtjänta pengar, snarast! Det skulle ju sitta otroligt fint på kontot. Så nu ska jag ut och leta i och med att min framtid - eller ah, mammas - ser relativt mörk ut om jag ska fortsätta snylta pengar.. jobbigt! Så ska skynda på lite nu!

Men ni kan anställa mig om ni vill ;) jag är ju trotsallt über duktig på att städa, haha! Call me ;)

Hihu, ska straxt hoppa in i duschen och fixa i ordning mig tills jag ska ta bussen till skolan. Struntade i första lektionerna, men måste in till engelskan för att söta lilla Sabino sa att vi på bygg skulle få göra ngt muntligt idag istället för nästa vecka pga våran skiva. På tal om det, det finns biljetter kvar, så kööööööp! De kostar 80:- ;)

Men kom igen, sluta sitt hemma och grina och ta med ngn töntig friend och kom på bygg 3'ornas skiva nästa onsdag (den 12e maj) och ta på er något snyggt pga att temat är "något som börjar på S" snittsigt va ;) i know.

Slänger in lite old pics som jag hittat. Sååå njut..













Bara för att jag älskar mig själv som blond.
Tjingis!


10.19

Har pratat med Jocke i typ 30min :> så nu ska jag äta min rostismacka, dricka vatten och mysa framför D.H.


09.56 - Klicka!

Klick! Klick! Klick! Klick!
Hääääääääääääääääääääääääääääääär!


09.42 - I'll be back

Nu ska jag kika lite på gamla avsnitt på Desperate Housewives som jag har missat när jag varit i Bollnäs och hos Viccan! Likeylikey. Skriver mer sen.


09.41

New music now baby ;) hope you like it as much as i am.
Kom på att jag hade massor av låtar i utkast på phonen ;) så blev typ massa därifrån! Btw, lyssna igenom någon minut på låtarna - för de flesta är skumma i början men blir bättre sen ;) och glöm inte att lyssna sönder på alla låtarna och glöm inte de sista (a)


08.59

Juste, måste kirra lite new music till bloggen - jag börjar ledsna totaly.. så jag förstår er som är inne all the time. Samt en ny header så ni har ngt fun to look at ;) men vill ha mer funny pics til that.


08.58 - Onsdag hela dan

Gomorgon små kissekäääts. Man kan ju hoppas att ni sovit bättre än mig och inte haft mina besvär inatt. Nej, alltså jag får verkligen se hur jag gör med skolan today. Ska inte sola iallafall, not yet anyway ;) fårse hur det blir ikväll, fårse liksom om kroppen pallar. Annars kirrar jag det dirr efter skolan imorgon typ. Alltså, annars brukar jag gå och liksom längta bokstavligttalat efter att bli sjuk, för att slippa (då hade vi måleri) skolan och skit. Men nu har jag som sagt kärnämnen med min underbara klass. Kan inte missa så mycket. Så nu varken vill eller kan jag vara sjuk. Så drygt att det aldrig blir som man vill. Så gör mig frisk!

Min söta lilla kisse Solo - aka Solletolle ;) låg här på soffan när jag kom ner, men nu ligger han på golvet och bara är üüüüber söt! Min lilla snutte, man blir så glad på ngn sett bara genom att titta på honom. Jag fattar inte hur typ aaaallaaa mina friends kan vara hyndmänniskor.. de slämmar, luktar illa, är allmänt dryga och hetsiga och ska slibba i ansiktet.. nej, tack. Jag älskar mina små kissiekatter som aldrig lyssnar mer än när det duger för de ;) haha! Ah, nej, nu vet jag inte varför jag kom in på det här :s haha ;)

Nej, usch! Man hinner fortfarande kirra beachbodyn till sommaren, frågan är.. are you with me ? Nu syfta jag mest på Sabino och Ida Knarkis ;) och sen måste Ellenpropellen (Stinas dåliga smeknamn sitter liksom som fast i huvudet) gå igenom gyminstruktionen som de gick igenom med dig :ooo hihu! Kom igen, vi måste satsa lite på det här, nu när jag är totaly fat och ska bli lite neger! Vad säger ni honeybees ?

