11.21 - Onsdag

Pratat med ngn dude på arbetsförmedlingen. Ringt kommisarie Birgitta - haha och bokat tid på tisdag kl.10 för förhör. Nu ska jag klä på mig och dra in till staden för att sen åka ut till Viccan och ta bilen tillbaka till Alundabigcity. Puss


23.58 - Mikkola

Mikkola, Mikkola, Mikkola, Mikkola, Mikkola, Mikkola - funkar fortfarande :o
Puss och gonatt


23.22 - Happyface

Ibland är det ju fucking freaky good to have små snygga friends som alltid kan få ens humör på topp igen. Lagom mycket det uppskattas. Haha, sitter här med flinet i hela ansiktet igen och försöker få mig själv att sluta, men nej. Haha, så kommer få sendrag i hela kinden snart och träningsvärk imorgon. Haha, underbara människor alltså!







22.07 - MrM

Rasmus, säger:
fan du ahr ju tagit bort bästa bilden på fejjan!
malin ' säger:
Ja, menshuvudet satt ju och klaga på alla bilder jag hade
Rasmus, säger:
ja gillade ju deeeen bilden

-
hahaha, klockren!


21.36 - Fyfan

Haha och där sjönk du totalt till botten i mina ögon. Pinsamt


21.17 - Lostinparadise

Jag har kommit fram till yttligare en grej idag. Vad min unge ska heta.. Mikkola, totaly fun att säga och lika funny everytime. Haha, kan det bli mycket bättre liksom ? Mikkola, Mikkola, Mikkola, Mikkola - ah, fortfarande lika fun :o


20.52 - Inte okej!

Det är sjukt hur snygga vissa personer kan vara :o
-   å t e r i g e n ,   j a g   d ö r !

Men sen så är typ hälften av personerna yngre. Vissa är till och med små :o det är inte ens okej att det finns så otroligt handsome personer när de inte ens är lika gamla eller äldre :o har inte förstått grejen. Hm. Men i know one thing ;) you're handsome. Typ how you doing x tusen. Orättvist till en stor del och yttligare lite till. Puss


19.49 - Mondaymorning

Neeej, för det är ju tisdag. Men sjunger liksom Melanie Fiona's låt Mondaymorning ;)
Har typ städat sönder hela dagen känns det som. Fixat om massa så att jag ska få plats med alla skor - som jag inte lyckats med tidigare. Så garderoben är straxt klar, thankgod. Sen ska jag bara damma och dammsuga rummet så får det va done sen. Men får väl göra det tonight för imorgon och resten av veckan har jag no time at all och nu har jag liksom gått och väntat på att äntligen få städa så måste verkligen göra det. Imorgon ska jag ringa till polisen, åka till arbetsförmedligen, ta bussen till stan, hem till Viccan, ta mercan till Alunda, hem till Maja på Mary Kay- party, sen hem och sova med lilla Vicco hos mig :} så kind of fullbokad dag om man säger så. Och ändå fråga alla "vad gör du om dagarna ? Sitter du bara hemma eller ?" och kom precis fram till att jag inte ens har tid med det. Nana, fick jag även ett litet sött samtal av Ida Kungen Knarkmyr today, hihu det är ju en av alla små snyggingar jag måste ta och träffa snart! Gasch. Helt sjukt att tiden går så fort och att man kan glömma sin ordinary vardag så lätt :o får verkligen göra en kom-och-lek-med-malin-dag alltså ;)
Men som sagt, va förbi Majamouse en snabbis innan jag handlade ;) så hon fick roa mig lite innan jag blev tvungen att åka hem och komma tillbaka till the reality again. Ingen vet hur duktiga vi är på att glömma saker alltså, helt sjukt. Haha och ingen vet hur lääänge vi fick sitta inne på Apoteket innan vi ens fick betala, trots att vi bara hade 2 nr efter den som va :s skadat, man kan inte behöva köpa exakt hela lagret en tisdag klockan 17. Dryga människa! Haha, men lyckades nog roa både oss själva och hela Drugstore'n innan vi va klara ;)
Lovely, såg idag att Desperate Housewives börjar nästa vecka igen. Ibland blir livet lite bättre trotsallt. Onödigt efterlängtat verkligen!


