18.46 - Bloggar från mobilen

Har varit ute och flängt runt med Ches, men just nu chillar vi mitt i städningen ;) sitter och kikar på dagskryssningen vi ska dra på imorgon ;) najs. Blir inköp av en tequila och spriiiit - looovely iom att min andra börjar ta slut ;< så ännu mer feting niceit alltså ;) jaja however nu ska jag kirra vidare with my stuff ;)

13.46 - Bloggar från mobilen

Sitter hos Ches och kollar på barnkanalen, oooootroligt fun - naaat. Men hon har typ en kanal så finns inget som kan roa mig medans hon sover ;) usch, skulle också behöva sova, fan så skönt.. Juste, har satt över money till tjejen nu så hon skulle skicka skorna och feting plus med att hon bor runt Sthlm ngnstans så skorna lär komma nästa vecka skulle jag tro. Är gaaaaalet happy i facet. Yeeey som jag tjatat om de där skorna alltså! Hihuhi :d äh, nu ska jag fan försöka sova a while..

10.48 - Bloggar från mobilen

Sitter på arb.livsresurs och väntar på att klockan ska bli 11. Helt onödigt att gå hit idag känner jag. Chess är bög bakis och pallar ingenting så blir lite ändrade stuff for today så drar hem dirr till henne efter det här så ska härja Sören med henne så att hon får lida rejält ;) jeffla klenis alltså! Nanana, har liksom nada att göra right now så suger balle.. Hmhmhm.. Jaja, men this va ju fun. Ska sätta in pengar later till tjejen jag ska buy shoesen av, så hoppas hon inte failar and fuck me up men lär få de näst vecka eller later men vill fan ha de typ helst nu dirr ;) ahmen ah, tjääära så länge pussies!

00.32 - Fyyyck!

Fun att man gick med i bloggtoppen.se över ett år sen men inte ens aktiverat bloggen ;) duktigt!
Usch, nu måste jag sova vafään!

00.12 - Nor-mal-in

För er som inte fatta rubriken så är det normal + malin alltså normalin..
vilket man kan se down there stämmer otroligt bra in på - precis, mig själv.



Det är som Ida always told me - jag är ett kinderegg!
Brun utan på - blond inuti.

00.09 - Hjärta dig.



- som sagt, ngn som åtminstone kan {och försöker} make me happier than be4.

21.48 - Bloggar från mobilen

Blev en runda på nästan 1,5h. Men är fortfarande feting arg och less och huvudvärken blen inte dirr bättre. Blir fan inget mer bloggande tonight om jag inte blir happier vill säga, men ingen risk för det som det känns nu.. Pappa har iallafall varit snällis och klackar om mina marble shoes - det gillas! Nu ska jag smsa Giiimo och försöka bli happier.. HEJ!

20.09 - Bloggar från mobilen

Jag pallar inte dom, jag pallar inte det här. Hejdåååååååå a while

19.35 - Time to smile, time to get high

.. skulle va värt.
Såg att jag hade fått en kommentar av Snadar.. blev genast på liiite bättre humör.
- plus att detta blev mitt 1600'de inlägg.

19.33 - 11åringenishome

Skadat hur jävla pissed jag är just nu. ÅH! Behöver chilla ner mig lagom jävla mycket alltså! Idijävlaiotjävel, fattar inte hur en person kan vända ens dag completly.
Kanske vore bäst att gå ut och tagga ner, men vet fan inte om jag pallar har smått med jävlig huvudvärk och just nu känner jag mig som västa tpl fittan som bara klagar. Gaaaahh!

16.23 - Bloggar från mobilen

Tjinnarre pussies ;o är feting seg today dunnowhy. Hoppas på en promenixx med Majamouse tonight om hon nu inte fått för sig att flytta till Gävle ;) men då slår vi henne! Imorgon ska världens bästa jag till staden på möte och sen möta upp Ches som jag inte sett på typ år och dar, så det blir naaajs. På fredag ska vi dra på dagskryssning - typ som eckerö men this is another boat som går från Norrtälje om jag inte är heeelt ute och cyklar ;) sen lördagen som kommer är ju galet mega efterlängtad ;) ouwh! Haha kom på en sak när jag skulle skriva mega men det ändrades by itself till megafon - jag och Sandra insåg igår att jag skulle behöva ha en så att the other cars fattar och hör att jag är fyyycking pissed at them så att de typ kan köra åt sidan eller ngt istället för att ligga och trycka på 50-70 på 70 väg. Naaat okej! Jaja, write some shit later

23.37 - Bloggar från mobilen

Blev 1,5h promenixx today, galet skönt att komma bort från verkligheten, däremot blev det mest music som virrvla runt i huvudet. Dessutom är jag smått besviken på mig själv att jag inte fick liiite längre än så.. Dåligt by me! Juste, jag maybe har hittat en tjej som har mina darlings så hoppas starkt på att det snart blir mina utan massa fail :d yaaay! Men fuck, nu måste jag sova eller åtminstone chilla ner hjärnan lite till Tre kronor. Gonattis snyggos

19.34 - Walkaholic

Nu blir det en promenixx with myself today again. Så lär ringa och våldsgästa ngn snyggis!

18.01 - Sugkukjävlaskitsak

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
FUN! Sitter och kikar på Nelly, skor ofc.. såg att de fått in mina darlings - meeeen tror ni de finns i fler sizes än 38 ra ? Nej. Så sugkukjävlaskitsämst. Fan!

Geeee mig de!

07.18 - Ingen normal går upp..

.. såhääär tidigt!
Nu ska jag gå upp och duscha och lalala i väntan på att Sandra ska komma. Vilket va om en halvtimme egentligen men nu kommer hon typ om 5min. Uschaaa! Menmen, ögonen är tok stängda och jag behöver typ en sån där maskin grej som är gul som man kan sätta fast i ögonlocken för att dra upp de så att jag faktiskt ser ngnting för en gångs skull. However, skriver later again.

23.55 - Bloggar från mobilen

Kallt i sängen - han skulle vart här..

23.46 - Ohno liksom

.. ärligt talat så är jag lite käris i finest.se ;o

23.37 - Bunkra upp för hela slanten!

Juste, someday i slutet av veckan (alltså vardagsveckan, mån-fre) eller rättare sagt tors eller fre, men lutar mot fredag ;) så ska jag och Chessica på dejt together - hah. Nej, men vi ska liksom åka båt och sjunga i'm on a boat, bara det att vi kommer sjunka som Titanic för att Ches är så fruktansvärt tjock om benen! Så jag funderar på att sätta en eka bakom. Hur som helst så ska vi bunkra upp ett lager med spriiit - här vare sprit - och tequila för kommande helger, eftermiddagar, mornar och söndagar. How nice isn't that liksom !?! ;)

23.31 - Givande

Gick ner till Alunda big city, sen runt där we use to go och sen nästan all the way home, vilket resulterade 1½h work out, för att inte glömma att jag hade 2kg vikter/per ben så kände mig som feta fettot när jag gick runt där och släpade sönder på benen. Men det va lovely! Imorgon så slår alarmet igång på 07.15, sen kommer Sandra vid kvart i 08 och vi åker runt 09 ngngång. Sen ska jag hämta upp Chessica och leta reda på stället vi ska till ;ooo jag kommer va lost som en liten kääät i Hollywood typ. 
Men however.. ingen, absolut ingen kan förstå hur happy jag har varit inombords senaste dagarna. Gasch, länge sen jag hade sånt här big smile i hela facet måste jag säga! Aouwh, gaaalet! :}}}
Nu ska jag sova och försöka wake up kind of spirited tomorrow. Gonatt.. Juste, glöm inte att kika min finest, länk finns till höger ;)

17.19 - Ibland måste man!


17.02 - Man blir trött av att chilla.

Jävla bloggande från mobilen, wtf!

