10.19 - Omg, happyface!

Förlåt mamma. Men jag kunde verkligen inte låta bli.. Beställde precis mitt andra par skor från Nelly den här veckan (a) de jag beställde i förrgår (Marble, Nelly shoes) beställde jag mest bara för att, sen beställde jag ett par nya rosa Marble iom att de jag har, har blivit smått fula pga alla svarta streck jag lyckats gjort på fyllan (a) sen bevakar jag ett par helsvarta Marble också, så hoppashoppashoppas att de kommer in i min strl snart! Wej. Så nu är min dag helt perfekt typ. Ska blåsa håret nu, sen stressa och fixa mig för att sen åka till af i Gimo. Fyfan, plus att jag har världens jävla mensvärk - sånt här får en att hata att va tjej. BÖGSAKER!


20.22 - Rihanna

Jag vet att jag är osocial. Synd för er ;)



- så ni får lyssna på den här tills i get back. Puss


19.56 - Snyggaste Elin


- finaste du. Jag saknar dig också!


14.21 - Wilton 22/10 '10

Inatt fick min äldsta kusin en liten bäbis, Wilton, så nu sitter jag här och väntar på att få se en bild på sötnosen. Snuttigt :}


14.18 - Jagärheltnerkärad

Jag fick en puss av Bingo! Jag fick en puss av Bingo! Jag fick en puss av Bingo!
- helt klart den lyckligaste tjejen evaaaah! Och nu är jag ännu mer in love i Bingo Rimer!




Kul att jag ser as fet ut! Typ tjockisviccan varning på mig :s horbild.


22.55 - Just for once

- när jag flyttar kommer jag aldrig längta tillbaks.
Så himla fult och oglammit!


22.08 - HjärtaBingo

F r e d a g  .  S n y g g a s t e   B i n g o   p å   K a l a s  .


Strunta i kvällen eller supa mig själv under bordet för att klara av heeela kvällen ?

- vafan gör man när livet är så otroligt drygt -_- men som sagt, gud hatar mig.


21.47 - Puss

Böjg. Böjg. Böjg.
- slänger in lite pics från de senaste veckorna. Fårse när jag orkar kirra alla ;)




















P u s s s !


20.42 - Tisdag hela veckan

Senaste inlägget; 5 dagar och 22 timmar sen.
Gasch, är man high eller ? Titta, jag håller till och med koll på vilken dag det är idag ;) nana. Aja, åkte som sagt till tjockisen i torsdags och spenderade hela helgen plus lite till - tills igår hos henne. Krogen - fredag, krogen - lördag. Fett lovely för en alkis lever som har varit uttårkad senaste veckorna. Tycker synd om både mig själv och om Viccan. Haha! Åååååååh, ni skulle se henne i lördags på dagen. Jag tror seriöst jag aldrig varit med om att ngn har varit så jävla bakis ngngång. Stackarn! Blev lite illamående och fick en bakiskänsla själv i kroppen när jag såg hennes lidande, stackars barn! Haha. Jaja, men båda dagarna var nice. Lördagen blev det middag och förkrök hos tjockisen med bl.a Bino, Ellen, Lina plus två till. Mys! Dock vet ingen hur mycket jag förkröka innan, haha lovely ;) mahaa!
Today åkte jag till staden med mami, så kirrade sista filmen till Irene Huss "serien" eller what the fuck man säger. Enbart ettan som saknades så det va gooddie och ah, sen fick jag lite other stuff sen åkte vi hem. Har inte dirr hänt mycket mer efter det. Sen tre har jag mys't med lilla Solo på soffan och kikat på både braiga och totaly värdelösa program ;<
Usch nu pallar jag inte skriva mer. Sitter folk och typ skriker på varsin sida om mig så - liiiiiite svårt att koncentrera sig. Ja, nu är jag less!
Puss


22.04 - Allthesepyffs

Pyffarna på fb är helt knas eller blev idag ;o så blev tvungen att pyyffa tillbaka på alla små boys ;) sååå listan är nu tom och ska därför fyllas once again. Och det gäller dig också ;o så do it!