18.22

Jag fattar inte hur en person kan ta sån plats i ens liv och bli så betydelsefull på sån kort stund.


18.05 - Tisdag

Ha aldrig några förväntningar, på så sätt blir du aldrig besviken.
- det kunde inte låta mer passande just nu.
Men lagom synd att man är så skadat "inne" i
personen så att man inte hinner tänka efter in time..


22.39

Nu taggar jag. Puss och gonatt


21.59 - Katten har klööös

Dryga, äckliga människa. Lagom lack det gör en. Typ dö. Men man kan ju inte önska livet av en sån patetisk människa. En dag så blir du lika gammal som oss och då inser du hur pinsam du är eller var. Det är ju lite smått synd att du inte heller kunde hålla dig till sanningen. En aning irriterande i och med att jag inte klarar av sånna personer. Synd att du är så liten och patetisk. Annars hade det varit lite smått fun att göra livet lite svårare för dig. Meeeen syyynd. Haha, skadat. Tänk om jag gjort en anmälan på allt som hänt mig. Då hade dom haft fullt upp i flera år. Synd att jag inte visste att det va sånt otroligt stort nöje och intresse ifrån din sida. Skabbfitta, det är fortfarande bara DU som gör bort dig och det är DU som är pinsam. Vänta, är det nu du ska pissa på mig ? Vad myyyyysiigt hörru! ;)


21.52 - Så osociala

Fattar inte poängen med att sitta här everyday :s det händer ju inget. Alla på fb är dryga och uppdaterar typ 1gång om dagen. Inget mer. Och på bloggen, yey. Här skriver man liksom av sig. Men just nu har jag inte ens ngt att skriva. Inget funny. Vilket liv. Så jag förstår inte Victoria böghuvud Oscarsson som sitter här helst hela dagarna. Thankgod, så har mitt beroende släppt en aning dåra. Men så beror det mest på other stuff och inte på osociala kids. Gasch. Inte heller vill man logga ut och släppa allt när man väl satt sig - för det kaaaan ju hända ngt :o Och i och med att andras bloggar inte roar mig så funkar ju inte det heller som tidsfördriv. Usch.


21.10 - B. on top

När Viccan och jag satt och tjocka oss på subway så kom vi in på V. Sen lite mer in på V. Och det slutade med att vi insåg att V inte har ngnting alls på sin kropp - alltså utseende, allt - som ser bra ut, är snyggt, fint eller ngt. Annars brukar man alltid kunna hitta ngnting, typ ah Viccan har sånt söt dubbelhaka eller hennes näsa vill jag ha. Men det finns absolut ingenting på V som man kan säga så om :s en negerrumpa, fult ansikte, konstig kropp, ful stil.. nej, absolut ingenting. Jag är glad att jag inte är du. Och jag är glad att jag slipper ha dig i mitt liv. Men jag tycker synd om dig, för du har typ ingen kvar. Konstigt. Naaaat. Men du kan ju va happy nu att jag inte har ngt kvar med d.k. Det kanske ger dig en aning mer livsglädje, som med allt annat.


20.59 - :<




-  v a d   s e r   d u   h o s   m i g  ?


20.11 - Måndag ?