Skulle bara write to say att jag also finns på finest.se nu - nej, ska inte dissa this one verkligen inte. Men time to some change a while och lite free reklam to myself and so on.. Tänkte inte skriva så mycket mer nu än att jag är massaaaa tröttis i ögonen efter att ha pratat med Sandra i luren i stort sett all day long. Hon tar ju ut på ens krafter ;) hah. Så tänkte kila ner äta lite, sen sova a while på det. Eller om jag ska ut och gå nu ? Äh, jag vet inte. Fårse hur jag gör - gå ut läääär jag ju göra. Fucking jävla fetto liksom. Men however, skriver väl later från luren ;) tjat. Tjingis så länge snyggfaces - ja, det betyder att jag only say it to the handsome ones ;o

Justja :ooooo omg, nej.. jag kan inte write it here.. inte nu iallafall - nono ;) that will be my secret! Hm.. kan avslöja att jag är lite lagom mycket happyface iallafall och att det lönade sig quite muuuuch att dra på den där jobbintervjuven last week. Men det blir en till tomorrow. Right, pussies ;)

12.45 - Bloggar från mobilen

Åååh, hitta feta packet med D.H säsongerna - omg vill ha det som satan, ngt att önska sig i alla dagar om året present och hoppas att ngn snällis är sneel and will buy it to me ;) laaaavlii

12.16 - Bloggar från mobilen

Highscore efter frukosten vilket kanske inte va så jättebra.. Hm men hur som helst så fick jag skapligt jävla ont i huvudet för ett tag sen så känner mig lite smått low - slår vad om att jag har fått en hjärnblödning eller ngt annat jeeetefarligt ;o oootroligt synd om mig själv! Funderar på att gå ut på promenixx with myself in my hoods när Sandra vaknat så att hon får underhålla mig a while ;) har ju liksom inte pratat med min lilla skorpa på aaas länge för att tjockisen varit massa sjukis i halsen och grejer, så ser fram emot dagen ;) men nu blir det ett väldigt ooold avsnitt av D.H ;) aaah, helt jävla sugit ra :s trodde att jag hade - eller jag haaar - programerat in nya avsnitten av D.H så igår när jag skulle kolla så neeeeeeeeeeej, inte fan fanns de där och inte ens programeringen fanns. Feting lack jag är pga det - ååhhh! Jävla skitgrejer alltså -.- funnit to pay to see the shit now - verkligen! - omg, har tänkt på honom konstant sen han åkte, gaaaalet.. Lovelovelove!

11.02 - Bloggar från mobilen

Sitter och kikar på gårdagens avsnitt av Sthlm - Bålsta, hittills så är den lite sådär ;o fårse vad som händer today ;> whaaa..

22.01 - Bloggar från mobilen

Goooo Rodney ;) har fått mycketmycketmycket bättre uppfattning utav honom nu later, trots att han har ugly legs men wte ;) men tonight va han galet skön ;)

21.28 - Bloggar från mobilen

Usch today kan både Vanessa och Roza åka ut -.-

19.54 - Bloggar från mobilen

Vilken jävla highscore jag gjorde ;) laaagom stolt över mig själv! Sen blev det städa lite i badrummet och nu some old parts av Bb. Vet fortfarande inte om vi ska ut på promenixx iom att Majken är ute och flänger ;>

19.08 - Bloggar från mobilen

Nu ska jag pröva mig på en highscore again ;)

18.46 - Bloggar från mobilen

Lagom trött jag är på negern och pojkflickan i Bb, ååååh.

17.17 - Bloggar från mobilen

Det är jävligt synd att du myttar för mig och tror att jag inte fattar att du ljuger. Palla komma med 30 olika versioner på allt :s jag är inte dum i huvudet, allvarligt :s när jag fått mina pengar så är det fuck u och hej. Fyfan jag är så jävla less på dig! Tröttsamt..

16.59 - Bloggar från mobilen

Min käkvärk kan ju bara bero på en sak.. ;) Otroligt värd night igår. Den kvällen har varit unbeliveble't efterlängtad! Det blev Min låtsas fru på bio, helt okej film faktiskt ;) men det va liksom sällskapet som gjorde hela kvällen ;) sen blev det hem till mig.. Nana, den här kvällen kan jag leva på länge ;) lovely x tusen! Today vet jag inte riktigt vad det blir, men skulle vara nice med lite fatburn så ska kolla med Majamouse men som sagt hon har ju ingen känsla för att ha koll på luren ;) haha. Men pallar hon och har tid så blir det så, annars vet jag inte just today känns det ofun att gå alone. Pussis så länge

18.06 - Bloggar från mobilen

Nu blir det en highscore ;)

17.59 - Bloggar från mobilen

Den här helgen till skillnad från andra så har jag varit duktig och inte slösat pengar på krogen. Så tonight ska jag på bio med en riktig fining ;) kommer va som en blyg kattunge :o och det händer ju inte ofta precis ;) nanana, men det ska bli naaajs! Skriver later maybe ;)

11.18 - Bloggar från mobilen

As drygt. Har fortfarande svullna ögon som det känns nu efter mina highscore igår.. Vafan så blir det ju aaaaldrig när man är drunk and does it.. Känns ju mindre bra iom att jag ska flänga runt massa today. Ska frysa skedar och lägga över ögonen flera ggr om idag och hoppas att det lägger sig, det brukar göra det när man sovit för länge och fått det. Men jag fattar inte om det är pga mina highscore eller om jag fått ngn wierd allergiskreaktion :s skumt. Menmen, annars får jag sminka mig som Batman eller ngt.. Men bu ska jag gå upp så att jag är klar tills Chessica kommer för att vänta på att Majamouse eller Hannapeace ska hämta oss ;) lovely. Seeyaah

23.31 - Highscore x dubbelt

Tre highscore today! Lovely satan! Ett av de va prominixx på ca 1h med Vikthoran och de andra två is just my secret ;) but i loooooove it.

23.15 - Döööööö!




- okej att jag kanske taggar lite väl. Men vafan palla lägga sig i -_- dryg jävla horunge! Typ hej jag är kär i erik kan du snälla lämna honom ifred så att jag får ha honom för mig själv. Dö! Nej, jag pallar inte sånna som dig!

18.39 - Bloggar från mobilen

Höll på spräcka hjärnan nyss.. inte bra, inte bra

18.20 - Bloggar från mobilen

Funderar på att gå ut på tvåtimmars pass today iom att det - förmodligen inte blir ngt i helgen.. Usch måste verkligen börja looosa lite nu. Får ju fan dödslängtan like this.. Nej, ner till 55kg sen är jag nöjd. Gaaahhh!

17.21 - Bloggar från mobilen

Men dryyyyyyyyyyg jävla kille. Lägger in sen när jag sitter vid my computahhh -.-

12.51 - Bloggar från mobilen

Bloggar just nu från ajfånen ;) chillar sönder i soffan med Ida Knarkis och kikar på Flickan som lekte med elden och just nu lebbar de så mår smått illa. Fårse vad dagen erbjuder. Men skulle bara skriva ett kortis inlägg just because ;)

15.25 - Död

Trrrröttis i ögonen. Så ska sova nu en snabbis tills Hannapeace kommer :*

13.47 - Smart tjej!


13.36 - Kunde vart elit

Skjutsade in Victoria till skolan today samtidigt som hon hjälpte mig hitta dit jag skulle - vilket va jättesvårt.. verkligen -_- totaly ironisk nu! De låg i samma hus som hennes skola. Hah. Jobbintervjuven gick iallafall bra (y) sen dejta V och jag lite igen tills hon skulle tillbaka till skolan vid 12. Sen röjjde vi runt på lite affärer och ah, döda nästan en gubbe.. hm.. sen fick jag äntligen slippa dampbarnet och åka hem ;) så nu ska jag chilla lite, fixa ihop lite stuff och sen åka till Hannapeace och maybe dirr till Majamouse sen ;o fårse hur det blir. Känns liiite ondödigt att åka fram och tillbaka faktiskt.. Seeeeyyahh

13.12 - Holding my thumbs.