21.22 - Blodbrist almost!

Juste. Va ju och gav blod today, hihu. Första ggn för att jag är så liiiten :} men det va fun. Fick ännu mer grejer just för att det va första ggn. Men lämnade iallafall 4½ dl. Sen fick jag veta min blodgrupp, som jag tjatat om att vilja veta sen fleeera år tillbaka. Det visade sig vara B Negativ. Kan va för att jag är bäst men även lite negg ;) haha. Gasch, långt sökt. Nej, men nu känns armen våldtagen, misshandlad och sönderknullad typ. Den känns liiite trött ;) Och nej, fråga inte varför jag skrev this. Har antagligen nada to do (a)


21.15 - Rawr

Nej jävlar :o nu äre ju min boy igen på Efterlyst!




- how you doing ;)


20.52 - Det är onsdag!

Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag. Det är onsdag.
- snillet själv har helt plötsligt från ingenstans - tooorsdaag today :s


20.50 - Eller ? :o

i think i'm secret in love with you.. :o
- heeeel knas! Haha


20.25 - Wejwejwej

Happyface x tusen!
Så fort mitt kompis + pengarna är slut (eller börjar ta slut) så blir jag också en stolt ägare till en snygging aka iphone4. Mamma hetsar och får det låta som att hon tycker att jag ska köpa den imorgon. As nice! Kan vara för att jag är otroligt jävla bra.


19.09 - Mööms

Intekul.
Helt sjukt hur fort tiden går. Redan onsdag liksom :o och det är tisdag för mig. Måndag vare igår. Helt skadat. Men iallafall, denna helg har lite lagom mycket att erbjuda ;) det gillas. Fårse lite vad vi bestämmer oss för - med vi menar jag mig och min andra fetthalva Victoria såklart. Haha! Tyvärr ;) men ska sno hennes phoone anyhow, sen är min day räddad. Jaja, just nu har jag tyvärr inget på hjärtat så har inget funny att skriva to you pussies.
Puss


17.55 - Inte snällt

Ah hej då. Nu kommer jag dö. Haha, trots att det bara är sån där dryg undersökningsskit.


17.42 - Onsdagshängning

Fem fredagar. Fem lördagar. Fem söndagar - nu i oktober.
Och ändå kan man inte få för mycket helg. Gasch.

Today sov jag så länge som till halv 13. Ingen vet hur skönt det va. Sega mig upp, käka fryylle, duscha och fixa mig allt för att åka och ge blod -_- haha. Mamma har gått hela dagen (plus igår) om att vi skulle hitta på något idag ;) hahaha. Ändå hamna vi bara där, då hon satt i bilen och väntade en halvtimme och sen om ngn timme när jag ska till tandisläkaren :o haha. Allt för att jag skulle sova sönder imorse (a) menmen. Michelle kom hem today och visade något så fun - eller ? Som bilderna (fast det va mer som ett hackigt klipp) på killen som hängde sig live för några dagar sen. Fyfan alltså :o as hemskt. Kommer säkert drömma massa scary stuff nu, haha. Nej, men usch.. :oo inte ens fun att se.. samtidigt som det va.. fast ändå inte.. usch. Och inte heller får jag skriva ngt om det för att Victoria vill se själv.. UNGE! Haha. Nej, yschyschysch.

Som sagt så åkte jag hem till Majamouse en stund igår. Gaaay hon är ;) gjorde inte dirr mycket, typ facerape'a hennes bruuri Jim och chilla sönder, ah förutom att katten röjjde runt.. Mienmien!  P u s s


18.37 - Later pussies

Till Majamouse nu.  P u s s s s

17.55 - Puss

Lite sött att det är så många som kommenterat today. Puss


16.24 - ifindit!