Är det måndag ? Visst är det måndag ? :o
Today vaknade jag så tidigt som klockan 10 av att ngn ringde och väckte mig, två ggr i rad till och med liksom. Och veeeeem svarar klockan 10 på morgonen om det inte är kungen liksom - och som att jag ringer mig själv ? Naat. Inte jag iallafall. Men straxt efter ringde Viccan - och klart man svarar då ;) så bestämde att jag skulle ta bussen in till henne och brunchaaa med henne ;) blev en sub. Myms, fast brödet va typ felgjort :s typ hej vi råka ha i det där nyttiga i brödet x 20. Dåligt. Menmen, gick sen vidare och kikade lite på stan - har trotsallt inte gjort det på hela sommarn, helt sjukt. Skulle inte ha ngt mer än ett par svarta strumpisar. Så det blev ett par sånna, sen gav jag de gråa man fick med till Viccan - generös liksom! Tog samma buss som Jj hem och va hemma till typ 15 ;o men anyhow, åkte ner till ica vid 18 för att hämta ut min ena halva av h&m paketet. Wierd, lyckades beställa fel strl på jackan :o så måste skicka tillbaka den och ta en mindre, höll på drunkna. Typ som Viccan idag när hon prova vinterjackor :s nästan lite scary. Haha. Så nu får jag vänta yttligare hundra år. As drygt! Men annars så va det lilla jag fick bra :} mjau.

Jaja, i helgen bär det av till Sandhamn med Viccan, Thomas + två till. Lovely, synd att jag är så rik då typ ;) men för övrigt tror jag helgen blir - hahaha, Viccan vet du vilka ord jag fick upp i huvudet ? Hahah "suuuuverääänt Adam" haha! - totaly toppen. Va ju trotsallt väldigt länge sen som hon och jag verkligen festade sönder, så det är lite efterlängtat - som de flesta förmodligen förstår när det gäller oss två (a) nana.

Men man kan ju hoppas att veckan blir lite mer lovely än så.. ;)   P u s s   f i n a s t e


22.57 - Sängen next

G o n a t t   s m å   s n y g g i n g a r  ! 


22.06 - Tidsfördriv

Omg, juste den här veckan kommer ju halva h&m paketet ;) det gillas. Gasch, städningen tog verkligen alla mina små krafter idag ;o är typ död. Klockan är 22 liksom. Skadat! Plus att jag måste hänga tvätt, det får jag absolut inte glömma innan jag kilar upp! Vilket jag ofc kommer göra, usch.


21.58 - idontwantit

H ä r   h a r   n i   s m å   s n y g g o s a r  !
- dock är det inte allt..



1. Size; 36 - använd; 0ggr


2. Size; 36 - använd; 0ggr (enbart 1gg av Ida)


3. Size; 36 - använd; 0ggr 


4. Size; 36 (mer som 38/40) - använd; 0ggr


5. Size; s - använd; mindre än 20ggr


6. Size; s - använd; 0ggr


7. Size; m - använd; mer eller mindre


8. Size; m - använd; mer eller mindre


9. Size; 36 - använd; 0ggr


10. Size; 38 - använd; mindre än 10


11. Size; 40 - använda; ½ gång - klackhöjd; 8,5 cm

 
12. Size; 40 - använda; 0ggr - klackhöjd; 8,5 cm 


13. Size; 39 - använda; 0ggr - klackhöjd; 11,5 cm


14. Size; 39 - använda; använda! - klackhöjd; 8 cm - längd (skaft); 35 cm


15. Size; 40 - använda; 0ggr - klackhöjd; 8,5 cm - längd (skaft); 37 cm


16. Size; 40 - använda; 1 gng - klackhöjd; 8,5 cm - längd (skaft); 39
Överstryken text betyder att kläderna är long gone ;) alltså, ngns.

+ 6, 4st tröjor/linnen och 2, 1par skor


20.38 - ijustcantgetenough



- älskade reklam. Finns det många som är bättre än de här eller ?   N a a a a j !