Alltså seriöst vad less man blir på personer som absolut inte har ngnting behind ratten att göra :s vem kör självmant typ 70km/h på 90 väg ? Jag kom på mig själv när jag gasa förbi as stora Alunda big city över 100 och fick bromsa in för bilen som körde 50. Det lär ju typ höjas med minst 20km/h på varje ställe för att det ska funka. Jag håller aldrig rätt hastighet och det är ju bara synd om de andra som måste ha mig i arsle eller grina sönder för att jag drivar om, om och om igen. Feting sköna kicken av high speed. Luuuveit. Men det är ju mina boys som lärt mig ;) hah.
Trots att jag satt i bilen för ett tag sen och kärade ner mig ännu mer in my drivinglicens som jag snart haft i ett år - bara - så finns det massor av things som kan få en heeeelt tpl, när man får den där oroliga känslan i magen och få upp en fråga som flyger runt och tjatar sönder ens huvud och man undrar över vad det kan vara, om det är ngt farligt eller om.. det kanske är så bad as cancer.. jag vill helst inte veta svaret alls utan att det bara är ngt löjligt som en köttbulle som "växer i magen" medans jag håller sönder mina tummar tills huden blir helt köttigt blodig att det faktiskt är en köttbulle. Jag hoppas inte att det är cancer eller ngt farligt överhuvudtaget men vad kan man göra.. jag kan bara önska och hoppas.. ♥ - det va ju inte den funnigaste nyheten att komma hem till..

23.33 - Kort inlägg

Idag fick jag min bäbis, en iphoneeee dock med 3potts abbonemang så fårse hur det blir. Var toklång väntetid ifall jag skulle ha telia max 25 så palla inte vänta :< sugit. Hur som helst så har jag nytt nr, men kommer ha kvar den gamla a while!
Blev en h's promenixx med Victoria tonight. Trevlans! Men nu blire Tre kronor och sova sören jobbintervju imorgon 10.30 så lääär ju va pigg. Gaaah, tröttis i hela fejjset! Gonatt

00.12 - Sovavareja

Sista avsnittet av Tre kronor på säsong 8 nu - luuuuuvelie! Inte mycket kvar nu.. dock kommer jag däcka lååångt innan..

23.48 - This weeeeek.

Plans of this week;
Today, monday - var ju som sagt jobba. Sen träffa jag Vikthoran på rasten och efteråt Majamouse och tog en kortis promenixx.
Tomorrow, thuesday - Lång promenixx med Majken ngngång under dagen {beror på när jag wake up..} sen inget mer planned. Plus att det är Vikthorans birtday, så lär ju call her and sing a song!
Wednesday - Träffa Hannapeace a while!
Thursday - Träffa Ida Knarkis som jag inte sett på.. ett halvår minst!
Friday - Supa sönder Majamouse under bordet + utgång {om man pallar så länge}
Saturday - Typ buy my iphoooone pussies. Sen är det dock oklart på kvällen fortfarande..
Sunday - Play dead och hoppas på att him kommer today instead. Pussisifacet!

23.40 - Michelle

Lättaste utvägen i alla jobbiga frågor - frågar man sin storebror
in my case anyway
Så imorgon får jag ett braigt svar av honom ang vilket abbonemang jag ska ta på iphonen later i veckan. Kommer inte kunna vänta mer än till imorgon känns det som men jag ska tvinga mig själv alltså! Men however, vi kör en yaaaaay på den.

23.20 - Day seventeen.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
- Jag vet inte. Men först och främst skulle det nog bli en kille. Alla vet väl varför ? Man undrar väl always hur boys feels and stuff. Men samtidigt så skulle jag nog - ofc - vilja va ngn aaaa-kändis i typ LA som typ Victoria Silvstedt, why not liksom ? Eller ngn higher ranked som.. hm.. ah, wte. Ahhhh, Hugh Hefner skulle ju verkligen inte sitta helt fel! Anledningen är väl för att alla som inte är vill väl veta how it feels like.

23.12 - Heeelt slut!

Helt jävla sjukt hur trött jag är. Och då sov jag sönder 3h på kvällen. Usch. Så blir en snabbis titt at the computaahh sen gnussar jag ner mig och sover till typ inte innan 13 imorgon. Har lekt sönder med massa kids today, varav en av de är Majamouse's lillebroris Oscar, så det va lite smått fun. After work träffade jag Majken a while och gick runt en liten vända with her för att få lite extra creds i fettet. Juste träffade Victoria på lyynchen also :> skönt att typ avreagera sig med ppl at same age.. Menmen, känns unbeliveble skönt att jag får sova imorgon iom att dag två alltid är värst för mig. Jaja, jag slänger in en dagens sen drarrr jag för tonight.

00.15 - Gayyy.

Jag har ont i magen. Hejhejhejhallåhejhejtjenarrrrrehej!

23.09 - Grattis mitt hjärta!

Shululu u pussy! Är lite smått happyface iom att jag ska iväg och jobba imorgon som vikare på ett dagis i Alunda big city. Känns ju naaaaaajs! Så får in lite cash - dock om jäääättelång tid, massa veckor nästan år. Sugit. Menmen, måste få in mina skulder från folk som ruinerat mig på casch för att sen kunna betala mina skulder till lite ovärda saker som egentligen inte borde fått förekomma alls. Har haft mina cash i 5dagar och redan sumpat 2 tredjedelar utav det. Så måste börja snåla sönder och leta hemmafester framöver i typ ngt år så att jag har ngn chans att spara pengar.. annars får jag väl börja gå på gatan eller ngt - eller na, det gör jag ju redan ;o fifään, fett med feting ångest som snurrar runt om och om igen i huvudet. Måste fan bli ändring på skiten. Kan ju seriöst inte lägga ut massa tusen på fucking jävla sprit. Ååååh! Så ni som läser this och har a few things som jag borde haft för länge sen (gäller inte alla) ni kan ju liksom snabba på lite och casha ut lite shit åt mig så att jag också kan få ett liv ngngång - inget illa menat men u know, börjar kännas tjatigt att behöva tjata sååå länge och mycket ang pengarna.
Jag ska fan skaffa en bitchan fond.
Hur som helst, today fyllde ett av mina hjärtan 20år - ingen annan än Maja aka Majamouse, Majken and whatever u wanna call her ;) så skickar massa telepati pussisar till henne och hoppas att hon fått allt hon önskat sig - utom mig :o jag är ju så många andras förstår ni ;) hah!
Blä. Snart ska jag tjocka hem en iPhone 4 med ngt tufft abbonemang som typ telia max 25 eller 3 pott (499), men har feting beslutsångest och vet inte vilket jag ska välja för att folk kommer med olika saker och åsikter heeela tiden och lalala. Plus att saken inte blir lättare när jag fattar noll - inte lätt med tre hjärnceller. Muhu!
Äh, fuck this. Nu ska jag feta på en movie och sova, ska upp 06.00 - how fun isn't it ? Äntligen gör jag ngt lite, snäppet värre än chillar ;) wräääähh. Puss och gonatt

19.00 - Alkoholen ner!

Nykter night ? Nej, det tjänar inget till.
Ska äta finmiddag med lill Chessan, sen bär det av mot flicksen som väntar - med den oändliga längtan efter mig ofc! - och fortsätta kvällen. Sry att jag blev sen pussies!

17.23 - Hejhejehejhallåhejhejsanhej

[K]
Anmäl · 17:13
krogen?

[Jag]
Anmäl · 17:13
tror det inte är ngt drag där just nu

[K]
Anmäl · 17:13
jo för fan vi ska ju dit

[Jag]
Anmäl · 17:13
redan, stackare

[K]
Anmäl · 17:14
men ikväll haha

[Jag]
Anmäl · 17:14
nej nu

[K]
Anmäl · 17:14
nej inte nu:P senare :D:D

[Jag]
Anmäl · 17:15
jo nu

[K]
Anmäl · 17:15
om du kommer nu så går jag oxå^^

[Jag]
Anmäl · 17:15
nej det sket sig med det

[K]
Anmäl · 17:15
vad ska du göra ikv då?