På tal om neger.. kikar på Vakna! Med the voice just nu och de tjatar om "once you go black - you never go back", är det däääärför jag håller mig till svenska boys ? För att inte hamna i träsket ? Haha, nej usch. Jag vet inte riktigt ifall det där stämmer.. men liksom visst ;) jag har ju trotsallt båda my eyes på mina vita pojkar och ägnar ingen mer blick än bitchans special på negrer, blattar, kaffelattar eller whatever ni kallar de. Så to bad för dig, det är ju trotsallt ni som går miste om mer än vad jag gör ;) mjau, katten har klöööös ;)

Skriver lite mer senare porrs! Då ska jag även ha kirrat pics på mina news och lite annat smått och gott! Puss


23.30

Jag måste verkligen bli bättre med att blogga.. Gonatt.


23.25 - Youaintgonnagetme

Nej, jag måste bara yttra mig lite till.. fyfan var jag inte tycker om sk "raggare", visst jag har umgåtts med några men nu efteråt.. alltså, seriöst. De är äckliga i sättet, har ful stil, dålig musiksmak och kan inte bete sig. Nej, jag går inte på det yttre bara men iallafall. I don't like 'em. Nej, återigen.. jag älskar mina små märkesbögar otroligt mycket. Som sköter sitt yttre, bryr sig om utseendet och för att inte tala om - har snygga cars ;) haha! Ett perfekt exempel på allt det här, borde ni ju veta själva, men för att upprepa det - Robin.
Och så snyggt och bra avslutar jag det här inlägget ;) puss!


23.00 - Min säng!

Antagligen är jag inte sjuk. Eller har smittat Viccans pappa. Eller borde göra ngt annat. Men jag vill fortfarande inte vara hemma när jag vet att känslorna kommer ifatt. Men idag är jag hemma, för att mamma skulle ha bilen och för att jag börjar halv 13 imorgon. Om jag nu går.. Så ja, jag är hemma. Annars hade jag nog legat i Viccans säng vid det här laget, chillat och kikat på Avatar - vilket jag inte förväntar mig vara bra.. Menmen, alla spenderar sina sjukling dagar på sitt sätt. Men jag orkar inte ta det. Inte nu!

Idag vaknade jag ju trots allt jättetidigt. Och det blev Thuns, trots att jag seriöst mådde skit. Men Viggo ville dit och kika skor så jag tänkte whatever i och med att jag tänkt åka dit hur länge som helst. Men iallafall, så fort jag satte mig i bilen och skulle åka så kände jag den där sprängande huvudvärken komma tillbaka. Glömde ta tabletterna som jag gick upp för trappen, in i Viccans rum, speciellt för att ta.. så smart är jag. Menmen, kände mig rent ut sagt död när vi väl var där. Synd att de inte låna ut typ rullstolar, för jag hade behövt en.. höll på frysa sönder och försökte att inte tjata allt för mycket på Viccan ang att åka hem. Men när vi tillslut var hemma så drog jag på mig Viccans vinterjacka och satt i solen ett tag tills jag pallrade mig upp för att hämta mina saker för att sedan åka hem. Precis hem. Kom hem straxt innan 17, då jag även åkt förbi och bokat soltid. Så var hem i 20min för att sen åka och steka i solariumet - för att svettas ut mina baciller ;) haha äckligt! Gick och väntade mig en Robin hela dagen :/ men sen kunde han inte, så fårse om han kommer imorgon en stund istället. Känns så otroligt skönt att ha dig, ngn som lyssnar och låter mig vara ledsen. Utan att behöva säga något speciellt, så finns du där med dina armar och din famn och det räcker verkligen för mig i det här läget. Jag älskar det och du vet vad jag har sagt.

Nu sitter jag i min älskade säng med lilla kissekatten Byyysan och kikar på Old Christine - if you know. Ska straxt kura ihop mig i sängen och försöka sova, trots att jag sov ngn kvart tidigare på kvällen.. Menmen, börjar iallafall halv 13 imorgon så fårse om jag kan/hinner sola innan dess om jag nu ska dit ;< beror helt på hur jag mår.. just nu så känner jag att jag hellre vill vara hemma än att sitta i skolan mellan halv 13 och 18. Fast samtidigt måste jag på Eng B'n i och med att jag missat 4 lektioner pga Bollnäs..

Justeeee, apropå irriterande. Tror ni inte att jag fick två mail på Fb tidigare i veckan där jag blev anklagad för att ha suttit och smsat/ringt en unge :s seriöst, jag har väl ändå ett liv ? Och som jag fattade det så vare på Valborg eller i lördags :s vem fan spenderar sin Valborg med att ringa till ungar som man inte ens annars vill ha ngt att göra med ? Och så säger äckelungen "det var ditt nummer" aaaahhjooooo, in your ass att det var. Fyfan vad less man blir -_- gå och cutta sönder dina armar istället för att sitta och jiddra om saker som inte har med mig att göra. Sta! Haha. Nej, fyfan. Pg och Hanna - ni kan ta era jävla problem, försvinna ur mitt liv och aldrig yttra er mer. För jag har inget med er att göra, jag vill inte ha något med er att göra, aldrig ngnsin mer och nej, jag vill inte hjälpa er ut ur erat otroligt dåliga förhållande pga en otrogen kille ;) så sug. Eller ?