19.50 - Hardworkwork

Har städat garderoben i ca 3h, eller ah bytte sänggrejs och tvättat också. Men usch vad mycket det blev att göra. Kom på att min handsome walk-in-closet har blivit alldeles förliten så valde att rensa lite - once again, vilket aldrig verkar ta stopp. Så ska straxt slänga in lite pics på skiten jag inte vill ha till mina små flickor ;) men iallafall så har jag inte blivit klar, så ska få bort allt jag inte vill ha och flytta runt lite grejer så att jag får plats den här ggn :s vilket alltid verkar vara ett misslyckande.
Menmen, ska kika på   E n s a m   m a m m a   s ö k e r   straxt i och med att jag missat det all the time :o och det går ju inte när han är med..    P u s s e l i e p u s s    s n y g g o s a r





- du är fin


17.08 - Smsa pussies

Ska kila upp och städa min garderob :< typ as värt. Måste även fixa lite smått i rummet också.
Roande söndag, verkligen. Jag som hade hoppats på annat.. mys.
Så smsa mig och försök va lite sociala mot mig nu.   P u s s


16.22 - Rawr

Liiite smått lagom underbar helg måste jag säga. Sure, det finns ingen gräns på hur lovely en helg kan bli men den här va lite bättre än bra (; i fredags kom Thomas hem till Viccan och blev tvungen att stå ut med oss så länge som tills i lördags morse ;) stackarn. Hamna i Alundabigcity och kikade på Patric när de hade seriestart i innebandy ;> dock gick det not so good för dom så det va mindre braigt. Fick i mig lite alkohol i levern så livet lekte liksom. På lördagen gick jag upp så tidigt som 7, eller ah.. låg kvar i sängen till halv 8 (a) gick upp och fixa mig, sen i och med att Viccan va så üüüber snabb så kom vi inte iväg förrän halv 11, 11 eller ngt. En timme senare hamnade vi på crossbanan i Åsätra, Åkersberga. Lite lovely, säger bara  o o o o o o m g g  ! Gick ju lagom gooddie för Johnjohn som kom tvåa :> hihu. Men däremot så hamna Thomas en bit bakom i och med att han fortfarande hade ont pga att han va lite dålig och flög som en liten vante för några helger sen ;) haha. Övningskörde massor med Vicco och va hemma igen vid halv 17 typ, resten av kvällen blev as chill och stekte i soffan tills Jj roa mig i almost 2h.
Skriver mer later. Pusss


16.09 - ♥

Det går inte att släppa bilden i've got of you in my head..
-  u n d e r b a r t .


22.49

Ingen vet varför jag sitter med ett smile på läpparna som har varit där i typ 10min.
- tror inte ens jag vet själv..


22.35

J u s t   n u   h a t a r   j a g   f b .   Ä c k e l f i t t a !
+ att jag är kissnödig. Kan det bli värre eller ?


22.24 - Gasch

Haha, vad är det här liksom. Som vanligt lägger jag till ett "jag dööööör :'D". Vart tog mitt minne vägen ? Och vart hamna alla gamla rutiner ? Gasch. Helt sjukt hur man bara kan glömma och leva vidare..


22.13 - Minnen

they tried to make me go to rehab but i said no no no
yes i've been black but when i come back you'll know know know
i ain't got the time and if my daddy thinks i'm fine
he's tried to make me go to rehab but i won't go go go












20.21 - Vad hände ?

Haha, va in på Hannah's blogg lite fort och kolla hennes nya design, så lät jag ögonen läsa lite mer på ett inlägg där det stod "alkolist till förebild ? nej tack" och så skrev hon massa om Dessie och Kissie, så ah från ingenstans så klirra jag mig in på Dessie's blogg och jag måste bara säga -  f y f a n   v a d   f u l  :s det är nu man ställer sig frågan "vafan hände ? :s" haha. Pinsamt att hennes blogg ska vara såå stoor men samtidigt så ful..
Ska jag vara ärlig, så händer det inte speciellt mycket fun stuff på ngn av deras bloggar - typ som förr, när det ändå var roande den sömnlösanatt man egna sin dyrbara tid till sånt ;)


19.56 - Hm

Helt skumt folk som är med den här veckan, haha iallafall killarna - helt skadat! Haha.