[Jag]
Anmäl · 17:17
suga på en droppe sprit och hoppas att jag inte blir full

[K]
Anmäl · 17:17
tråkigt att suga på spritXD

[Jag]
Anmäl · 17:17
nej, väldigt roande ska du veta

[K]
Anmäl · 17:18
jasså kan du lära mig?:D

[Jag]
Anmäl · 17:18
då kostar det tusen spänn

[K]
Anmäl · 17:18
tss hahahah
kom till joel då

- on the top jag är!

12.47 - Ledsen i ögat

Men kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul liksom. My phone gick sönder igår.. eller ah, displayen. Ser typ lite stuff on it, som vem som smsar och lite av smsen eller om ngn ringer typ. Så känns ju sådär. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska buy a iphone iom att jag tänkte do it när min älskade rosa skulle dö.. men känns ju lite sådär när pengarna bara fly's away ur mina händer. Är feting tpl today alltså. Vet inte ens hur den gick sönder. Dålig fylla typ. Plus att typ femtusen polisbilar kom och inspektera mig inatt pga att jag råååka gå utan bralls runt i Uppsala.. haha. Inte okej. Sen kom Chessica och rädda mig ;) haha. Usch, har sovit typ sovit i one hour känns det som och tonight ska jag träffa flicksen i klassen men kommer tpl'a sönder dom känner jag. Ovanligt att jag är ur funktion everytime i meet them. Men anyway, tills dess - ge mig a phone. Har en mega gammal right now som jag fick låna av söt Ches, thankgod - men den är ju inte av den nyaste sorten och typ nokia så fattar nada utav den. Kan iallafall ringa och smsa men vet knappt om t9 finns så tar tusen miljoner år och skriva så får fråga morsan Ches när hon vaknar ;) haha, känns ju bra och va så hightec. Nu nyser jag som sören också - herregud! Aja, tyck lite synd om mig och gör inget fun today enbart för min skull. Ts ;)

21.31 - Mhallin

Alkoholen ner - tonight kör vi mh-all-in with m-a-l-i-n herself ;)

Sitter och dricker mig drunk as sören med Chessica i stan. Nice! Blir förmodligen krogen and meet some ppl, har inte dirr bestämt oss än.. hade ju varit liiite nice med hemmafest menmen. Tomorrow ska jag iväg till Elin Lundis och träffa mina små snäckor från klassen - luuuuuuuuuv! Får maybe med mig my homie Ches a while also. Håll tummarna för att jag får träffa him on sunday - håll det hårdaste ni kan för mig skull.. innan jag blir instabil :O jag kan ju faktiskt dö utan att ligga ;) muhu! Nej, nu ska jag klunka vidare och hoppas på en lyckad night, men vad blir det inte med Chessica vid sidan av ? Right. Men love on u and take care.

00.43 - Nej

Chessica är full igen - den jeffla fittan ;)

20.53 - Fatburn

Nu ska jag change my clothes och sen fly down to Alunda big city med Chessica to buuuurn it all away - man kan ju alltid drömma.

19.45 - DaSilva our man!

DaSilva
Fint här, blev bara lite orolig att du svimmat framför datorn.  Men nu vet jag att allt är bra med dig, så kan jag sova gott inatt ! Jag bryr mig om  mina "da silva brudar"
Jag
haha söt
DaSilva
Inte söt, skriv hellre Gorillig  Vilken kille vill vara söt, haha
Jag
hahahaha
DaSilva
Fint här, blev bara lite orolig att du svimmat framför datorn.  Men nu vet jag att allt är bra med dig, så kan jag sova gott inatt ! Jag bryr mig om  mina "da silva brudar"
Jag
haha söt
DaSilva
Inte söt, skriv hellre Gorillig  Vilken kille vill vara söt, haha
Jag
hahahaha
DaSilva
dasilva brudar är söta, crosskillar är Gorilliga eller vill i allafall vara det !  fattar du skillnaden ! haha

- man dör ju lite lagom mycket :'D hahaha!

19.35 - Palla

18.49 - Anonym
???
Ja kan ju hänga ut kuken så får du se om den är stor eller inte!
19.10 - Anonym
Svara då
19.10 - Jag
men dö eller ngt
19.11 - Anonym
Ska försöka
19.11 - Jag
do it
19. 11 - Anonym
:D
Du borde ju suga av mig eller något
19.32 - Jag
Du borde knulla din mamma
???
Ja kan ju hänga ut kuken så får du se om den är stor eller inte!

19.10 - Anonym
Svara då
19.10 - Jag
men dö eller ngt
19.11 - Anonym
Ska försöka
19.11 - Jag
do it
19. 11 - Anonym
:D
Du borde ju suga av mig eller något
19.32 - Jag
Du borde knulla din mamma

19.05 - Pinsam dude!

Men snacka om pinsam dude! För att inte göra hans liv mer pain så döper jag honom till anonym.
18:41 - Anonym
Hej
18.43 - Jag
hallu
18.43 - Anonym
lnulla?
knulla?
18.47 - Jag
nej, ligger inte med boys med små dickar
18.48 - Anonym
Hur vet du att jag har liten
Du har ju aldrig sett den
18.48 - Jag
märker man
18.49 - Anonym
Hurdå
18.49 - Jag
för att du beter dig som elva och oskuld men sure
dina rääääggerfriends tycker säkert att du är jättetuff
18.49 - Anonym
Jasså?
Vilken längd ska man ha för att den ska klassas som stor då
???
18.55 - Anonym
va
18.57 - Jag
tjata vafan :s vill jag prata med dig så svarar jag antagligen
18.58 - Anonym
Ja så vad blir varet
svaret
???
18:41 - Anonym
Hej
18.43 - Jag
hallu
18.43 - Anonym
lnulla?
knulla?
18.47 - Jag
nej, ligger inte med boys med små dickar
18.48 - Anonym
Hur vet du att jag har liten
Du har ju aldrig sett den
18.48 - Jag
märker man
18.49 - Anonym
Hurdå
18.49 - Jag
för att du beter dig som elva och oskuld men sure
dina rääääggerfriends tycker säkert att du är jättetuff
18.49 - Anonym
Jasså?
Vilken längd ska man ha för att den ska klassas som stor då
???
18.55 - Anonym
va
18.57 - Jag
tjata vafan :s vill jag prata med dig så svarar jag antagligen
18.58 - Anonym
Ja så vad blir varet
svaret
???
19.00 - Anonym
Ja kan ju hänga ut kuken så får du se om den är stor eller inte!


Döööö lite känner jag! Liksom palla ngn rääääääääägger som heter Robin H Lind, 92a som kommer från Knivsta. Juste, anonym vare ja.. men nej, jag är inte känd för att vara snäll so fuck you ;)

18.54 - Extensions baby

Min snygga faster kom precis hit med lite funny things åt mig - hårprover, priser och lite att kika i - extensions! Yeeey, snart så ska jag sätta i det igen och det kommer bli så looooovely! Mitt hår har liksom äntligen stärkt på sig till skilland från sist och sen jag va blond så nu ska jag fan do it again. Dock blir det närmare sommaren så att jag kan ha det all summer. Så nu letar jag rätt på lite colours så att jag slipper byta hårfärg iom att jag äntligen fått fram my ordinary efter alla färgningar ;> men ska kika vidare now. Seeyaaaahhh

18.36 - Thursdaynight

Känner mig så duktig alltså! Jo, jag är som ett barn som behöver ett "men vad duktig du är malin" efter varje gång jag gjort ngt (a) som today, så har jag ääääntligen städat klart allt! Har dammsugit, tvättat golv, plockat ihop some stuff, städat in my walk in closet ooooooooch städat efter Chessica och mig i helgen ;) hahah! Ingen vet hur drunk vi blev eller hur fan vi kunde röjja ner så mycket.. hm. Dock gör vi ju om this every weekend ;> hah. Jaja, hur som helst så känns det äntligen gooddie iom att jag gått och haft smått med ångest senaste tiden när jag varken hunnit eller pallat do it. Hur som helst, nu sitter jag och väntar på Chessica som ska komma med ngn büüüss och ah, det är väl i stort sett det jag gör at all..

15.42 - Jag dog.

