14.43 - Hot baby, hot!

Porrigt! Väldigt porrigt! Viccan och jag springer runt almost naked och försöker bli lite negrer tills på söndag ;> i och med att båda blev sjuka så kunde vi inte följa med på förra crosstävlingen så ska iväg på första nu på söndag i Uddevalla, nice. Menmen, ska packa ihop allt och åka vidare fyra km till hennes mamma och träffa min lilla kissunge (a) och sen ska vi iväg och grilla + bada med hennes mami ;) lovely! Usch, nu orkar jag inte sitta här längre, men nu vet ni liksom att jag lever ;) skriver om alla mina festligheter ngn annan dag, typ när det regnar..

Och sen ;) ja, jag har bara en bh, känns jättesynd.. nej, men har man en favorit så har man och det är min ;) sen, du behöver ju faktiskt inte sitta och titta på mina boobisar om du inte vill ;) nu tänker jag inte lägga ner mer tid i den här disskussionen, för vi alla vet att du är jealous och det blir bara pinsamt för dig. Välkommen in i min garderob baby!


19.12 - Tisdag

Gasch, orkar verkligen inte sitta här :o det finns liksom inte tid eller ork. Lite smått tråk i och med att ni sitter där och väntar ;) haha! Menmen, jag skriver senare om helgen och senaste dagarna, känner att jag inte orkar nu iallafall (a) Puss så länge


18.01

Alltså, jag har kommit fram till att det är opassande att klä sig i vita kläder när man går ut 9an. Liksom, wannabe oss/de som tar studenten. Alltså vilken färg som helst men inte bara en vit klänning. Nej, det såg inte bra ut! Men däremot på studenten så tycker inte jag att man ska ha annat än vitt på sig. Nej, usch för alla 94or.


17.28 - Ahmaagad

2 5  m a j - o'learys med Viccan, IdaHåå och Hughgoe


Myyms


Ida

2 7  m a j - mormors begravning ♥


Kistan


Sandra, kusin


Ida och Evelina, kusiner


Hjärtat från barnbarnen


Kom och tänka på en sak nu.. i alla tre familjerna så börjar de första
två ungarna på samma bokstav - Sebastian och Sandra, jag och Micke,
Evelina och Emil.. sen kommer den tredje ungen och är mobbad. Så om
mamma skulle fått en till unge skulle han typ heta Gunnar. Sen är det
även så att det liksom går i ett mönster, kille - tjej - kille och tjej - kille
- tjej, så han där Gunnar hade blivit kille ;) haha!


Mormors gravsten är inte klar än dock, så därför står det Johan Lindblads
familje grav. Men man kan ju hoppas att den är färdig snart..

2 8  m a j - förkrök hos Jonte + utgång med lite folk


Viccan och Bitchan yanaaa















2  j u n i - sista dagen i skolan + utgång med Viccan


Lag ett, livets vinnare - elr ngt..


Bino, Elin och Ellen, lag två (plus mig och några till) - vinnarna och
såklart så vann vi ju..


Snyggingmobilerna, Bino's och min




Sen gick vi vidare ut och spraya lakanen till flaket..


Stina och Bino - vet dock inte vad Stina gör med hakan, men ;)


Bara mitt namn som är roooosa ;)








Bitchan med ett heeelt vinglas


Bitchan med ett trasigt :o jag fick liksom två myggor på benet, kasta
vinglaset och börja slå myggorna och ah, det här är resultatet..






Alltså jag är så söt ibland!

4  j u n i - Studenten


Viccan, jag och mami


Bino, jag och Ellen - syns ju vem som är fotokåt

1 1  j u n i - Utgång med mina pullor


Sötaste Sabina och jag




Jennie


Våra shotar, as myms! (Jag tror klockan var efter 00 och därav datumet)

1 2  j u n i - Chillkväll, åkte runtrunt med bilen i stan, sen Knivsta + träffa folk

Gasch, ni skulle bara veta huuuur kissnödig jag var :o

1 4  j u n i - Kista, Sthlm, Grönan och Knivsta med DaSilva och Viccan


Viccan - dock inte jag - DaSilva


En lite smått rädd Bitchan.. haha!