Wejwejwej! Bara för att Majamouse kommenterade och skrev det med låtarna man spelar baklänges som blir typ som ett message från/till satan så hitta jag låten. Men det roliga är att jag faktiskt har lyssnat på den låten och tänkt "nej, den här kan det inte vara". Så jag letade upp sidan med backwardsplayed låtarna och lyssna på Led Zeppelins - Stairway to heaven (man spelar först en snutt av orginalet, sen samma text baklänges) och där var just den delen i låten som i loooove. Så lovely att ha Majamouse alltså ;) mjau! Thiiinkyaa ;)

Klicka här!


15.59 - Femtiofem

Från ingenstans - no humour.


15.39 - Led Zeppelin

Skadat! Finns typ över 900 Led Zeppelin låtar :s ofta..
hur fan ska jag kunna eller palla hitta den där låten -_-


14.43 - Lahmeboys


- skadade! Haha..


14.32 - Nanana

Lovely music. Pluttat in ngn ny låt i spellistan at bloggen.
Men just nu tar jag hem massa skön music till mamis aka min bil ;)


13.34

Ibland när en person inte kan hantera sin känslomässiga smärta,
tillfogar de sig fysisk smärta. Som sen kan bli ett beroende..


13.05 - Gaah

Och arg..

12.45 - Halluuuuh ?

V A R T   Ä R   M A M M A   ?  :o
Ngn som vet ? Lägg erat förslag i brevlådan, thääänks!


12.30 - Itsyourbirthday

O m   t r e   d a g a r   f y l l e r   m i n   b l o g g   1 å r .
Gasch vad tiden går fort, samtidigt som det känns som om det gått bra mycket mer än ett år. Som jag känner nu så är jag kind of nöjd med att jag skaffa min bitchan och lyckats haft kvar den så länge som i ett år och ändå kunnat varit någorlunda aktiv ;) haha, bortsett undantag vill säga. Liksom, vem har inte gillat att läsa om mina tpl-, happy- och röjjdagar ? Eller kollat på 40tusen bilder som har lagts ut efter en helg osv. Skulle jag va du, så skulle jag va heeeeel nöjd ;) hahah! Btw, när jag skaffa min blogg så fick jag typ fyra andra att bli interested in it och fick typ hjälpa såååhäääääääär många med deras designer - typ. Vadå no life, jag satt här hela dagarna, men så vare ju bara jag som hade tid att lära mig hur man gjorde. Hahha suckers!
Nej, men anledningen till att jag skrev idag att den fyller år på fredag är för att jag förmodligen tills dess har glömt det totalt (förlåt lovely b, hah) och/eller så är jag ute på äventyr och inte sitter här helt enkelt..
Men ni läääär ju skriva grattis då :s - hahaha!

12.12 - Nolovefromyou.

Horsaker.
Förmodligen så skrev jag det nog igår att mitt paket från h&m kommit och att skinnjackan återigen var fööör stooor! Typ hej jag drunknar känslan. Hatar det! Tycker ändå att den booorde vara lite lika min andra skinnjacka som jag köpt där :s skiljer ju inte precis mycket till utseende på de. Men nej. Iallafall så gick jag in på h&m's hemsida för att kolla ifall 36 fanns innan jag skicka tillbaks den. Och vad tror ni det står ? Jo, ".. slut. Se altr." vem fan vill se alternativ på ngn ful jävla jacka när man vill ha den här ? Fittdrygt. Ingenting blir aldrig som jag vill. Det är inte precis första ggn jag säger det, men så stämmer det också; gud hatar mig.
Så nu måste jag kirra ett skärp i samma färg och kvalité så att jag kan använda skärpet för att hålla jackan stängd istället för att draigen dragkedjan - för just nu anser jag det inte som ett alternativ iom att den är feting för stor :s och att ha den öppen går inte heller. Drygt. Hatar sånt här. Hahaha och vem ser gå upp i vikt - typ sådär 15-20kg för att ha den ? Naaat me. Fyfan.


