12.31 - Jag lyckas jämt

Först ramla jag för att jag skulle springa till tåget, sen ramla jag
för att jag skulle spring ifrån tåget men ändå lyckas jag få..

11 blåmärken på vänstra benet
5 blåmärken på högra benet + såret
1 blåmärke på vänstra tummen
3 blåmärken på vänstra armen
+ att handen är stukad, har über många sår efter stenarna jag
ramla på och kan knappt röra vänstra armen uppåt..


Ibland får man faktiskt tycka synd om sig själv..

12.22

Gasch, förlåt Victoria!


12.18 - Stackars mig..

.. men tur att jag är Batman och klarar allt!


Nygjort on my way till tåget i fredags, ringen runt om är ofc mina strumpisar


Lördagsbilden, här såg det ändå helt okej ut, inte trodde jag att det skulle
se ut som bubba tre dagar efter..


Dagens bild på knät, ser skrovligt ut pga att jag haft feta grejerna över.


Syns dock inte jättebra, men om jag säger såhär.. hela vänstra sidan av
min kropp har relativt många blåmärken, sen finns det ofc några på resten
av kroppen also, men det är som sagt vänstra sidan och högra knät som
har fått vad den förtjänat.. usch.


11.03

Skumt :s kan inte lägga in bilder från mobilen på pappas dator.. as drygt, så måste starta min rosa älskling innan jag drar så att ni har något att kikaluring på ;)


10.54 - NRJ in the park pics

Lagom snygga bilder från förra torsdagen @ NRJ in the park med Viccanvaccin (;



Det syns ju ganska rejält att jag var ute och festade dagen innan :o
och bara fått tre timmars sömn - påsar under ögonen, here i come..








10.30 - Ett och två

Omg, typ nytt rekord den här sommaren - är inne på bloggen två dagar i rad. Kan ju hoppas att det håller sig i, men förmodligen inte pga mitt hektiska liv - enligt mamma.. Just nu sitter jag här och äter en tjockis frukost som består utav ett glas oboy + två mackor. Ahmagaad, kan det bli mycket fetare liksom ?
Ska straxt hoppa in i dyschen - det vet vi ju hur det blir.. tre timmar later. Sen ska jag fixa mig lite fort och ta bilen till stan för att hämta Viccan och sen till Gränby ;> mjau. Sen bär det av hem till henne. Ikväll sen så blir det vinkväll hos Jennie med några. Mys, men en annan har ju dock inge vin hemma - to bad. Så blir ju lite småsnyggt med groggisar ;) haha. Men jaja nu har jag inte mer att skriva alltså :o Puss


22.42 - Almost like Batman

Omg, vad snygg du är ;) how you doing ? ;)


22.33 - Back again

Shuläään! Just nu sitter jag hemma hos Majamouse och Johan + deras nya kissemissunge Neo (men jag kallar honom Seved). Har varit här i ett ex antal timmar nu och roat mig själv pga brister i hjärnsystemet. Tyvärr.
Ni som inte är mina uttjatade smskontakter vet förmodligen inte allt som hänt i helgen. Total kaos! Det är iallafall enligt min kropp.. Hm. I fredags iallafall så ramla jag och skrapa upp knät. Kul. Det är ju jättesnyggt idag - naaat! Hamna sen i Örbyhus hos snygga familjen - Gunnel och Gunnar ? Det vet vi inte. Sen på lördagen så drack Viccanvaccin och jag igen för fjärdedagen i rad - kroppen sa redan på torsdagen.. haha!
Nu pratar dom om min Batman- bil på tvn ;) alltså den riktiga Batman- bilen! Mjau.
Men iallafall, blev Kalas ingen. Sen blev det svart - kunde man hoppats iallafall - jag hatar er alla! Hahaha. Gick hem längs tågrälsen till Viccan, vi kände att det var den närmaste vägen.. och vem ramlar på rälsen när tåget kom ? Joooo, men visst Malin Bitchan Batman Lundell - som klarar allt och lite till, ofc. Och det ända jag tänkte på var "nej, fan inte mitt knä" så kastar mig lite duktigt på vänster sida av kroppen och ah, om vi säger såhär så är hela kroppen död. Kändes nästan som att jag hade blivit påkörd av tåget när jag vaknade dagen efter.
Men som sagt. Bög.
På söndagen åkte jag hem och ah, vem tror ni kom ? Jo, precis. Robin. Menmen, det är en annan history..
Nu sitter jag här med världens sötaste i knät, lilla Seved (Neo). Känner att jag måste kissa, men vem vill lämna ifrån sig katten ? Inte jag.