Lovely, är helt kär i den!







1 6  j u n i - röjj + krök med Sandra och Sonya


Så gott!


- kommer en till bild senare, har den dock på mobilen..

1 8  j u n i - förkrök hos älskade Sabina + utgång @ Kalas


Elin


Min älskade Simon


Jocke och Stina


Ellenpropellen



Slut på pics för today ;) Puss


11.34 - Klickklickklick

Typ 1 minut kvar av överföringen, seeeen ni ;) haha! Såg precis att jag inte lagt upp en enda bild från flaket eller ngnting. Snacka om lost. Så nu ska ni få alla bilder på en och samma gång, typ. Men det är ju bra, så har ni ngt to do today. Skriver snart om gårdagen..


01.28 - Kult!

Juste, på tal om att jag var hos Sandra igår (och nej Sandra, jag låter inte som en gammal gubbe nu) haha. Men de snackade om ngt videoklipp och lalala en annan fatta iiingenting. Så jag klirra upp Alice's fb och leta upp klippet och ah, gaaasch alltså! Slänger in det in case you also wanna see, jättekulT!



Min nya boooooyfriend ;)


01.23 - Tröööött

Som sagt så tog jag bussen till Sandra igår, där även Sonya var. Hade trevlans, tog Sonya's pappas räääjserbil till Gimo och kirra dricka sen åkte vi hem och började onsdagens drickande, totaly mymsigt, verkligen efterlängtat! Menmen, sen kom det lite folk och vi satt där och ah, sen resten av kvällen behöver vi ju inte nämna ngt om ;) haha! Ska lägga in en bild när jag orkar hämta sladden - har även hittat kamerasladden (a) den låg i en påse :$ hahha! Jag är sämst. Mamma ringde iallafall vid kvart över 11 precis när jag vaknat och undrade ifall vi ville komma till morfar där hon var själv, dock sa jag nej men sen tyckte jag så synd om henne så jag packa ihop alla saker och sen gick jag dit (tänkte liksom på fettet) kom dit och möttes av mamma i dörren som sa "nej, men.. kom du iallafall :D" sen ba "jag kunde ju ha åkt och hämtat väskan där, pucko" jo, den var ju rätt fet som sagt. Menmen, stannade där en liten stund, mamma hade precis blivit klar med städningen så vi åkte vidare till Öregrund. Kirra bla dricka till midsommarn och sen gick vi till ett fik så att jag skulle få frylle. As mysigt! Jag har inte haft såhär kul med henne på länge, saknar det verkligen! Hon har till och med sagt det två ggr idag ;> så det är ju bra ;) fick som vanligt lite stuff, så jag är nöjd. Sen när jag kom hem, kom jag på att jag hade mitt Hm- paket på Ica, så fick pengar av mamma och sen åkte jag ner och hämtade det, as nice! Men jaja, gjorde inte så mycket mer. Skjutsade pappa till Långhundra (typ Knivsta) och hämtade andra bilen, sen var jag hemma till halv 21, as sent men skönt. Så nu har jag typ ägnat mig till filmen På smällen, städning och tv'n och nu sitter jag här.

Men iallafall, imorgon kommer min söta Ida Kungen Knarkmyr hit, det gillas starkt! Vi har typ planerat värsta fatcampet ;) hon kommer hit typ till 12, så jag ska hämta henne vid bussen. Sen ska vi ut på en liten promenixx, sen blire fryykost - as mys! Och sen ska vi väl bläddra igenom alla Micke's filmer och se om det finns något fun att kika på. Så vi ska über mysa. Sen närmare kvällen ska jag fixa i ordning mig och vidare till stan för att förfesta med mina flickor (kanske ngn annan also) hos lilla Bino, sen blire utgång med några från klassen - totaly lovely! Så vi ses väl på Kalas små pussies ;)

Nu måste jag egentligen försöka sova, ögonlocken börjar klibba fast och dvdn står och morrar att jag ska kika på Tratten & Finkel ;) haha. Men g'night smulor, puss!