19.38 - Torsdag

Jag om ngn kan inte ha ett "blandförhållande" - ja, jag lärde mig precis vare va på 2½men (a) lite lagom avslöjad, men whatever. Jag värmde precis en bulle i mikron :o tror den höll på börja brinna.. ehm, sen vare ju jag som va så teknisk också. Hm. Snartsnartsnart är det fredag, vilket betyder att Victoria står med en skylt "välkommen heeeem Mahlin" i stort sett ;) så ja, ska dit relativt tidigt imorgon för att roa min korv som suttit där och grinat efter mig.. Mihuu. Ska förmodligen dricka, va ju liksom way för länge sen nu :o inte okej, fast okej pga dig. Sen får jag se lite vad som händer :o blir förmodligen kvar där all weekend och på lördag beror det liksom lite på vad som händer i och med att våra planer maybe inte funkar :/ vilket är synd. Isf blir det Sthlms crossen i Åkersberga. Mjau! Dududu ;)
Aaaah, btw har tagit en ipren idag - en! As duktigt! Fast börjar känna lite strypkänsla i halsen men fårse hur länge jag håller ut, har liksom gjort det mer än halva dagen - stolt! Haha..

Nu ska jag kika på Halv 8 hos mig som klothuvudet Viccan fått mig kolla på.. haha som alla andra wirediga saker ;) haha!

P u s s e l i e p u s s !


18.47

O m g


16.52 - Mamma betalar!

Har köpt massa lovely stuff today ;) mjau. Så, tack mamma (a)
Slänger in lite pics på det jag beställde igår ;>
dagens inköp maybe kommer later, om de kommer..
















+ benvärmare (tror jag glömt massa men ah),
sen blev det tre ringar och vinterjackan today ;>
skulle ha köpt ett par skor, men ofc så va de helt
slut i svart. Gay, så ska vänta två veckor tills de
får in de igen. Lovely, men palla vänta liksom..

P u s s s s s !


21.32

Nu blir det Välkommen åter, lovely!


21.17 - Lovely life

J a g   ä l s k a r   m i t t   l i v   r i g h t   n o w !







S n ä l l a ,   s n ä l l a ,   s n ä l l a   l å t   d e t   b a r a   h ä n d a !


20.25 - September yao

Tänkte va lite generös ;) så la in 98 pics från luren på datan så ska slänga in några här på bloggen åt er små pussies! Roar ju mig så varför skulle det inte roa er liksom ;) puss



s i n c e   1   s e p t e m b e r   a n d   f o r w a r d



















































P U S S S S S !


18.55 - Mr.you

You're gorgeous. You're beautiful. You're handsome. You're pretty.
-  y o u ' r e   h i m .


18.31 - Letmehavealife

För typ 1050e ggn så säger jag orden som jag sagt så många ggr förr - jag släpper dig nu. Ingen vill ens att jag fortsätter. Ingen tycker att jag är värd att ta allt från dig. Så många som har sagt det så länge. Så många som ser hur dåligt du får mig att må. Låt mig va, låt mig leva mitt liv - själv. Sluta bry dig, sluta finnas, sluta förstör och sluta lek att vi ngnsin kännt varann. Jag vill inte längre. Jag vill inget alls. Jag vill bara fly från det liv du fått mig leva. Det funkar inte längre.


18.01 - Onsdag

Skadat hur trött jag är. Har fått tillbaka min sömn, lite iallafall. Vaknar nu mera mellan halv 06 - halv 07. Går upp, dricker honungsmjölk och går och lägger mig igen till Vakna! med the voice och somnar i stort sett lika fort som jag lägger huvudet på kudden. Det gillas!
Idag sov jag så länge som till 11 pga Viccan som ringde och väckte mig - inte okej. Haha, så gick upp, beställde mina grejer från H&M som jag ska få av mami, sen klädde jag på mig - väääldigt sakta ;o därefter tog jag bilen till farmor&farfar för att äta frylle - i och med att jag inte palla göra ngt själv här hemma (a) fast tog lite tid så fick min frukost vid 16. Pannkakor, as myms! Ingen vet hur länge jag gått runt och väntat på jävla pannkakor alltså. Men sen åkte jag hem vid 20 över och handlade hem lite grejs på vägen. Så nu sitter jag i soffan igen - lär ju bli utsliten - och väntar på mamma som skulle komma in hit för en halvtimme sen - och hon säger att jag är osnabb :o
Nej, usch nu längtar jag tills alla vinterjackor kommer igen så att jag kan inköpa a new one ;) lovely! Så varma och mys. Va in på stadium's hemsida och kika :s men det va typ nästan bara förra årets :s såg det ut som iallafall. Suck. Nananana, men ska slänga in pics på det jag beställde today ;> ena paketet kommer nästa vecka och de andra om ca två veckor -_- jag vet, as långt!