00.37 - Sängen next

G'dnatsi you handsome people ;)


23.50 - Howdoyousmell

Omg, duscha precis. Sen palla jag inte vända mig om, ta min duschkräm för att tvätta bort sminket, så tog bara ngn som stod framför. Såg att det va en duschkräm för boys, men strunta i det och omg vad gott den lukta, så tog lite till. Och lite till. Hahaha! Myms! Inte för att pojkars duschkrämer brukar lukta annat än gott (dock vissa undantag, bigofc!) men helt outstanding. Ibland önskar man att man va kille ändå ;) lätt livet hade varit. Haha, naaat! Men precis som med killparfymer :o de luktar ju ah, 9 av 10 ggr mycket godare än våra :s orättvist! Typ röda lacoste - det är ju en parfym som kan få en göra vad som helst för den som bär den. När jag har så mycket pengar igen, så att jag kan kasta dom runt mig. Dååå. Då, ska jag köpa den till mig själv ;}} sen dont i give a fuck i om det är en boyparfym!  P u s s e l i e p u s s


21.53 - Döööö

Horfittliv! Allt hade varit så mycket bättre om man faktiskt va död istället.. men nej, gud hatar mig som vanligt!


21.44 - Gemig!

Ge mig mer pengar och typ gör mig rik!
Börjar få lite lagom mycket ångest nu över att sparkontot minskat med 1/4 sen jag börja sno massa därifrån och hälften så litet sen i början av året. Fyfan! Jag måste kirra ett jobb eller skaffa en rik gubbe som kan försörja mig, dock står gubbegrejen högst upp på listan. Hugh Hefner, be mine.. gasch! Palla äckel liv!


21.22 - Men neeeej!

Gaaaaaaasch, folk blir fan exstas fan :o dom läser pregnant, bäbis, osv - inte resten. Sen har dom fått sin bild i huvudet och skickar iväg en kommentar, ett sms eller skriver på msn och frågar "är du med barn?". Men neeeej, läs heeela statusen och aaalla kommentarer så ska ni se att det reder ut sig ;)
Men visst skulle det vara lite kul att kunna säga till folk sen"aaah, vet du vem som ska ha barn? Maaaliin :o" men tyvärr ;) inte idag. Det får ni vänta med några år till, jag tänker inte skaffa ett kiddo som ska stjäla mitt liv och min framtid ;)   P U S S !


21.10 - Pregnant


20.59 - Mermermer!

G e   m i g   m e r . . 



H o w   y o u   d o i n g   ?   ;)
P u s s s


20.54 - Måndag

Nej, tyvärr lever än ;>
Kom hem för ett tag sen, hamna på Thuns med mami bla. Fick lite funny stuff som typ två par benvärmare - sen är det ju Malin i ett nötskal som har såååånt bra minne ;) så resten har jag glömt.. Blev kvar hos Viccan iallafall tills idag, så vi tog en sväng in till stan och fixade hennes phone'is och sen träffa vi på Jossan som skulle hem, så följde med henne där IdaHåå va ;) 15min, en kvart senare så va vi påväg ner till station igen ;o för då skulle Ida fixa sin phone'is alsoooo. Efter det så gick vi till Oktobermarknaden som va på Vaksalatorg, kika lite där och jag typ gick och självdog pga min üüüber tunga väska :s inte okej! Haha, när vi gått igenom det mesta på marknaden så blev alla typ 20kg lättare och magen börja kurra sig, så vi gick ner på stan - igen och tog en Cupido sallad, mööööhms ;) haha! Sen efter typ massa spring fram och tillbaka så gick jag vidare till bussen (som jag lovat mamma pga att hon va sjuk och skulle slippa hämta mig) och ah, sen har det inte hänt mer today i mitt liv ;>
Iallafall i helgen, så blev det hem till Viccan på fredagen. Chillade sönder mest, sen Sthlmscrossen på Rörken på lördagen - aaas kallt dock så satt i crossbussen all day typ (a) sen på kvällen blev det till att sova, vaknade 20.20 typ och gick upp en stund för att sen gå och lägga oss igen. På söndagen så va vi inte heller dom piggaste i Gamlis ;) haha, så gjorde inte mer än att gick fram och tillbaka till Storvreta och träffa Malin en snabbis ;) tog fyyyking 45min dit och 45min hem :o skadat! Hahaha! Sen blev det sängisen.
Haha, vaknade till en liten mysis Viccan - vet inte vad som hänt :D hahaha! Lilla snuppan då! Känner mig faktiskt lite ledsen just nu när jag tänker på att jag inte kommer sova med dig inatt ;) muhaha. Som att man kan sakna din negerrumpa som tar såååån plats ;) men jo, det kan man :D
Nej usch, nu pallar jag inte skriva mer är ju ffs Ullared på television'en ;) ni är ju så booooring bitches.  P u s s s