FYFAN! Langade precis en tallrik med sallad rätt ut i luften, på golvet med ett dödsskrik.. Hjärtat slår fortfarande 120 och till och med mamma vakna och blev rädd. Allvarligt, jag trodde jag skulle dö.. tror jag dog där i ngn sekund. Herreguuuuuuuuud! Sen fick mamma döda spindeln och plocka upp salladen ;) däremot höll tallriken - unbeliveble med den kasten. Men nu känner jag spindeln krypa på handen om och om igen +o( stackars mig! :(

06.30 - Vakna! Med the voice.

Ingen vet vad jag gör vaken!
Vaknade för en liten stund sen av ngn värdelös dröm och sen va jag kissnödig och ah, tillslut insåg jag att jag ändå bara skulle va tooooktrött ifall jag sov 1½h till som va planerat. Så nu ska jag gå ner och kika på Vakna med the voice iom att jag inte sett det på typ år och dar pga att jag loves my bed. Nej, skriver later. Pyyyssies

00.07 - Promenixx

Blev lite promenixx med Majken tonight på 1h - naaaajs satan! Måste verkligen börja tjockaner mig typ 30kg vafan :O inte okej att gå runt och se ut såhär ;) men tomorrow så ska jag och mami till staden iom att jag ska på möte kl 11 ? Ingen koll. Men sen ska jag köpa på mig lite weightwatcher soppor så får jag leva på det resten av livet typ. Usch! Nej, thankgod när jag var smal, rawr on myself liksom. Nej, nu blir det Tre kronor med min kisse - piluttadejru ;) och försöka sova, g'dnight!

21.12 - Majaluktarmus

Nu flyger jag mot Alunda big city home Majamouse för lite fatburn - ts. Tjingis så länge!

20.59 - Day sixteen.

Dag 16 – Innehållet i min väska.
- just nu är alla typ almost urpackade. Men det saker jag alltid måste ha som check innan jag drar iväg ngnstans är; nagelsax - hjärta mig liksom, vitpeppargrejs - ni vet kulorna och nej inte mot ghosts utan mot vinterkräkis ;) sen plånkisen med massa moneysar i, allt mitt smink ifall i'm going far away, kammen - überviktigt, plattisen - iom att alla andras plattisar sucks, massa kläder och alkoholen baby! Så ser iallafall väskan host väskorna ut när jag använder de - alltså on the weekends ;)

- vill du följa med i min väska ? ;)

20.54 - Day fifteen.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.
- alla de obetydelsefulla och meningslösa orden jag sa till dig e.m. förr, för länge sen. De framförallt.. Men sen finns det ju massa other stuff som jag ångrar sönder men brukar liksom ta det lite som det blir ;> haha, som efter de flesta helgerna vaknar man upp på söndagen och ba "noooooooooooo" med världens feting ångest. Herregasch!

20.51 - Day fourteen.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
- kind of, dock lite mer än ett år sen.



20.48 - Day thirteen.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.
- fuck that shit. Vilken grej liksom. Jag har inget drömbröllop, har aldrig haft det heller. Huvudsaken är om i'll do it att jag ska ha en rosa, kortis dress ;) hur nice skulle inte det vara liksom ;)

- tar a few till iom att jag missat a while ;)

20.46 - Snart så

Sådär hoes. Nu har jag kirrat listan och ska bara fixa om den lite pga some lame shit men ah.. brb once again.

20.15 - Jag och mina skills

Sitter vid my old computaahh, dock inne på papis inlogg pga att jag känner att jag inte vill påminnas om some old shit right now. Hur som helst så är det en stationär vilket betyder att det är en mus och ett tangentbord som inte sitter fast i datan och O M G vad skönt det är. Snacka om att man typ skriver miljoner ggr snabbare än på the ordinary. Inte för att jag skriver feting slow med den men det är ju lite skillnad. What a luck att i've got my skills ;) känner mig üüüber tråkig som inte har ngt speciellt to write about, men liksom dagens- listan finns på den andra så måste leta upp den once again - nog för att den sucked men vad gör man inte för att det ska bli lite action ;) brb pussies! :P

16.31 - Monster i min mage!

Nu har jag glott sönder och kladdat ner massa tatueringar på papper som ser allmänt förjävliga ut ;) nejra, inte all of them. Men anyway klockan sprang iväg och jag insåg att jag måste göra middag to myself. Vilket blir pastasallad, myyyms!  Är rätt stolt över mig själv - har inte ätit sen fryllen klockan 11. Duktigt, men nu har jag ett monster i magen så får väl gå och kirra salladen.. Sen lär jag däcka på soffan (a):tired:

15.09 - Bloggbetyg.se

Finns nu på BLOGGBETYG.SE - klirra för att rösta ;)

14.46 - Ogilla!

Min gilla-knapp till fejjan är gone :( that we need to fixxx.



14.51
Funkar fortfarande inte ;< skitfb som med allt annat. Jaja, det visar sig om det dyker upp!


00.09
Nu funkar det, yaaaay!

14.44 - Princessforalife

Lagom förvånad man blir när man googlar på prinsesskronor på pics och ser väskan man hade i somras och ba "omg min väska.." och efter en stund ".. men vf det är ju min väska" jadu.. ser nu också att bilden brevid också är min.. men wtf väldigt passande..




Hur som helst så letar jag stuff till min/a nästa tatuering/ar ;) lovely! Ska tjata sönder lite på S om att få do it sooooooon. Pallar inte vänta längre ;)

12.26 - Morrrr

Pillar lite med bloggen för att få liiite skillnad ;) rawr. Sitter även och funderar på my big plans of life. Kind of lovely if it works out the way i want. Blev inget bortrövande igår så ska sno med mig Majamouse today istället pga att hon va busy with some things yesterday. Lite nice! Så det är mina plans today. Ska ringa på lite jobb också iom att cashen försvinner fort när man lever my life. Usch, skapligt mycket panik det ger en.. så maybe time to get a job. What if a blowjob ;) morr.

18.56 - Mouseinmyhouse

Funderar på att röva bort Majamouse helt ordentligt jättehårt om en timme. Wish me luck!

19.40 - Myyyms

Satt och googla lite förr ang Weight watcher sopporna för att se vad folk tyckte osv och det enda man kunde läsa om det va negativa saker. Som this; "Jag har bara 3 ord att säga om den här soppan.. USCH... FY... och NEJ TACK! Och det var egentligen ganska snälla ord. Ska jag vara ärlig så kom det egentligen helt andra ord ur min mun när jag tog första tuggan. Ord som får dagisfröknars hår att resa sig och mormödrar att få stressutslag på hela kroppen.. Jag förstår att man går ner i vikt när man köper den här...för det går ju helt enkelt inte att äta den." och att sopporna "smakar halv fabrikat" osv.



Today så provade jag en av sopporna - gulasch. Allvarligt talat. Det va gott! Och bara tanken på att det är feting low med kalorier gör det ju tusen ggr bättre! Så nej, förstår inte deras åsikter riktigt. Och den som tyckte att det smaka halv fabrikat har ju fel, men min första tanke när jag såg det så kunde jag enbart tänka "men vafan tror hon själv" alla vet att light produkter och low carb things smakar annorlundare än saker som är fyllda med socker + other stuff. Right ? Anyway, nu när jag har smakat den själv så kan jag bara säga att hon verkligen har fel. Så this will be my food the rest of life - nog för att jag lär ledsna om ngn vecka men vad gör man inte ;) haha! Hiss till soppan och feting diss till er ;)

Per 100g (ca 1dl) är det så lite som 38 kalorier och äter man hela burken (400g) så innehåller det endast 151. Vem kan ens tacka nej liksom ?

15.10 - Nomorechansforu

Nej. Jag är less på dina kommentarer på fb och att du ska leka mamma och lägga dig i allt. Så hejdå.