17.36 - Bye

Nu ska jag kirra det sista och sen bege mig till Sandra ;> finns på luren babe! Puss


17.26

L as in loveeeeeeeely ;)


16.52 - Tisdag

Tjenislillpenis!
Idag känns det som att jag hunnit med allt och lite till. Mamma väckte min fem minuter innan hon skulle till jobbet, så skjutsade henne och tänkte "ahmen då åker jag hem och sover sen igen" bara det att jag blev ju verkligen jääätteepigg av att köra och bestämde mig för att gå ut och gå ca 45min innan frylle, så det gjorde jag. Känns as nice, kom hem sen och käkade, la mig på soffan på altanen med kissen en stund men insåg rätt fort att det var as varmt och bestämde mig för att ta en solning istället, så tog bilen och åkte och solade - höll på dö rent ut sagt.. sen driva (läs drajva) jag vidare till farfar, som var själv hemma, så åkte ner till Alundacity där farmor och Kevin var, så tog med mig honom och åkte tillbaka till farfar ;> duscha av mig solarielukten och cocosoljan. Sne käkade jag och åkte vidare till Gimo för att hämta mamma ;> så nu sitter jag här hemma och funderar starkt över vart fan min kamerasladd är :o har ngn sett den ? Haha, drygt.. jag som skulle fixa en ny header, men tyvärr så kan jag inte do it now utan bilderna. Men den dyker väl upp om ngt år, som vanligt.. Btw, träffade Therran av alla personer i Gimo idag :o as länge sen sist! Får styra upp det! Senare idag så ska jag ta bussen till Östhammar och hälsa på Sandra aka Snadar, funniebunnie! Fårse vad vi hittar på ;> juste, morfar åkte in till Ackis today pga vatten i lungorna, som att vi inte haft tillräckligt med problem ? Väldigt opassande! Men hoppas allt blir bra :/

Måste även säga rest in peace Ida Kungen Knarkis blogg ;>


02.38

Jag gillar verkligen inte att läsa andras bloggar, intresserar mig inte ett dugg alltså ;o och då inte nu heller när jag har üüüber tråkigt.. suck!


02.28 - Porr



Glöm inte att jag finns på fb, sök på Malin Beatchan Lundell and you'll find me ;)
Där är jag nog mer aktiv än på bloggen tyvärr. Men heter du däremot Machmed
Mohammed Albani, så skicka ingen vänförfrågan för du får dissen och det är ju
ovärt ;) men annars do it.. Allan Svensson liksom hallu ;) sooo pornooo ;) Puss!





M a l i c i o u s  -  t h e   b i t c h   a s   y o u   w a n t   h e r . .


02.18

Bloggdesignen vare ja.. råkade ju som sagt förstöra verkligen hela headern sist jag pilla, sen dess har jag inte haft tid eller ork att sätta mig ner och kirra en ny. Så kanske imorgon, men fårse är riktigt trött just nu.. Gonatt


01.45 - Spontant, melike

En liten uppdate på hur min helg sett ut ;)

Fredag;
Krogen!
Åkte hem på morgonen som sagt, drog in till staden mötte upp Viccan och Jennie och drog dit på förkrök med dom och Sabina såklart :) sen blev det Kalas, as nice det blivit där. Värsta mys! Men jaja, mer hände väl dock inte.