Justeee :o fick mitt h&m paket i fredags, två saker - jättebigmama jacka och svarta halsduken, tröjorna kommer i början av november -_- in my ass, vafan skriver dom ens datum när dom ändå liksom bara ändrar all the time -_- hooooora! Funderar iallafall på att skicka tillbaka skinnjackan iallafall och ta en 36 -_- horfittsaker! Fan vad less jag blir, kommer typ få den och kunna börja använda den tills i vår. GAY!

Dessutom ska jag göra mamma besviken och köpa min nya bäbis ;) you know, skaffar Viccan unge, så klart jag skaffar ;) iphone4 står på inköpslistan!   P u s s !

22.16 - Sängen next

Nu blir det kingarna av tylösand och sängen ;) mööööehms!  P u s s s


21.43 - Doktigjagar

Jag:   kl 21.40
nu vet jag
TILLGÄNGLIG

Victoria:   kl 21.40
hahahhaahhaahahhahahaha
du är sååå off!
:D:D

Jag:   kl 21.41
Nej, on ;);) fett med sugen på
Tommy Lind.. vad han nu heter ;);)


-
tack och lov finns tyda.se för oss som inte är så bra på svenska ;)

21.39 - Available

Victoria:   kl 21.21
hahahaha
är de spännande på efterlyst ?

Jag:   kl 21.26
Jaaaa :o:o
min kille är ju med
19årige
lasmus
är borta

Victoria:   kl 21.28
nej ?
åååååååh vill swe kul !!
see'
*

Jag:   kl 21.30
:D:D
du kan alltid hålla dig uppdaterad
med nya malin.bäst systemet du
lätt installerar i ditt huvud
kostar 0kr och är alltid available
(kan inte svenska ordet)


Victoria:   kl. 21.31
Exakt
:D:D
vad betyder de ?

Jag:   kl 21.32
vet inte
kom ju inte på svenska ordet
hmhmhm
fråga thomas

Victoria:   kl 21.32
hahahah

Jag:   kl 21.32
vafan heter det då
vänta, kan ju slå upp det
;);)

Victoria:   kl 21.32
han är föööööör inne i tv .. :O:O
aah gör e !
:D


- sen det hon skrev då fattar nog inte hon heller :ooo

21.29 - Hjälposshittamalin

Jag ska också försvinna så att jag får vara med i efterlyst :o fett med kändis man blir ;)


21.10 - Horrrny on you

Haha, men snygg nya G.W Persson i efterlyst är ;) rawr. Nästan så att man funderar på att slänga in ett sms och be om hans adress så att man kan ligga där naked på hans köksbord tills programmet är slut ;) mmh, mymsiga gubbar!



Så grymt sexigblick, rawr ;) kan inte slita blicken ifrån honom.
Tommy Lindström, my secret love.. mjau ;)


21.01 - F ö r d i g s k a j a g

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Blivit lämnad i staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.
Ställ oss båda på en våg och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.
Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om..