14.18 - Smarting

Smarting. Satt och tänkte på Ches tangentbord och undrade varför enter är format som ett spegelvänt L tills jag kom på det enda braiga svar som va att de blinda skulle veta vilken det va.. sen efter ett tag kom jag på mig själv och insåg att hur många blinda sitter ens vid en dator.. hm.. nej, today isn't my day eller aldrig är det my day ;)

10.14 - Eckerö

Sitter här half naked och har precis blåst klart håret. Ska straxt klä på mig dagens outfit - iom att man inte lär springa runt i bh & stringisar - och börja dagens sminkning + väcka Ches och ringa Hannis ;) Runt kvart över 12 så ska vi dra till bussen för att möta upp Hanna och sen vidare till nästan buss och iväg mot Eckerö med massa snyggis ppl, najsit. Sen blire mh-all-in och kruugäään. Laaavelie! Puss om jag drunknar..

01.07 - Bbbblondin ?

Kom och tänka på en sak tidigare. Hur fan ska man kunna dela 5kr på två personer utan 50öringar ? :ooo fast sen kom jag på en annan sak hur ofta delar man på 5spänn liksom ;)

00.43 - Hårrrding mage!

Nu blir det första avsnittet - igen.. på åttonde säsongen av Tre kronor. Har redan sett 88 avsnitt, sjukt! Men anyway, massa magträning (y) så lär sova super tonight. G'dnight!

23.50 - Day twelve.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
- men seriöst ? Vem äre som gjort alla dessa värdelösa grejer ? Palla den liksom. Så nej, så ändrar resten av frågorna nu vafääään! Dååååligt!

23.33 - Pinsam dude!

Seriöst. Hahaha. Helt jävla seriös, vare ngn som såg Bb tonight eller ? När Nicky skulle "rappa" ? Hahaha.. skapligt jävla dålig kille! Så sitter han och snackar om att det hänger på att rimma det sista ordet på det första. Eh, jaha ? Och han tyckte själv att han rimma ? Jag dör lite smått när jag ser honom sitta där och allvarligt skämma ut sig totaly och han ska liksom va famous. Pga vadå känner jag !? Hahah, fyfan. "Martin badpojkkropp.. naken vill va helst" typ dööööö jävla wannabe and stop dreaming wtf!

12.57 - Puss

Ska flyga in i duschen en super snabbis - like i can liksom - och sen iväg till min hemliga beundrare ;) rawr! See yaa later pussies! Smackkk

12.52 - Dooonaaatunderstand

men fine, om det är så att folk vill att man ska kolla snett så att ögonen försvinner bakom hjärnan eller smila så att hela facet blir en enda stor haka så sure, i can do it back on you!

12.37 - Babyboooooom

Som de flesta redan vet så fick min första bästavän en liten
bäbis för ett tag sen. En liten Vera som är massa söt! 


{blev tvungen att låna en bild av Pernilla}

Men anyway, today kom det ut på fb {dock har jag vetat båda news'en a long time before} men iallafall att my old bestfriiieeend, ingen annan än Ida Lööv som jag umgicks med 24/7 både i och utanför skolan förr och min älskade Sandra som always been it ska få små bäbisar. Känns så sjukt wierd att ngn av er ens har fått eller ska ha det med tanke på hur vi va när vi umgicks/umgås. Gasch, men jag smilar i face't och är allmänt gladis för bådas och alla tres skull :ddd




Massa myyyys!

00.38 - Porrmartin

Galet skönt det känns att han där.. hm.. Tobbe har lämnat Bb. Det va liksom en person som såg sig själv som smartast och allmänt bäst - vilket jag stört mig otroligt mycket på. Sure, jag har insett att det hade varit en helt annan grej om jag varit där, sett, träffat och fått umgås med de iom att jag känner av personer quite easy så hade det varit lättade att bedömma och jag kanske inte alls fått samma uppfattning about'em. Men nu är jag ju inte där och kan inte känna av de så därför tycker jag att det är sjukt skönt samtidigt som jag känner så så har min bedömning av vissa ändrats mer, till det negativa hållet - typ som Roza, vilken jävla brud. Jag stör mig så jävla hårrrt på den tjejen. Palla liksom. Får lite "men dööö ra" känsla när jag hör henne. Gasch! Och typ Katerina, spy i hela facet på henne. Men sen har vi ju porrmartin, die on him liksom ;) morr. Äh, palla all this angry shit - nu blir det Tre kronor för hela slantisen ;) gonatt u handsome things

00.25 - Day eleven.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
- jag kör på en till iom att det var ett tag sen. Ehm, ngnting jag oroar mig för är många saker.. bl.a att jag ska bli värsta fettot in the future, att ngn av mina närmaste ska dö och lämna mig ensam kvar, att de slutar tillverka rosa nagellack och kläder och till sist att jag blir fattig eller får leva ett svenssonliv - in the future. Usch, skulle väl dö om tre av de seriösa sakerna skulle hända ngngång in life. Allvarligt, tänk er själva om min mamma - som alla, verkligen alla älskar (förutom dom hon "hatar" ofc ;) - alltså fatta om hon skulle dö snart eller innan mig. Fyfan! Vadå hej självmord då liksom :s nej, usch vill inte tänka sånna tankar blir bara massa ledsen då.

00.19 - Day ten.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
- jag är sjukt seg idag så har inte blivit ngt bloggande och ingen bild på dagens clothes. Tror ni inte dirr blir super impade anyway så tar det with words. Jag hade alltså ett par svarta strumpisbralls, rosa linne, dasilva tjockiströjan, svart halsduk, brills, bruna uggs och my lovely fjällis ;) now u know och äntligen får jag gå vidare med this fucking days.

13.06 - Dåligt trött!

Har sovit otroligt konstigt dåligt inatt. Hm. Jaja, mammis väckte mig 12 today, tror ni jag va död eller ? Fyfan. Menmen. Nu ska hon och jag iväg på en liten tripp med mitt hjärta - bilen - och kirra mitt nya swedbankkort så att jag kan skippa nordea thankgod. Tog ett visa- kort igen iom att maestro (?) inte brukar funka på tex krogen - suckers. Så får hoppas visa shieeeten är bättre ;> men ska plocka ihop det sista och dra nu. Skriver later ;*

02.47 - Less

Sova i tid vare ja.

23.28 - Mondayhoney

Värsta chill på bloggen i know. Inte bra! Men tänkte bara update my life lite snabbt sen dra på a movie och försöka sova liiite tidigare än yesterday, har fan helt vänt på dygnet efter att ha somnat runt halv 07 de senaste helgerna. Men anyway kom precis hem efter lite häng med Giiimo, träffade även Snadar och Sony a while. Niceit. Men ah, jag lever however.
.. kanske borde slänga in en dagens, hm.

13.31 - Bombhotgåralsobra

Finns nu på Blogsvar! Kika till höger i bloggen.

23.39 - Marlbe shoes for sale!

Ches säljer ett utav mina hjärtan åt mig. Länken finns nedanför. Så sorgligt! :/
marble shoes by nelly, stlr 40 oanvända
Klicka här för att komma till Marble shoesen by Nelly!

17.55 - Ches



Dålig bild i know. Men skulle bara visa vilken cancer Chessica är som ligger en meter - knappt - ifrån mig i sängen och skriver i chatten på fb ;)

17.34 - Redan ?

Fyfan. Döda ligan i sängen. Så jävla ägd natt herregasch! Ni skulle varit med och hört. Vad säger man..

11.54 - HometoChes

Nu har jag kirrat rätta veriasionen av Tim Bergs Alcoholic till podisen på bloggen ;) totaly lovelier. Usch, känner att jag måste börja stressa lite för att hinna hem till Chessica så early as possible. Men jag känner ju mig.. 3h i duschen och sen ra liksom, jag är ju inte dirr snabb. Men måste kirra some new music från min spotifylista till my phone så att jag slipper allt gammalt shiet från förra veckan typ ;) maybe update later.

01.16 - Had to.

vad äre här ra ? gunnar ? din jävla fitta. äru bäng eller ? hörru ? han är så jävla bäng

01.10 - Softavafan

Förvirrande. Anyway så är det en liiiten aning drygt när folk tar allt 170 x seriöst och ännu mer allvarligt ang saker man skriver, typ en status jag la ut på fb för ngn dag sen ang att äta och samtidigt kolla på i en annan del av köping. Vilket gav massa dryga, irriterande och onödiga kommentarer och åsikter och jag känner liksom lite såhär palla ens lägga ner så jävla mycket energi på att sitta och grina över en åsikt jag har, som jag skriver på min fb ang mig själv. Suckers, ni gör en bara så jävla trött. 