Lördag;
Bakisdag! Nej, mådde faktiskt bra - tror jag ;o vaknade super tidigt och kände bara lusten av att vända mig om och fortsätta sova - men gick dock inte. Segade hela dagen och strök planerna pga världens blåsväder - vinden hugo as we use to call it. Planerade istället för en lugn lördagkväll, men sen kom Viccans pappa hem och det blev massa tjaffs, så vi bestämde oss snabbt för att köra på en Max och sen se vad som hände. Åkte vidare till Luthagen (?) till Jockopucko bor numera och där även Adam Cameron Diaz var ;) haha! Satt där ett tag och skjutsade sen ner de på stan och vi fortsatte vidare och hörde av oss till Martin som satt och väntade :) träffade honom och Adam en stund och gled runt lite i staden tills Viccan och jag fick för oss att dra till Knivsta och träffa lite folk, typ Siiiimooon :D var där ett bra tag och stod uteee i regnet :o fattar ni ? Jag ute i regn ? Säger bara stackars mitt hår, men som tur var hade jag satt upp det lite fult i en knyyyt. Menmen, var tillbaka i stan vid ett, regna satan :s träffade lill- Hanna snutt ett tag, sen skulle dom åka och Viccan ville åka Donkendrive, så under tiden i den låååånga kön smsa Hanna igen och undrade vad vi skulle göra, så när vi var klara åkte vi och hämtade upp henne igen :) sen hämta vi Hugo på krogen, skjutsa hem honom, sen Hanna, sen åkte vi hem och var hemma vid 04. Slockna typ dirr..

Söndag;
Hm, kommer knappt ihåg.. men chilla mest, drack lite runt 15 på dagen och åkte Viccan's pappas rääägerbil runtrunt. Sen åkte vi hem, har jag inte helt fel så tror jag vi somnade ;o haha. Jaja, gjorde faktiskt inte mycket mer. Jo, juste.. Hughgoe kom ju och hälsa på :P

Måndag;
Vaknade straxt innan tio, nice. Fick sms av Viccan att hon lagat kladdmuffins åt mig fastän jag väckte henne tidigare pga att jag inte kunde ligga still - vilket hon får skylla sig själv för ;) för hennes rumpa är bra ivägen den också :D Viccan somna så jag satt mest i köket med Kakan. Jaja, hoppar lite nu. DaSilva kom och hämtade oss lite innan 18 och vi tryckte in oss i hans Audi TT ;) gasch! Åkte till Kista och handlade kläder ;) - lägger in bilder sen plus att jag köpte lite nya armband. Det gillas! När vi var klara gled vi in till Sthlm och parkade sen gick vi vidare och hamna vid Grönan ;) as nice! Första men dock iiinte sista denna sommar. Kom dit vi 21, så hann dock bara åka tre saker, popexpress, insaine och extream. Aaaas nice ;) fyfan så fun alltså! Blev klara till 22 då vi begav oss hemåt, i letandet efter en Donken (efter att vi preciiiis åkt förbi en) så hamna vi hos hans friend ute i skogen typ utanför Vassunda vid Knivsta så fick vi mat. Haha, skummis menmen ;) sen fortsatte vi hemåt och var hemma runt 01. Skön kväll, slockna som en kissikatt och sov nästan 12timmar.

Tisdag;
Alla var typ sjuka utom jag och Vicco's pappa, så jag blev sen rätt säker på att åka hem, så fick skjuts av Patric till Gränby, lyckades precis missa bussen, men körde förbi och hann ;) var hemma vid 16, handlade, käkade dagens mat - frukostmackor med groddar på. Hände inte så mycket mer, duscha, släppte av mamma och pappa vid Kim&Kevin, åkte sen vidare till Robin för att säga hej, blev ett lååångt hej och inte bara hej. Mys! Råkade bli kvar där till 20, då jag precis fick sms av mamma som undrade ifall jag skulle komma snart, så åkte dit och grattade Kevin, tjockade och sen åkte vi hem. Gick typ och la mig dirr när jag kom hem och kikade på moviesar ;) har tyvärr inte somnat än men funderar på att trycka ner mig och få lite sömn innan jag ska skjutsa mamma till jobbet imorgon (för att få tillgång till bilen under tiden hon jobbar ;)

Menmen, det var väl typ det senaste ni missat av mig pga mina små äventyr ;)

10.23 - Mondaymorning

Shululu pussies! Tonight ska Vicco och jag bli hämtade av DaSilva, sen åka iväg till Kistagalleria och köpa kläder som vi ska ha nästa söndag och framöver i sommar ;) as nice! Menmen, sen händer det väl inte alltför mycket alltså ;) men jaja, tänkte slänga in en studentbild iallafall, tills jag får ork att lägga in de andra ;)