19.47 - Gaaaah

Funkar inte ens att gå in på min blogg :s wierd. Fuck vad less jag blir ><


19.25 - Fiiiveminutes

Gasch, ingen vet hur trött jag är! Ni förstår inte hur ansträngande mitt liv är alltså ;)
Idag sov jag till typ elva, sen somna jag om - tackochlov - och vaknade igen 12.15. Skönt, men samtidigt va jag så less på att sova ;o avbrott i blogginlägget! Seriöst måste alla snacka om pannkaka på tvn ? Ingen vet liksom hur mycket man längtar efter det :s haha! Tillbaka till blogginlägget: menmen. Gick upp iallafall, käka fryylle och kände mig alldeles för seg för att städa klart - ja, jag vet att jag började förra veckan. Men har inte bara ett rum att städa utan ca 4 till plus en toa och en walk-in-closet, så ja it take some time. Men nu har jag i stortsett bara hallen kvar. Luuuveelie! Imorgon kommer flickorna hit på M.K. hudvårdsgrejs. Dock är det ingen som vet hur svårt det är att ta en dag och tid som passar alla :oo smått jobbigt faktiskt! Fårse hur det blir :>
Sen har jag handlat massor och typ småtjaffsat med Michelle - vilket ska understrykas iom att det är så sällan nu mera. Haha, och ah där slutade mitt liv. Gasch! Såååååååååååååå kul, ska till arbetsförmedlingen imorgon igen -_- kan ju hoppas att de snabbar på sig lite så att jag slipper slösa min dyrbara tid på att bara sitta och känna sig död i huvudet.
Orkar inte er mer nu, så nu blir det straxt Halv 8 hos mig. Puss ;)


22.01 - Pppyff

T i l l ö k n i n g   i   m i n   p y f f a m i l y  ;)
- blev liksom bara tvungen..



Vad gör man inte för  m i n  skull liksom ? ;)


20.17 - Skön ? Eller bara randig..

Kollar på 5an på Sveriges skönaste familjer (?). 
Fattar inte, i ena familjen har seriöst  a l l a   r a n d i g a   t r ö j o r  :s iallafall fyra av ungarna (av totaly 8) + mamman och pappan som jag såg. What the fuck är felet tänker jag då ;o skadat! Helt gay. Hatar randigt, fast inte lika mycket som prickigt ;) haha!


19.38 - Pyffpyff

Sen vare det här überunderhållande med puffarna på facebook ;)


19.36 - Löken

Ångrade mig. Städar imorgon instead ;) mycket funnier på dagen alltså! Hah. Lost.
- och inte alls lat ;)


18.54 - Tisdag

Jättefun att leta igenom alla Led Zeppelin låtar för att hitta just den namnlösa låt jag vill ha tag på ;< fuck. Har inte ens tid med det här. Måste fan städa klart och det måste jag göra typ nu helst. Drygt. Allt är typ en liiiten aning drygt just nu. Förutom det så är jag i slutet på alla A- låtar som Led Zeppelin gjort. Thankgod, så har de inte ö i sitt alfabet. Och det gör ju saken lite lättare. Hm.
Jaja, förutom det så gick det väl relativt bra på förhöret idag ;> fårse vad som händer. Ysch! Efteråt åkte jag förbi station iallafall och hämtade upp Viccan, sen skjutsade jag henne hem till Ida (och Jossan's nya lägenhet) och sen fortsatte jag till Skopunkten, köpte skorna fast va vääldigt tveksam. Sen gick jag in på Ikea och köpte två tavelramar och en vas typ till mamma ;> sneeelis. När jag va done där så åkte jag förbi Ida igen och tog en titt på lägenheten, mycket kvar men annars va den nice ;) lovely, vill också flytta. Fast långt härifrån. Jaja, blev tvungen att stanna vid Gränby innan jag drog hem för att gå in på H&M och köpa nya - svarta - strumpisbralls. Och som vanligt råkade det bli liite mer än så ;o så köpte sju ringar, varav sex satt på samma grej ofc. De är likadana som jag already har, fast i guld. Den andra ringen va en stor rosett även den in gold baby ;) sen kunde jag inte låta bli att köpa likadana örhängen och iom att jag aldrig kan bestämma vilken av de, så blev de både guld och silver.
Resten av dagen har jag bara chillat och sovit (a) ah, plus att jag va förbi farmor&farfar påvägen hem för att mami va där. Så nu ska jag gå upp och städa och sen försöka hinna shave my legs ;) ihateit. Hair alltså dåraaa ;) menmen. Maybe skriver later, om jag kommer på ngt vill säga ;o haha!