Ni ser ju själv. Palla fucking jävla 62 kommentarer. Seriöst. Ja, jag tycker att det är sjukt svårt att kolla på självaste hela gänget i köping samtidigt som jag kör in jävla mat i munnen. Det är jobbigt och jag blir smått kräkig av att se deras munnar, liksom dregel och snea konstiga tänder. Hade du haft sånna så hade jag känt likadant. Det är förfan bara en jävla random status. Jag har inget emot dom annars överhuvudtaget, jag älskar liksom han där Tobbe för att han är så jävla skön med sina sämsta kommentarer om allt typ "vadå, kosta den tusen spänn eller?" hade jag ogillat dom för övrigt så hade jag ju inte ens haft kanalen på och jag ville ju se det. Sitt och skriv väx upp åt the rest som kommenterade statusen (dock va dom ironiska och drev, men det fatta ju inte alla) när det är du/ni själva som måste släppa lite på allvarligheten. Men sure, gå och va pissed över exakt allt som inte faller dig in resten av livet så lär du dö snart anyway. Lev istället vafan för att gå och hänga kvar vid saker jag skrev i tisdags. Shit. Ja, jag blir jävligt less. 
Nu pallar jag inte ens skriva some other shit mer än att jag hade mys today med kräkis Ches ;) thankgod finns det gamlingar som henne som kan chilla lite. Gonatt u other snyggisar.

01.26 - Barn på barn på barn

Åh, skön känsla i magen. Otroligt skön. Gasch så skön. Jag ska skaffa barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn på barn - ja, du läste rätt. Jag ska skaffa ett nytt barn så fort eller helst innan det andra barnet kläckts så att jag slipper den där äckliga mensvärken som sätter sig exakt i hela kroppen sisådär flera år innan och efter. Otroligt skönt. Men vadå hej 66 barns mamma. Tjenarrrre!

00.51 - Day nine.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
- det blir liksom a lot of different pics in that way :o så jag lägger upp den som faktiskt råkar vara lite higher than the rest - tyvärr ;) dock har jag bara gamla, ugly pics på oss så ska se what i've got, men hon kommer hata sönder mig after this ;) muhu!








00.19 - Wednesdaynight

Kom typ precis hem efter an hour with Giiimo ;} va typ år och dar sen jag träffa honom sist så det va fuuun. Fårse om han blir my playdate tomorrownight again - man kan ju hoppas på det och att det inte blåser sören då också. However det va bara det jag tänkte uppdatera er med nu och sen slänga in en dagens and one special grej just for Giiimo himself men efter det blir det Tre kronor och tok sova till halv 08 imorgon. Usch, blir ju galet trött av att bara tänka på saken. Menmen guuudnajt.

01.11 - Martin aka Giiimo

"tar du inte bort den där grejen du har i ansiktet tills imorgon så dödar jag dig"Detta inlägg är tillägnat my homie Martin aka Giiimo ;>

Iom att Giiimo inte vet så mycket about my life eller de personer jag umgås med vid sidan av honom så ville han - nu kommer jag få en kommentar om att han inte alls sa det men det gjorde han visst ;) - ha ett inlägg där jag lägger ut bilder på my homies (som han inte redan känner or knows) och skriver deras namn ;) hah. Eller ah, han sa det ironiskt och jag tog det seriöst. Så därför blir detta inlägg till ;)


- Sandra aka  S n a d a r


- Jessica aka  C h e s s i c a


- Hanna aka  H ä ä n n i s eller P e a c e m a n


- Veronica aka  V r å n k k a
förövrigt, kolla kort hår och spinkis jag va :oo


- Maja aka  M a j a m o u s e eller M a j k e n 


- fr.v.
Sabina aka  B i n o 
Ellen aka  E l l e n p r o p e l l e n
- fråga mig inte varför..
Elin aka  L u n d e n
Elin aka  T j o c k b e r t a

Man kan ju hoppas att det här will help u ;) tror inte jag glömt ngn du inte already knows, det visar sig. Men nu är jag tröttis i ögonen och ska sova. Gonatt Giiimo - som läser det här tomorrow så gomorgon så maybe vi ses later ;)

- inlägget blev wierd för att jag råka spara det som utkast för att jag kom på att jag skulle skriva två inlägg före. Därför det inte hänger ihop med the time, texten och the rest ;) hel knas.

18.58 - Day eight.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
- att behöva äta.

18.55 - Stonesinmyeyes

Väcktes av mamma imorse kl 11. Fyfan vad död jag var! Somna om och vakna typ ännu tröttare halv 13 och insåg att jag kanske faktiskt skulle gå upp.. fattar inte vare är med mig right now. Senaste veckan har jag sovit närmare 12h varje natt - eller åtminstone behövt. Skumt. Så lär typ gå och lägga mig typ 19 ikväll - ah om typ 10min för att vakna någorlunda pigg imorgon för att palla ta bilen till stan på mötet. Usch! Men hur som helst, hasn't written anything today för att jag fettat i soffan, varit och kirrat swedbank kort, tjockat even more i soffan och städat och det lär inte bli så jättemycket mer today heller för har endel kvar att göra iom att jag skjutit på städningen i ett x antal dagar/veckor. Men började liksom bli time to unpack all bags i've got från den senaste shoppingen liksom ;) hah!

Och små pussies, this is my 1500'de inlägg för den delen.

01.05 - Bbbbbloggar

Jag skrev b-bloggar för er som inte uppfatta det negativa i rubriken ;)
Jag tycker fan inte att andras bloggar är funnie to read. Oavsett om det är akändisar, wannabe kändisar, bppl eller my homie. Det är inte fun och det roar mig inte - om jag verkligen inte har ngnting alls att göra typ hela jordens befolkning är dead eller typ sover och jag är high. Men nej, det är inte jag att läsa andras bloggar.

01.00 - A while agoooo

För ett år sen vid den här tiden så gick man runt och toklängta tills det skulle bli 6-7 mars pga studentkryssning! Gasch, ett av de funniest things i've done in my life. Tiden har verkligen flygit fram, vilket på ett sätt känns skönt så att man vet att after a while så är skiten som just för stunden känns värdelöst. Men, sen kommer åldersnojjan. Jag som inte vill bli äldre samtidigt som jag vill bort från skiten som händer right now. Så hur man än gör så kommer the ugly truth ifatt en. Men jag skulle vilja hoppa fram typ två, tre år ihopp om att det maybe'll be better then. Btw, kom och tänka på my private blog.. jag har inte ens kommit igång med den än så det känns ju otroligt positivt - sure jag har varit feting pissed här men det är inte sånt the other blog är till för, utan helt other stuff. Eller ? Nu hoppas jag på att somna och vakna skinny as a skull without any fat at all på kroppen ;) det vore ju feting nice och vem skulle tacka nej ? Naaat me iallafall. Hm. Ah, jag ska väl typ köra på ett gonatt och sen chilla ner mig till 6e avsnittet på 7e säsongen av Tre kronor



- snyggaste Noomi Rapace är till och med med ;)




-



Det gäller att ligga i och tjäna fett med cash eller gifta sig rikt..
- jag tycker dock det andra låter otroligt mycket bättre ;)

23.30 - Day seven.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
- vad skulle jag inte göra svarar jag på den! Nej, men jag skulle nog först och främst ändra alla fel i have on my body. Typ fettsugning, boobsförstorning, fettinjektion i övre läppen etc. Finns en hel del och listan kan bli lång om ngt. Men sen skulle jag nog typ kasta iväg pengarna på alkohol, kläder + shoes men.. om jag varit smart och tänkt på det då, så hade jag förmodligen bought a car just for myself. Typ en pudding i rosa ;) rawrrr. Men det är nog prio1&2 som jag först gjort. Sen hade jag nog visserligen skänkt lite slantar till stackars behövande som Sandra ;)

23.25 - Naaatgood

Usch vilken ångest jag haft today alltså. Blä!