19.03 - Fredag hela veckan

Sitter hos Jennie med Viccan och dricker, Jennie är på bio och snart kommer Sabina sen blire förkrök och krogen later ;) mjau, ska dricka satan tonight igen känner jag, men vad trodde ni ? Ni är ju liksom inne på Bitchans blogg.. Iallafall, dagen har varit relativt chill, gick upp as tidigt (typ 10) för att mamma skulle hämta mig, sen åkte vi till Gränby och jag fick massa saker :} betalade dock ytterst lite själv, men hallå fick ju liksom 600:- plus kläderna av henne, så kan ju inte begära mer tycker jag. Lägger in bilder på det nyinköpta imorgon eller ngt ;) Nu ska jag fortsätta suga på mitt vin tills mina andra pullor kommer, så Viccan och jag får väl roa oss själva som vi brukar vara så duktiga på ;) haha!
Btw, imorgon ska vi förmodligen till Knivsta och träffa pojkarna :} lovely! Pusss


16.33 - Lillsnuppan



- det är sånna här personer som gör ens liv ljusare, som ger en ett leende på läpparna och får en tänka 'jag är glad att jag har dig'. Det är personer som du som man aldrig vill mista och jag kommer sakna skolan enormt mycket utan dig (och de andra såklart). Vi måste ses ungefär lika ofta typ sisådär varannan dag eller ngt. Haha. Nej, men jag är glad att jag hamna i den klassen jag hamna i, med dig. Du kommer alltid vara min lilla sunshine ♥


16.24 - Johannacopy

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? - En
Vad tycker du om kärlek? - Beror på
När kramade du någon sist?
- Vet inte, mamma maybe
Saknar du någon speciell person?
- Jo
Har du svårt för att bli kär?
- Ja, eller.. vet inte
Är du singel?
- Ja
När fick du senast en komplimang?
- Idag

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: - Nej
Hånglat med nån riktigt ful: - Jag strular bara med snygga, nej klart jag har :s
Hånglat med fler än 50 pers: - Ska börja räkna..
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Jau
Gjort något riktigt dumt? - Verkligen
Gjort något du verkligen ångrar?
- Klart
Åkt ambulans? - Nej
Gjort nåt olagligt? - Ja
Fått din mamma att gråta? - Nej, tror inte det var pga mig
Slagit ner någon? - Nej
Skämts över dina föräldrar? - Har väl hänt men whatever
Sagt jag älskar dig och menat det? - Ja!
Tar du droger? - Nej, i wish sometimes
Dricker du? - Ja, mycket och länge
Vilka kläder sover du i? - Stringisar baby
Vad hatar du verkligen? - Just nu vet jag faktiskt inte vilket som övervinner de andra.
Är du ensam nu? - Här nere, ja.
Vill du gifta dig? - Maybe
Vill du ha barn? - Ja

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng?
- Jag och Vicco
Såg dig gråta? - Jag vet inte
Fick dig att gråta? - Mormor tror jag :/
Du delade en dricka med? - Viccan
Du gick på bio med? - Usch :o det kommer jag inte ihåg..
Skällde på dig? - Mamma ?
Sa någonting till dig och vad var det? - Viccan "men gå och duscha raaa, datan står kvar"

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
- Nej
Kramat någon? - Nej
Pussat någon? - Diva isf
Köpt någonting? - Mycket
Sjungit? - Nyss i bilen ya naa ;)
Saknat någon? - Klart..

16.15 - Binocopy

Jag kör en serious jämfört med söta, lilla Bino ;)

Om dig

1. Hur gammal är du? - 18år, 5månader, 1 vecka och 6dagar 
2. Hur lång är du? - 178 (man kan ju hoppas att jag växt lite)
3. Vart bor du? - Alundabigcity (och Gamlis)
4. Är du nöjd med ditt rum? - Skulle kunna vara liiite större och ha mer sätt att möblera ;o

Sex
1. Är du oskuld? - Nej. Eller ? :o
2. Har du pojk/flickvän? - Tack och lov inte, haha
3. Brukar du ofta ha sex? - Kunde vara oftare alltså!
4. Har du haft sex mer än 20 gånger? - Om jag har!
5. Har du ätit något som legat på någon annans kropp? - Yes
6. Har du haft sex på en offentlig plats? - Haha, inte bara en gång..