Mjau, förhoppningsvis blir det crosstävling för Viccan och mig i helgen i Åkersberga - vilket betyder Sthlmscrossen ;)


21.16 - Underbara helg!

G ö t e b o r g   1 0 / 9  -  1 2 / 9
S u p e r c r o s s  +  c r o s s f r e e s t y l e  @  U l l e v i

Vårat hotellrum 234 - lovely








Fridaynight - ingen vet hur drunk jag blev..






















Lördagmorgon - ingen vet hur bakis jag var,
då menar jag heeeeeeeeeela dagen! Fyfan!





Saturdaynight in the chiliroom - och ofc är jag bakis, jättefun!



















Utsikten från boysens rum at 353 - as mys med ballefjong och allt!






Påväg hem, eller ah till Norrköping med boysen!




H e l g e n   v a r   h e l t   u n d e r b a r  !
Tack Victoria och boys (; very much needed to do again!


19.43 - Torsdag

Tänkte faktiskt skriva onsdag som rubrik, gasch.
Igår hade vi en konversation om hur biff jag va jämfört med honom. Idag pratar vi mat. Lyckade samtalsämnen vi alltid snittsar till det med alltså ;) Som sagt så sitter jag och äter soppa, kom på att det vore ju ganska skönt för min hals - smart. Sitter typ och är helt gone i huvudet pga att jag sovit ;o men det behövdes ju liksom lagom mycket pga att jag lyckades somna 01, vakna 04 och somna om igen vid 07 typ och därefter vakna halv 11. Lyckat! Usch, vad drygt det är. Men istället så får jag ju fart på alla som ligger och sover bort hela dagen ;) haha!
Ska kirra klart picsen nu så att ni har something to do for a while ;) men va så trött sist (a) Puss


15.50

Ska spara lite pics från i helgen och lägga ut så att ni har lite funny stuff att kika på ;) w8 a second pussies!


22.30 - Sååå

Jag älskar mina boys olika "citat" eller vad man ska kalla det. Vissa ekar om och om i huvudet och här sitter jag och flinar som en godknowswhat för mig själv. Men vad gör man inte när man självdör inombords av skratt.


21.31 - Puss

Tack för alla kommentarer små söta människor! Svarar senare ;)


20.19 - Böööög

Tabletterna har slutat värka typ. Så jag är smått sur på mamma som säger att jag inte får ta "för ofta". Bajs.


18.23 - Skit kines

Lovely weekend. Men som med allt annat, så kommer det alltid ngt dåligt med det braiga. Och ja, så ligger jag ju här sjuk och skulle helt seriöst inte få in en dick i käften pga min hals som har fuckat up sig själv så kan väl inte andas snart. Men febern har typ försvunnit och tabletterna börjar värka bättre, jämfört med igår - för nu är jag hyper vilket jag alltid lyckas bli när jag bara är liiite klen (a) men måste trycka i mig en ipren och en alvedon så att jag kan hyp'ra lite till innan jag ska tjocka ner mig i sängen och typ dö av hur äckligt varmt eller über kallt det är.. uschusch.
Bilder från i helgen finns iallafall på Viccan's fb, kanske kirrar de till min fb + blogg senare. Men som sagt, senare ;) Puss

Vi skyller allt på negern!


12.27 - Gbg, Ullevi nästa!