23.15 - Newdaytomorrow

Funderar starkt på att gå upp nu och städa undan lite och sen försöka sova in time. Så gonatt

21.36 - Sessan

Ena käääten är wierd. Hon jagar sin svans som en iqbefriad hund. Tror hon är blond alltså.

20.47 - Spy på dig!

Alltså nej, det räcker fan nu.

20.38 - Day six.

Har så boooring så vi kör på en dagens again, maybe three ;)

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Ojojoj. U wish u new. Nej, men jag har otroligt nog, vilket många probably säger att jag inte borde ha, men shit the same, jag har det utav en anledning - honom. Utseende; Jag har krav såsom att hans skor måste falla mig i smak - utan skorna ingnen mig. Sen tänker jag väldigt mycket på stilen och håret. Han han ful stil som rikemansbarn i några "stilrena" gay kläder så blir det feting minus. Håret om ngt måste vara perfect, dock har det egetnligen ingen jättestor betydelse how it looks. Personligheten; Hm. Han ska vara smart, alltså inte mvg i alla ämnen utan bara allmänbildad, liksom fatta simpla saker som inte jag eller en blondin kan. Sen tror jag inte att det är så mycket större saker där. Kroppen; Helst normal - vältränad, eller det är nog mer ett måste för blir rädd för boys med bullmage ärligt talat. Men jaja, not quite that often i find a guy like him - thats fucking harddd.

20.31 - Whatuwannacallit

Lite synd att det bara fanns dåliga remixxxer på Tim Berg's låt Alcoholic. Men la till den anyway cus i loooove it! Så passande mig liksom. Call it what u wanna call it - i'm a fucking alcoholic. Mjau.

20.28 - Sofias änglar

Usch. Böt precis kanal till 5an där det är Sofias änglar. Usch, så hemskt! Stackars lilla bäbis liksom, men massa slangar i näsan och ba "hej jag kanske dör imorgon". Lilla snussan :/ blir alltid lika förvånad över hur gooodie programmet är varje gång. Så värd show :>

18.46 - Martinar = ugly ?

Insåg idag när Ches kommenterade en av mina statusar och skrev att alla martin är fula. Det är faktiskt rätt jävla true. Tänk efter, känner ni ngn martin som verkligen ser bra ut, som inte är kändis utan ngn helt random, ordinary person ? Tveksamt. Jag kommer iallafall, just nu inte på ngn liten stackare hihu. Men sen äre ju visserligen skillnad på att se bra ut och på att va handsome ;) men anyway.. alla mina martin'ar står still i huvudet under kategorin inte så handsome/ugly. Elak jag känner mig, huh. Menmen, heter du martin så tänk såhär - i maybe fogot u ;)

18.25 - Glöm inte..

Flyttat om lite stuff, lagt till lite, new music och blir nog en ny header straxt.
- i like it.
Ooooooch, glöm inte att jag nu finns på Blogkeen!

18.00 - Blogkeen

Malin Bitchan Lundell -

17.58 - LCHF

Kanske borde börja med LCHF diet ;o vad tror ni ?

17.08 - Matimagenheladagen

Middag today; En tallrik sallad + en kycklingburgare (utan bröd ofc) och blååå milk baby ;>

16.03 - High in the kitchhh.

Ska straxt kila iväg till köket - som btw är klart nu, det enda som saknas är nytt kylskåp ;) kirrar bilder later. Men det är så jävla skönt att det äntligen är klart. Gasch! Så i love it. Men hur som helst, nu är jag ikapp med Bb avsnitten så jag måste skriva av mig lite about it.

1. Rodney är äcklig, ful, tjock och har fuckade ben - alltså kolla när han går.
2. Jag fattar inte hur Sanna kunde ligga med honom. Hon är liksom top 10 och kunde få anyone almost, men väljer Rodney +o( äckligt.
3. Thankgod slipper man se hon där.. Ann.. Annie ? Hette hon så ?
4. Gillar inte mickarna de har this season, ibland äre inte mycket man hör without att ha ljudet på högsta..
5. Martin är fucking handsome ;) rawr.
6. Rätt skönt att slippa se Rickards face. Usch, eller hans jävla snack.. sen grinar jag ju inte dirr sönder över Ebba.
- nu tror jag inte jag har ngt på hjärtat more about Bb. But thats my opinion.

Nu ska jag som sagt iväg till köket, dra på tvn där och slänga ihop en sallad åt mig tills later/tonight och även kirra ngt annan att äta, men det visar sig ;>

14.00 - Bb

Nu blir det söndagens avsnitt av Bb.

13.50 - Fettttttoooo

Fyfan. Nu måste jag verkligen börja tänka extremt på vad jag trycker i mig. Hejdå subway, hejdå automat cola (ni vet sånna på typ donken), hejdå allt annat. Nu måste jag börja med en total diet på 6 maybe 7 days - vilket innebär att ja, jag får välja en dag i veckan till att fucka min kropp. Jag måste börja räkna kalorier vid varje måltid och varje dag för att inte överstiga för mycket, helst så lite jag och min kropp pallar. Så nu satsar jag på beach 2011 satan och hoppas det håller i sig. Dock måste jag säga att jag kommer faila ang en sak - vin. Iom att jag älskar mina Tre apor vin så blir det en efterhängare och iom att jag inte "kan" - gillar inte - att dricka vin utan sockerdricka/sprite etc så blir det mitt enda misstag som jag gör medvetet. Men fyfan nu måste jag bli smal igen!
Hejdå fetto - hej skinnybitch
- i wish.


- jag saknar tiden då jag verkligen va a exerciseaholic.
Och jag saknar mig kropp!

Men som jag och Ches prata about yesterday ang to buy a gymkort på friskis så låter det som en jävligt bra idé så ska fråga mami lite sött om hon vill köpa ett. Men fuck. Det här går ju inte längre. Nono, fuck alcohol och allt och alla andra who made me fat! ;) men som sagt så har jag lite other plans about it also.

11.45 - Day five.

Nej, jag har fortfarande inte gått och käkat - jag som va sååå hungrig, right.. utan jag tänkte köra på en dagens again.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
- på det svarar jag pengar och mycket av de ;) iom att har jag bara money så har jag the rest i want - almost. Who doesn't love it liksom.

11.35 - Han är porr!

Usch, vad trött jag är! Sjukt. Är äckligt hungrig också. Så nu ska jag upp och kirra some breakfast och sen krypa ner i soffan igen för att kolla lite Tre kronor och Bb - när mami väl har tid att se. Mår eeeeeckligt illa utan fryylle i magen så need to hurry!



So fucking handsome - R i c k   G e n e s t !
- skulle nog faktiskt dö liiite om jag skulle träffa honom mitt i natten visserligen. Men behind the tattoos så ser man ju faktiskt en handsome guy - ärligt. Men anyway kan bara säga att han är snygg, snygg, snygg och min nyblivande man - lovely!





Rick ska även tatuera sina ögonvitor svarta och opererabort näsan - to look more like a skull ;> dock tyckte jag att det lät lite minus. Men ni läääär ju hålla med om att han är sjukt jävla snygg! Rawr.


04.23 - Time to.

Time to puffa tillbaks.
- dock är det inte alla som är värda min puff ;)



- det blev så mycket som fyra opuffade ;)

00.36 - Day three + four.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
- såååååå otroligt tråkig grej. Men anyway det är sommaren som ligger high over the rest because i love to be a niggahh och vem älskar inte solen som steker, långa, ljusa nätter, uteliv och en massa drunk, happyfaced ppl!
Men iom att den va otroligt booooring så kör vi på day four also.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
- inte heller alltför fun. Men ett mål jag har är att bli en skinny bitch again. Drömmarna är att flytta härifrån, inom landet eller utanför - vilket som. Och önskningar är nog att dom jag älskar aldrig lämnar mig, utan att jag dör före.

G O N A T T   S N Y G G I S A R, NU SKA JAG MYSA MED BUSAN!

RSS 2.0