Godis

1. Hur mycket pengar lägger du på godis i veckan? - Ytterst lite
2. Tycker du om lakrits? - Ohja
3. Har du någonsin känt dig tjock efter en godis kväll? - Jag är alltid tjock!
4. Har du handlat godis för över 100 kr på en kväll? - Har nog aldrig hänt

Fest
1. Ungefär hur ofta festar du? - Hur mycket är ofta ?
2. Vad innehåller den bästa drinken? - Allt som blir rosa ?
3. Har du ens varit full? - Har jag ens varit nykter ?
4. Brukar du, på fyllan, ofta göra saker du ångrar på fyllan? - Det händer
5. Vem anser du vara party kungen/drottningen? - Jag själv, jag själv och såklart jag själv.

14.25

Nu finns lite bilder på fb, från Viccans kamera. Blir från min om några dagar och sen ska jag kirra några från lilla Bino ♥


13.07 - I'm back

Usch, över en vecka sen jag sist uppdatera. Men hallå, jag har sommarlov (för sista gången i mitt liv) och det är sommar så vem har tid att sitta här när man kan steka i solen, glida runt på stan eller dricka vin ? Precis, vinet är min nya vän. Har spenderat de senaste dagarna hos Viccan och har vi inte varit här så har vi varit hos mig i princip. Men jag har ju tagit studenten nu och allt, känns rätt bra bortsett från att jag kommer sakna min klass, min skola och alla andra bajskorvar på Boland üüüber mycket och det menar jag verkligen. Den här tiden har verkligen varit den bästa i mitt liv hittills. Jag ångrar verkligen inte att jag valde bygg och hamnade i min underbara klass! Menmen, senaste veckan har jag iallafall druckit a lot of wine - as mums. Ätit med några av flickorna i klassen + Vicco, åkt flak ofc alltså haft allmänt lovely life.

Studenten 2010
.. kunde inte ha blivit bättre! Solen stod high up in the air, alla hade ett smile på deras faces och glasen klirra från morgon till kväll. Började dagen på skolan vid 8 typ, tog gruppbild med klassen och gled vidare till anläggarhallen - där vi tydligen skulle äta frylle ;o - tog yttligare bilder fast med måleriklassen sen gick vi vidare till kaféterian där det var ngt grejs - missade det, tyvärr alltså - sen vid halv 12 var det utspring och byggklasserna började. As skön stämning i korridoren i väntan på att springa ut. Haha, bygg körde "vi hatar fordon" och man såg deras mördarblickar mot varann, skööön! Menmen, som fjärde klass vare våran tur - typ minsta klassen dessutom. Men jaja, sen gick vi ut och vid 12 gick flaket iväg - as nice. Verkligen en obeskrivlig känsla :o Det tråkiga med flaket var att det gick as fort att åka och att de hade stängt av "raggarrundan" så det var ett minus! Sen blev vi avsläppta vid skolan och åkte hem. Jag och Viccan fixade lite, käka när de andra kom och sen råååka jag somna på soffan och Viccan i sängen (a) vaknade någon timme senare och börja dricka igen och sen drog vi in till staden igen efter 21. Mötte lite folk på bussen som vi drog med till Framfickan/Salt, satt där och drack ett tag för att vänta på lite folk. Träffa Stortobbe, Martin och Adam bla - wie. Sen gick vi vidare till Kalas, där jag träffa min lilla Simooon :} hihi. Stannade på Kalas tills 02.10 kanske sen drog vi till bussen. Kvällen blev relativt lugn och det var lite synd men samtidigt skönt med tanke på hur jag lyckats blivit senaste kvällarna vi röjjt. Menmen, verkligen lyckad dag och det är synd att jag aldrig kommer få uppleva det igen..

Slänger in lite studentbilder och andra pics in a while baby ;) Pusss


RSS 2.0