Iallafall så slipper jag er och äckliga Uppsala, varje helg nu i september ut så följer jag och min andra halva med DaSilva på alla möjliga crosstävlingar runt om i älskade Sverige ;)
5e september - Strängnäs (Sthlms crossen)
(9e) 10e - 11e september - Ullevi (Cross freestyle) + Uddevalla
18e - 19e september - Västerås
- plus att vi tjänar fett med cash ;) en annan lever ju livet medans ni andra suckers jobbar asset av er ;)

Puss, nu ska jag umgås med fisarna!


23.01

Gonatt alla fans ;)
- inte för att jag kommer somna än på 7h.


22.25 - Hejallafans!

Fjortis.

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej!
Men tjaaaaaa!

Det smakar fisk i min mun - fyfan! Åt pyttepytteliiite sushi. Ångrar mig. Så jag gav det till mamma som gav det till pappa ;) haha! Förlåt tjockisPatric, vet att jag redan lovat. Nej, men iallafall skrev i min status på Fb att jag räjjsa runt i raggissockorna och skulle städa och grejer - men hur långt kom jag ? Inte så långt. Inte alls. Hahah! Jag känner mig smått röjjd. Dessutom är alla så üüüber tråkiga. Insåg idag att lilla Ted Lindgren - Viccan yanaa - är 88a :o omg tänkte jag där för mig själv och kände mig lite smått förvirrad för att jag alltid ska ta fel på folks åldrar. Det räckte väl med 11 eller 45. Livet hade varit mycket lättare då. Menmen.

Sitter i soffan med min älskade mami och kikar på ngn serie på ettan (typ polisgrejs, fast inte på svenska :o) som hon tyckte "va såååå bra" igår. Haha. En annan sitter ju och väntar på fredagens Expressen för att börja samla Wallander filmerna (i och med att jag lånar Micke's förtillfället) och innan det pluppa upp i huvudet så gäller bara Desperate Housewives - so fucking lovely!

Imorgon ska jag upp tidigt - igen. Usch! Ska packa och fixa mig för att få skjuts av mamma till Vicco - sen till stan. För att springa runtrunt där igen, för fröken Oscarsson har ju som sagt fått pengar då ;) hihu! Sen på torsdag bär det av till Sthlm, ska på NRJ in the park på Grönan. Fårse hur allt blir, men måste förmodligen åka hem totaly early på fredagmorgon :o inte okej!

Fyfan vad det smakar fiskfitta i munnen. Stackars er killar - och homolesbians!

Har - som vanligt - ingen ork till att lägga upp bilder eller skriva about my life för er tonight heller. Som det verkar nu.. men man vet ju aldrig ;)

 



J, tänker på dig faktiskt! Ingen är värd något så hemskt.. ♥


20.06 - Till Majamouse house

Kind of done med Viccan's blogg. Men vill fixa lite små justeringar och lite till ;> fast gör det ngn annan day ;)
Nu ska jag vidare till Maja och Johan, där jag var vid 10 imorse och åt frylle med Majamouse. Mys!
Ska kika på movie eller ngt.. menmen. Skriver ngn annan gång (a)




Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


18.16 - Vart är Malin ?

Usch..
Nu blir det time to fix Viccan's blogg. Puss


18.28 - Lovely me..

Som ni kanske - eller såklart - vet så har jag (imorgon) varit hemma i älskade Sverige i en vecka - so lovely! Men det var inte det jag skulle skriva nu utan mest bara att jag ska ut ikväll och slänga in en fruktansvärt snygg bild som jag precis gjorde i paint ;) mjauff! Menmen, skriver väl ett inlägg om senaste tiden i mitt liv åt er nyfikna små fjompor! Men just nu har jag som sagt inte tid, ska slänga in mig själv i duschen vilken sekund som helst :oo menmen. Skriver ngn annan gång ;) puss.



Jag kan bara säga en sak - jag hatar er fjortisar som blonderar håret blont, sätter i löshår - som inte ens har samma färg som sitt egna hår och bara "ooooooj" vadå, mitt hår har inte gått av :o och jag märker det inte.. .


RSS 2.0