Nu ska jag snart sova. Skoja inte skönt era suckers. Nu är jag less igen -_- dryyygt! Gonatt.


11.13 - Tisdagmorgon

Late update!

Valborg;
Sov tok länge. Fixa oss lite fort och åkte till Viccan med Sandra. Sen sminka jag klart mig och vi fick skjuts av mami in till staden - Årsta närmare sagt. Till Robin (och Jennie). Satt där och drack tills 21, då vi åkte ner på stan och jag träffade Simon en stund :) innan vi gick vidare till Kalas. Spenderade även hela kvällen där, det var relativt mycket folk och det var många faces man kände igen ;) dock tycker jag att själva valborg kunde blivit bättre. Var liksom aldrig på stan, stan som vi brukar och det saknade jag mycket..

Lördag;
Chillade bara hemma hos Viccan med Viccan ;> var ut och övningskörde med henne also ;)

Söndag;
Same here, övningskörde med henne och sen kika vi på New Moon ;> somnade dock efter hälften av filmen ;)

Måndag;
Som sagt.. skolan två lektioner, sen fick jag skjuts till station av Simon, därefter tog jag bussen hem. Somnade en stund (a) tills Robin kom förbi vid kvart i 15, då jag blev tvungeeeen att vakna :} mys.. sen han åkte efter 17 och samtidigt tog jag bilen till Vicco. Kom dit innan 18, då tog vi bilen till Gränby och kikade lite, sen till Ikea och everything. Efter det åkte vi förbi Sabina en sväng och jag lämnade mina studentskive- pengar ;) usch vad tjatit det blir med att berätta allt ;) men iallafall, åkte förbi Årsta och hämta våra brillor och sen åkte vi hem och kikade på New Moon again ;>
Hann dock bli jättesjuk under tiden som Robin var hemma hos mig :/ så mådde bajs dåligt så fort jag kom till Viccan och har gjort det sen dess.. så hoppas det blir bättre snart.

Tisdag;
Vaknade 08.30 pga att jag var kissnödig - jättefun! Kurrade ihop mig i sängen med en c-vitaminbrus, vatten och läkerol - totaly mumsigt! Så nu sitter vi här och funderar på ifall vi ska ta en sväng till Thuns eller ngt ;> fårse vart det bär av ;>


10.52 - Måndag

Skulle uppdatera igår, men internet hänge sig och inlägget försvann :/ bajsigt jag vet! Menmen, sitter i skolan nu med Simon och har Samhäll.. jättekul, not. Fick precis en igvarnings lapp - duktigt! Har ett ekonomiprov kvar, fattar ingenting. Haha ;> ska hem snart, sen kanske jag ska sola en snabbis och sen tillbaka till Viccan, där jag har spenderat mina senaste nätter. Gillar inte att sova hemma nu när mamma ändå inte är hemma på kvällen.. orkar inte tänka på allt som händer. Menmen, ska förmodligen ta bilen dit och sen åka till Gränby för att Viccan ska handla lite och maybe till Årsta för att hämta våra saker sen Valborg. Juste, juste, juste.. har massor att skriva, som inte publicerades igår! Idag fyller min bruuuuur år, liksom så mycket som 22! Gubbe! Haha, lite små fun i och med att det känns som igår som han fyllde typ 16. Haha, så grattisgrattis din korvis. Dagen har mer att ge, men det skriver vi inte.. Btw, klarade körkortet förra onsdagen - alltså den 28 april. Jag vet, jag är fan bäst! Lovely, måste jag säga. Klarade både teorin och körningen på första försöket, plus att allt som allt, med hans prat och min körning tog seriöst 20min. Lagom liiite ;) mjau! Jag är lite små stolt men känns lite dåligt att vara glad när mormor typ dör vilken dag som helst.. så glädjen vara inte så länge alltså. Menmen, nu ska vi liksom inte sitta och tänka på sånt utan lite mer happy. Yey. Just nu kan jag inte skriva så mycket mer så får skriva senare om mina senaste helger och vad jag gjorde på Valborg. Men aja, pusseliepuss


RSS 2.0