Ska straxt in i duschen - men det vet ju i stort sett alla nu hur det blir med det. Sen lär mamma ha vaknat så då åker vi till Viccan och vid 17 bär det av mot Bålsta sen vidare till Gbg. Alltså ingen vet hur skönt det ska bli, så äckligt lovely! Jag har typ taggat sönder hela veckan och jag kommer få abstinensbesvär innan imorgon ;) omg! Kommer iallafall förmodligen hem på.. söndag ? Pusss avundsjuka jävlar ;) - am i talking to me ? :o


12.15 - Bitchan herself

B a r a   f ö r   a t t   j a g   v a r   a s   s n y g g   d å  !
- är jealous på mig själv tom, ofta va så snygg liksom :o













I n g e n   v e t   h u r   s n y g g   j a g   v a r . .
Ja, jag har fått återfall.. ingen vet hur mycket jag saknar mitt hår och min body!
Jag älskar mig själv, men jag älskade mig mer förr..


18.07 - You're my daddy

Har aldrig uppfattat hans namn, men han gillar att jag svarar "you're" när han frågar "who's your daddy ?"


15.00 - Onsdag

Sitter i soffan med Majamouse nu, mys. Ska tvinga henne tvätta ;) haha! Naaaat..


22.53 - How you doing ?


- just nu måste jag bara säga att jag älskar mitt liv!




20.18

Antagligen is this my life. And the way it going to be.


15.58 - Stajnahoe



I och med att Stina inte är lika tuff som jag, så måste jag svara på hennes kommentar like this.
Jag saknar dig också krullhuvud! Vi lär ju typ ses inom ett år iallafall, så att jag kan mobba dig för ditt burrhår och dina söta smileygropar ;) hihu! ♥ - and i know that min blogg is lovely ;) just like me, just like you! Och Ingevitt är ju ingen annan än du ;) mjaaaau!


15.44 - Tisdag

Alltså jag måste diska, tvätta och städa ur resväskan som jag har står i hallen uppe sen jag var i Skottland - lyckat! Sen ska jag sätta över pengar till Viccan så att hon kan köpa min rosa tjockis tröja imorgon, as mys! Så nu när jag tänker så långt så blir jag lite happier in my face. Nanana.. men som sagt så sitter jag ju här right now + att jag kikar på tv - väntar på That '70s show och ah.. ska börja göra min middag snart - sallad me like! Så ah, vi får väl se när jag hinner göra allt det där.. hihu.


15.38 - Ååh!

Helt plötsligt blev jag arg. Ingen vet varför. Inte ens jag. Vi kör på orden jag inte använt på länge - jag är så tpl!


23.02 - G'dnight

Gonatt wannabe porrisar ;) antagligen så kommer jag inte skriva inlägg imorgon i och med att jag kommer vara ute på äventyr. Men som sagt, måste dra nu. Puss


22.44 - Ida Lööv

Hahahaha omg, satt precis och kollade igenom Ida Lööv's "bilder på sig" på fb. Alltså jag dör! Hälften av alla 225 bilder är typ med mig, tagna av mig eller taggade av mig. Snacka om minnen on high level, längtar tillbaka samtidigt som jag inte vill ha det helvetet igen. Fast jag vill ha håret, kroppen och Ida såklart. Sånt man aldrig glömmer.. jag saknar det!


22.19 - Mjaaau

Hahahahahaha, jag döööör :'D seriöst jag döör :'D såg precis typ en av de skadade reklamerna jag spelat in :'D haha, omg tänk när jag visar Viccan. Hahaha! Shit.. haha..


22.15

Omg, magen håller på spricka och då har jag inte ens ätit halva mackan eller all mat, im gonna die!


22.05

Dagens middag; en liten skål med pitt-i-anna, ett ägg och en halv macka -_-
- undrar om det går ner..


21.50 - Eller ?