Vilka riksmyppar alltså ;) men jag älskar oss ändå. Hahaha!
Yeeeeeeeey, lovely! Vet ni vilket program som starting today då pussies ;) nana! Desperate housewives, omfg vad efterlängtat liksom ;) så ah, borde städa nu dirr ifall jag ska hinna kika på exakt everything ;) ngnting att se fram emot iallafall..
P u s s s s  !


22.41 - G'dnight

Gonatt.
Imorgon blir det nya shoes ;) lovely! Ngnting att se fram emot iallafall.
P u s s   s n y g g i n g a r  !


16.38 - Omgingenvet

Omgfunnykonversationpåmsnmåstejagsäga!
Omgväldigtgivande!
- inte helt friska ;)


15.57

Hey hey mama said the way you move,
Gon' make you sweat, gon' make you groove.
Ah-ah child way you shake that thing,
Gon' make you burn, gon' make you sting.
Hey hey baby when you walk that way,
Watch your heartache drip, can't keep away.


15.38 - Gayyy

have2have.se suger dick totalt!


15.37 - Back on track

Halluuu suckers. Hemma igen från Sthlm, skönt men samtidigt väldigt tråkigt. Det skulle ju inte sitta helt fel att bli rik och flytta dit precis. Menmen, kom hem igår. Så chilla lite i väntan på att  M a a r t i n   a k a   G i i i m o  skulle komma förbi en stund ;) blev lite längre än en stund. Men det kunde behövas iom att jag såg honom i somras sist, förstår inte riktigt varför jag är så otroligt aktiv när det gäller sånt ;) haha. Men några timmar later så låg jag i sängen och ögonen va inte precis de piggaste. Men gooddie night måste jag säga. Idag har jag bara varit till Arbetsförm. jättefun, naat höll på somna, kände liksom hur kroppen skrek efter att få åka hem och sova. Men sånt man får ta antar jag.
Som ni förmodligen ofc vet, så åkte jag och min personligaassistent Viccan till  S t h l m  i torsdags ;) kind of nice! Tyckte det blev lättare att åka dit på torsdagkväll istället för att dra sig upp tidigt på fredagen och bara va allmänt trött och stressad. Så blev mys med oss själva i Thomas lägenhet hela fredagsmorgonen iom att vi råkade typ vakna kvart i 7, så blev lite te och Vakna med the voice, skönt. Vid tre tror jag, började vi röra oss vidare mot båten som skulle ta oss till  S a n d h a m n . Kommer inte riktigt ihåg vad klockan va när vi kom dit men whatever ;) blev en röjjd kväll i hotellbaren bortsett från vissa undantag. En annan höll dock ut liiite längre än de andra tröttisarna som gick och la sig halv 02, först flera timmar senare när klockan närma sig 05 hamna jag också i sängen ;) haha. Men det va lovely trots att det va lågsässong, lite synd menmen.
Resten av helgen blev vi kvar hos Thomas i Sthlm, mys. Funderar på att göra ett byte med honom.. om jag får lägenheten (som han ofc betalar varje månad) och han får mitt rum + alla andra kvalifikationer det innebär så borde det va jämt :oo tycker jag låter som ett utmärkt byte - för hans del!
Nej, om man hade det så bra ändå.. usch vad jag vill flytta härifrån, så otroligt less på Uppsala och folket här. Typ dö känner jag lite. Imorgon blir det iallafall stan, ska kirra en grej sen vidare till Skopunkten vid Ikea och kirra ett par stövlar sen vet jag inte vad Viccan och IdaHåå snackade om, men fårse vad mer som händer ;>
Nu sitter jag och väntar på att That '70s show ska börja, så kan ju hoppas att tiden går lite fortare iom att jag är så üüüber trött.   P u s s   f i s a r  !


RSS 2.0