Can you tell me what I should do, to be the most important thing in your life.
What should I do, how should I be.. to be near you.
Whats wrong why can't you tell me, how to get to your heart. 
Make up your mind, come to a decision.
Do you want me or not.
Cuz if you don't, I try to go one with my life.
But no one compare's to you.
You're beautiful and I am the oposit.
No do true love comes from the heart.
It's not like the south guys, who's running after you.
The question is - Do they love you for real.
Can you tell me what I should do, everything I do - I do anything for you.
We need to cross the ocean missunderstanding
and talk deep into our heart
We need to sort of all our complication
and find ouy who we really are
You're my sun when the rain is falling.
You're the moon when the noght come.
You're the air that I am breathing.
You're the one tha makes me belive in destiny.


20.37 - Jag vet inte :s

Jag är skadad :o
Sikta mot stjärnorna liksom ;) vem är inte på ? I know that i am..
Äta ? Hmhmhm.. Orkar jag eller not..
Ahmaaagaaad, snart är det fredag. So fucking lovely!


20.29 - Min mamma, nanana

Kan tyvärr inte fixa nya låtar än, har försökt tidigare idag men den vill inte funka. Synd för er..
Sitter här och kikar på Välkommen hem nu med katt nr 1 och väntar på att mamma ska komma hem. Typ nice. Det finns gånger som saker blir annorlund, tex när ens mamma verkligen ser själv hur dåligt man mår. Jag kan inte sluta tänka på de orden du sa till mig. Kände en liten omg känsla för stunden. Inte visste jag att det syndes så bra..


20.16 - Some pics


Jag och älskade Simon på studenten


Jag vet att jag är snygg


Återigen, i know it so bad


Mina söta, saknade, små kiddon


Stina, Ellen, Bino och jag


Stina, Ellen, Simone och jag


19.53 - Ingen vet

Hej jag har ngt fel! Pallar inte äta. Kan inte äta. Går inte äta. Så idag har jag bara ätit äggröra på några ägg och druckit ett glas mjölk + vatten. Det är bra. Sen har jag pressat två grapes som står och väntar på mig uppe.. men som sagt, seg i tarmen. Haha! Yschysch. Jag längtar inte tills imorgon, samtidigt som jag längtar enormt. Jobbigt läge. Förstår inte felet, samtidigt som jag kan det utantill. Jag är lost, så lost man kan vara.
Ah, men vet ni ra.. jag har gått ända sen mamma åkte halv 16 och räknat ner tills klockan skulle bli 19.30, och vem är det som ringer klockan 19 då ? Jo, mamma och säger att det var kort om personal och att hon inte ville lämna de själva när hon ändå hade tid att jobba.. KUL! Nej, inte ett jävla dugg.. så nu sitter jag och räknar ner till 21.
Dagen blev iallafall bättre än väntat imorse. Mamma kom upp och gjorde sällskap i sängen medans jag kollade på alla olika Scary movie filmerna. Sen blev klockan som sagt "jag-måste-jobba"-tid, ofun helt enkelt.. Dessutom drog katten också :o snacka om dissad on high level.
Juste, ska fixa lite bilder från i förrgår också, när vi var hos Jennie och drack vin och grejer (; mys. Puss


17.54 - Give me a shot..






Jag har otroliga besvär, känner hur levern skriker efter alkohol! Dricka tonight ?


17.47 - Puffpuff like a popcorn


- ingen vet hur fun folk tycker det är att puffa mig ;>


17.42

Ahmen vadå hej du är porr ?


16.33 - Blaaaankk

Totaly empty. Thankgod så ska jag och min älskade mamma till Ikea imorgon så att jag kan dränka mina sorger i sakerna jag får.. sen blir det vidare till Viccan som kommer få mig på ytterst bättre humör! Usch.

Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med
Jag ville vänta tills du frågade
och du frågade tillslut
Du ville prata häromdagen
och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände
vi som skrattade nyss
Nu tror du säkert att jag hoppas
på nåt som aldrig ska bli av
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav
Vi tar en paus och lämnar rummet
och nu släpper du min hand
på varsin sida av vägen
som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner
fast du aldrig sagt ett ord
du har viljan att bli större
här är du redan stor
Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig


RSS 2.0